Radio cu ceas şi informaţii meteo

  Informaţii meteo printr-o simplă atingere

  Faceţi cunoştinţă cu meteorologul dvs. Este dotat cu animaţii grafice meteo şi indicatoare multicolore, cu radio FM şi are două alarme melodioase pentru deşteptare. Acesta vă oferă informaţii simple şi utile pentru planurile cotidiene. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Radio cu ceas şi informaţii meteo

Temperatură din interior AJ210/12 Caută produse similare

Informaţii meteo printr-o simplă atingere

 • Led indicator multicolor de vreme

  Led indicator multicolor de vreme

  Acest indicator multicolor de vreme se aprinde într-o gamă de culori în funcţie de condiţiile meteorologice. De la portocaliu în zilele însorite, la albastru în zilele înnorate şi purpuriu în zilele ploioase, ştiţi cum este vremea chiar şi când vă aflaţi la distanţă de radioul cu ceas.

 • Afişaj de temperatură pentru temperatură în interior

  Afişaj de temperatură pentru temperatură în interior

  Informaţii meteo printr-o simplă atingere. Radioul cu ceas Philips afişează cea mai actuală temperatură disponibilă. Senzorul de temperatură inteligent afişează oricând temperatura în interior.

 • Treziţi-vă cu postul de radio preferat sau cu o sonerie

  Treziţi-vă cu postul de radio preferat sau cu o sonerie

  Treziţi-vă cu sunete de la postul radio preferat sau cu o sonerie. Pur şi simplu setaţi soneria radioului cu ceas Philips pentru a vă trezi cu postul de radio ascultat ultima dată sau alegeţi să vă treziţi cu un sunet de sonerie. La ora trezirii, radioul cu ceas Philips va porni automat postul de radio sau va declanşa soneria.

 • Gentle wake, pentru o experienţă de trezire plăcută

  Gentle wake, pentru o experienţă de trezire plăcută

  Începeţi ziua trezindu-vă uşor cu o alarmă care dispune de un volum progresiv. Sunetul alarmelor normale cu volum presetat este fie prea scăzut pentru a vă trezi, fie prea zgomotos, încât vă treziţi prea brusc. Aveţi posibilitatea să vă treziţi cu o melodie preferată, un post de radio sau alarma buzzer. Volumul alarmei pentru trezire blândă creşte treptat de la un nivel fin până la unul destul de ridicat, pentru a vă trezi uşor.

 • Oră de alarmă dublă

  Oră de alarmă dublă

  Sistemul audio Philips este furnizat cu două ore de alarmă. Setaţi o oră de alarmă pentru trezirea dvs. şi a doua oră pentru trezirea partenerului.

 • Reglare digitală cu presetări pentru mai mult confort

  Reglare digitală cu presetări pentru mai mult confort

  Recepţionaţi postul pe care doriţi să îl presetaţi, apăsaţi şi menţineţi apăsat butonul de presetare pentru memorarea frecvenţei. Cu posturile radio presetate care pot fi salvate, puteţi accesa rapid postul de radio preferat fără a trebui să căutaţi manual frecvenţele de fiecare dată.

 • Ecran LCD mare cu fundal iluminat pentru vizionare facilă în condiţii de iluminare redusă

  Ecran LCD mare cu fundal iluminat pentru vizionare facilă în condiţii de iluminare redusă

  Ecranul LCD cu fundal iluminat asigură o vizionare şi utilizare facile în condiţii de lumină scăzută şi oferă informaţii clare imediat.

 • Funcţia Timer Sleep opreşte automat radioul la ora setată

  Cronometrul de oprire vă permite să alegeţi câtă vreme doriţi să ascultaţi un post de radio la alegere, înainte de a adormi. Este suficient să setaţi limita de timp (până la o oră) şi să selectaţi postul de radio pe care doriţi să-l ascultaţi până ce adormiţi. Acest aparat de radio Philips va continua să redea muzica pe durata de timp selectată, apoi va trece automat în modul Standby silenţios şi economic. Cronometrul de oprire vă permite să adormiţi în sunetele DJ-ului radio favorit, fără a fi nevoit să număraţi oi sau să vă îngrijoraţi la gândul consumului de curent electric.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa