Radio cu ceas

  Treziţi-vă cu melodia dvs. preferată de pe CD

  Sunetul excelent de pe CD cu boxe cu unghi stereo larg transformă deşteptarea într-o plăcere. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Treziţi-vă cu melodia dvs. preferată de pe CD

 • Redare CD şi piesă pentru trezire

  Redare CD şi piesă pentru trezire

  Treziţi-vă în acordurile muzicii favorite de pe CD. Aşezaţi CD-ul dorit în CD playerul sistemului audio Philips şi setaţi alarma să vă trezească în acordurile muzicii de pe CD. La ora trezirii, sistemul audio Philips va porni automat redarea CD-ului.

 • Oră de alarmă dublă

  Oră de alarmă dublă

  Sistemul audio Philips este furnizat cu două ore de alarmă. Setaţi o oră de alarmă pentru trezirea dvs. şi a doua oră pentru trezirea partenerului.

 • Timer Sleep pentru a adormi ascultând melodia preferată

  Timer Sleep pentru a adormi ascultând melodia preferată

  Timerul Sleep vă permite să alegeţi câtă vreme doriţi să ascultaţi muzică sau un post de radio la alegere, înainte de a adormi. Este suficient să setaţi limita de timp (până la o oră) şi să selectaţi postul de radio pe care doriţi să-l ascultaţi până ce adormiţi. Aparatul va continua să redea muzica pe durata de timp selectată, apoi va trece automat în modul Standby silenţios şi economic. Timerul Sleep vă permite să adormiţi în sunetele DJ-ului radio favorit, fără a fi nevoit să număraţi oi sau să vă îngrijoraţi la gândul consumului de curent electric.

 • Repetaţi alarma pentru reluare suplimentară

  Repetaţi alarma pentru reluare suplimentară

  Pentru a nu dormi prea mult, radioul cu ceas Philips are o funcţie de amânare. Dacă alarma sună şi doriţi să mai dormiţi puţin, apăsaţi butonul Repetare alarmă o dată şi culcaţi-vă la loc. După nouă minute alarma va suna din nou. Puteţi continua să apăsaţi butonul Repetare alarmă la fiecare nouă minute până când opriţi alarma complet.

 • Tuner MW / FM

  Tuner MW / FM
 • Setare simplă a alarmei/orei

  Setare simplă a alarmei/orei
Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa