Radio cu ceas şi acord digital

  Wake up and beam!

  Fiecare zi este unică pentru dvs., iar ceasul cu radio Philips este partenerul perfect pentru o dimineaţă plăcută. Funcţia sa Time Projection proiectează cadranul pe orice suprafaţă - treziţi-vă, deschideţi ochii şi vedeţi cât e ceasul. Fiecare dimineaţă sună acum mai plăcut. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Radio cu ceas şi acord digital

Time projection AJ3600/00C Caută produse similare

Wake up and beam!

cu funcţia Time Projection

 • Ecran LCD mare cu fundal iluminat pentru vizionare facilă în condiţii de iluminare redusă

  Ecran LCD mare cu fundal iluminat pentru vizionare facilă în condiţii de iluminare redusă

  Ecranul LCD cu fundal iluminat asigură o vizionare şi utilizare facile în condiţii de lumină scăzută şi oferă informaţii clare imediat.

 • Reglare digitală cu presetări pentru mai mult confort

  Reglare digitală cu presetări pentru mai mult confort

  Recepţionaţi postul pe care doriţi să îl presetaţi, apăsaţi şi menţineţi apăsat butonul de presetare pentru memorarea frecvenţei. Cu posturile radio presetate care pot fi salvate, puteţi accesa rapid postul de radio preferat fără a trebui să căutaţi manual frecvenţele de fiecare dată.

 • Gentle wake, pentru o experienţă de trezire plăcută

  Gentle wake, pentru o experienţă de trezire plăcută

  Începeţi ziua trezindu-vă uşor cu o alarmă care dispune de un volum progresiv. Sunetul alarmelor normale cu volum presetat este fie prea scăzut pentru a vă trezi, fie prea zgomotos, încât vă treziţi prea brusc. Aveţi posibilitatea să vă treziţi cu o melodie preferată, un post de radio sau alarma buzzer. Volumul alarmei pentru trezire blândă creşte treptat de la un nivel fin până la unul destul de ridicat, pentru a vă trezi uşor.

 • Temporizator de standby pentru a adormi ascultând melodia preferată

  Temporizator de standby pentru a adormi ascultând melodia preferată

  Timerul Sleep vă permite să alegeţi câtă vreme doriţi să ascultaţi muzică sau un post de radio la alegere, înainte de a adormi. Este suficient să setaţi limita de timp (până la 2 ore) şi să selectaţi CD-ul sau postul de radio pe care doriţi să-l ascultaţi până ce adormiţi. Aparatul va continua să redea muzica pe durata de timp selectată, apoi va trece automat în modul Standby silenţios şi economic. Timerul Sleep vă permite să adormiţi în sunetele CD-ul sau DJ-ului radio favorit, fără a fi nevoit să număraţi oi sau să vă îngrijoraţi la gândul consumului de curent electric.

 • Repetaţi alarma pentru reluare suplimentară

  Repetaţi alarma pentru reluare suplimentară

  Pentru a nu dormi prea mult, radioul cu ceas Philips are o funcţie de amânare. Dacă alarma sună şi doriţi să mai dormiţi puţin, apăsaţi butonul Repetare alarmă o dată şi culcaţi-vă la loc. După nouă minute alarma va suna din nou. Puteţi continua să apăsaţi butonul Repetare alarmă la fiecare nouă minute până când opriţi alarma complet.

 • Time Projection pentru afişarea timpului

  Time Projection vă permite proiectarea orei pe orice suprafaţă şi sub orice unghi. Sistemul de proiecţie inovator asigură poziţionarea şi orientarea corespunzătoare a orei afişate. Spre deosebire de afişajele LCD convenţionale, afişajul LCD negativ permite trecere luminii fără distorsionări semnificative. Un LED puternic luminează ecranul LCD negativ pentru a proiecta lumina la o anumită distanţă. Cu lentilele sale de mare precizie, ceasul proiectează imaginea şi ajustează focalizarea conform nevoilor dvs. Nu este necesar să vă ridicaţi şi să verificaţi cât este ceasul - e suficient să deschideţi ochii!

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa