Radio cu ceas

  Trăiţi o viaţă mai ecologică

  Este momentul să vă preocupaţi de mediul înconjurător. Confecţionat la partea superioară din bambus durabil şi din componente controlate împotriva pericolelor, acest ceas elegant Philips AJ3570/12 este caracterizat de un consum redus în regim standby şi este prevăzut cu senzor luminos automat - economisind energie în fiecare secundă. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Trăiţi o viaţă mai ecologică

cu un radio cu ceas ecologic

 • Consum scăzut de energie pentru o mai bună economie de energie

  Consum scăzut de energie pentru o mai bună economie de energie

  Conform Directivei de proiectare ecologică a Comisiei Europene 2005/32/EC, toate produsele consumatoare de energie importate în Europa vor trebui să se conformeze cu standardele de consum de energie până în anul 2013. Acest radio cu ceas este proiectat pentru a se conforma cu această directivă pentru o eficienţă energetică mărită şi consum total de energie mai scăzut şi realizează un consum în standby de sub 1W. Veţi primi facturi de energie electrică mai mici şi veţi juca un rol în grija faţă de mediul înconjurător.

 • Senzor de lumină pentru auto-întunecare pentru experienţă de vizionare confortabilă

  Senzor de lumină pentru auto-întunecare pentru experienţă de vizionare confortabilă

  Asiguraţi-vă întotdeauna că puteţi citi afişajul, indiferent ce moment al zilei este. Senzorul de lumină încorporat citeşte intensitatea luminii ambientale şi apoi stabileşte cât de strălucitor trebuie să fie ecranul pentru a asigura claritate. În timpul zilei sau când iluminarea este puternică, creşte automat luminozitatea astfel încât să puteţi vedea cu uşurinţă ecranul pe fundalul fluxului de lumină înconjurător. Seara sau în condiţii de lumină foarte scăzute, afişajul se împrospătează, permiţându-vă să priviţi ecranul fără disconfort şi lăsându-vă să dormiţi fără a fi deranjat de distorsiuni.

 • Reglare digitală cu presetări pentru mai mult confort

  Reglare digitală cu presetări pentru mai mult confort

  Recepţionaţi postul pe care doriţi să îl presetaţi, apăsaţi şi menţineţi apăsat butonul de presetare pentru memorarea frecvenţei. Cu posturile radio presetate care pot fi salvate, puteţi accesa rapid postul de radio preferat fără a trebui să căutaţi manual frecvenţele de fiecare dată.

 • Alarmă dublă pentru a vă trezi astfel încât dumneavoastră şi partenerul vă puteţi trezi la ore diferite

  Alarmă dublă pentru a vă trezi astfel încât dumneavoastră şi partenerul vă puteţi trezi la ore diferite

  Sistemul audio Philips este furnizat cu două ore de alarmă. Setaţi o oră de alarmă pentru trezirea dvs. şi a doua oră pentru trezirea partenerului.

 • Gentle wake, pentru o experienţă de trezire plăcută

  Gentle wake, pentru o experienţă de trezire plăcută

  Începeţi ziua trezindu-vă uşor cu o alarmă care dispune de un volum progresiv. Sunetul alarmelor normale cu volum presetat este fie prea scăzut pentru a vă trezi, fie prea zgomotos, încât vă treziţi prea brusc. Aveţi posibilitatea să vă treziţi cu o melodie preferată, un post de radio sau alarma buzzer. Volumul alarmei pentru trezire blândă creşte treptat de la un nivel fin până la unul destul de ridicat, pentru a vă trezi uşor.

 • Temporizator de standby pentru a adormi ascultând melodia preferată

  Temporizator de standby pentru a adormi ascultând melodia preferată

  Timerul Sleep vă permite să alegeţi câtă vreme doriţi să ascultaţi muzică sau un post de radio la alegere, înainte de a adormi. Este suficient să setaţi limita de timp (până la 2 ore) şi să selectaţi CD-ul sau postul de radio pe care doriţi să-l ascultaţi până ce adormiţi. Aparatul va continua să redea muzica pe durata de timp selectată, apoi va trece automat în modul Standby silenţios şi economic. Timerul Sleep vă permite să adormiţi în sunetele CD-ul sau DJ-ului radio favorit, fără a fi nevoit să număraţi oi sau să vă îngrijoraţi la gândul consumului de curent electric.

 • Treziţi-vă cu postul de radio preferat sau cu o sonerie

  Treziţi-vă cu postul de radio preferat sau cu o sonerie

  Treziţi-vă cu sunete de la postul radio preferat sau cu o sonerie. Pur şi simplu setaţi soneria radioului cu ceas Philips pentru a vă trezi cu postul de radio ascultat ultima dată sau alegeţi să vă treziţi cu un sunet de sonerie. La ora trezirii, radioul cu ceas Philips va porni automat postul de radio sau va declanşa soneria.

 • Bambus durabil şi regenerabil utilizat în placa superioară

  Găsirea de moduri de a avea grijă de mediul înconjurător implică gândirea creatoare şi o oarecare pricepere. Utilizarea bambusului în placa superioară a acestui ceas este un pas ecologic care adaugă de asemenea stil produsului. Nu numai că bambusul este un material atractiv, se ştie de asemenea că acesta este mai durabil şi mai regenerabil decât alţi copaci. Crescând foarte rapid fără fertilizatoare sau pesticide, o plantă de bambus poate fi recoltată în trei până la cinci ani, iar fiecare plantă recoltată de mai multe ori. În plus, din pregătirea bambusului pentru a fi utilizat în industrie rezultă mai puţine substanţe poluatoare şi emisii de dioxid de carbon mai scăzute.

 • Carcase din plastic şi materiale din ambalaje de hârtie reciclate

  Adoptând poziţia de a fi responsabil din punctul de vedere al mediului înconjurător, Philips a făcut întotdeauna eforturi semnificative de a recicla. Beneficiile reciclării sunt uimitoare. Aceasta reduce nevoia de resurse proaspete neregenerabile şi ia o povară de pe umerii planetei noastre în declin. Scade nevoia de incinerare şi de depozite de deşeuri, care au efecte foarte dăunătoare asupra ecosistemelor şi a mediului înconjurător. Acest ceas este confecţionat cu un procent ridicat de materiale reciclate. Întreaga carcasă este confecţionată din 100% plastic reciclat, hârtia de imprimantă este 100% din hârtie reciclată, iar ambalajele produse cu 90% conţinut din materiale reciclate.

 • Componente controlate împotriva pericolelor pentru stil de viaţă mai sigur şi mai ecologic

  Restricţionarea utilizării componentelor periculoase marchează dorinţa Philips de a crea un mediu de trai mai sigur pentru rasa umană. Pe lângă faptul că respectă în totalitate directiva RoHS, care restricţionează utilizarea substanţelor chimice periculoase utilizate în mod obişnuit precum plumb, cadmium şi mercur, am restricţionat şi mai mult utilizarea altor componente periculoase. De exemplu, nu există PVC şi compuşi BFR în nicio piesă din plastic, placă de circuite, în niciun adaptor de alimentare sau ambalaj, minimizând impactul asupra oamenilor şi a mediului nostru înconjurător în timpul utilizării sau chiar al eliminării.

 • Conectaţi şi setaţi ora automat

  Scoateţi ceasul din cutie, conectaţi-l, iar ora este deja setată pentru dvs. - automat. Ceasul inteligent citeşte datele preprogramate şi setează ora corectă în conformitate cu fusul orar implicit. Dacă locuiţi în afara fusului orar implicit, nu trebuie decât să apăsaţi butonul Time zone (Fus orar), iar ceasul va reseta ora. Nu mai citiţi manuale, Nu vă mai pierdeţi timpul cu butoanele.

 • Oră şi alarmă de siguranţă pentru trezirea la timp chiar şi când este o pană de curent

  Atunci când este o pană de curent, acest ceas inteligent va menţine în continuare şi va păstra ora şi setările dvs. de încredere. Alarma programată rămâne activă chiar şi atunci când afişajul este oprit - totul datorită unei baterii preinstalate. Atunci când se reia alimentarea cu energie, nu este nevoie să reglaţi ceasul sau să reintroduceţi setările. Mai uimitor, chiar dacă nu se reia alimentarea cu energie, bateria asigură suficientă energie pentru ca soneria să se oprească la ora alarmei setate - asigurând întotdeauna trezirea dvs. la timp.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa