Ceas cu alarmă

  Ceas cu alarmă

  Ceas deşteptător compact

  Ceasul deşteptător compact de la Philips dispune de setare uşoară a orei, alarmei şi calendarului cu o lumină de fundal LCD care se opreşte automat. Alimentat de o singură baterie AA, este ideal pentru călătorit. Alarma cu repetare vă permite să amânaţi încă cinci minute.

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Ceas deşteptător compact

 • Ecran LCD mare cu fundal iluminat pentru vizionare facilă în condiţii de iluminare redusă

  Ecran LCD mare cu fundal iluminat pentru vizionare facilă în condiţii de iluminare redusă

  Ecranul LCD cu fundal iluminat asigură o vizionare şi utilizare facile în condiţii de lumină scăzută şi oferă informaţii clare imediat.

 • Afişarea orei pentru alarmă indică ora apelului de trezire

  Afişarea orei pentru alarmă vă indică atât ora curentă cât şi ora la care este setată alarma. Afişarea constantă elimină necesitatea apăsării unui buton pentru a verifica dacă alarma a fost setată şi pentru ce oră. Afişarea orei pentru alarmă vă asigură în permanenţă că alarma este setată corect şi că vă va trezi la ora dorită.

 • Dimensiune comodă pentru transport uşor la lucru sau în călătorii

  Acest ceas deşteptător comod oferă funcţii precise de oră şi alarmă într-o formă compactă. Este suficient de mic pentru a fi aşezat oriunde în casă sau în birou, sau pentru a-l putea lua cu dvs. oricând călătoriţi.

 • Consum redus pentru durată de viaţă prelungită a bateriei

  Datorită funcţiilor simple de ceas şi alarmă şi a iluminării de fundal cu LED-uri şi oprire automată, consumul de energie este redus. O singură baterie AA este suficientă pentru a alimenta ceasul aproximativ un an.

 • Afişarea lunii şi a zilei

  Ceasul are o funcţie de calendar integrată, care afişează luna şi ziua curente. Setaţi data corectă (inclusiv anul) şi calendarul va reţine să ia în calcul anii bisecţi.

 • Funcţionare cu o baterie pentru comoditatea călătoriei

  Ceasul este alimentat de o singură baterie AA, oferind o soluţie compactă şi uşoară pentru călătorie. Pentru a vă bucura de toate funcţiile ceasului, alarmei şi calendarului, pur şi simplu introduceţi o baterie AA în compartimentul pentru baterie. Bateriile AA sunt disponibile oriunde pe piaţă, facilitând înlocuirea când sunteţi în mişcare.

 • Repetare alarmă cu timp de amânare de 5 minute

  Pentru a nu dormi prea mult, radioul cu ceas Philips are o funcţie de amânare. Dacă alarma sună şi doriţi să mai dormiţi puţin, apăsaţi butonul Repetare alarmă o dată şi culcaţi-vă la loc. După cinci minute alarma va suna din nou. Puteţi continua să apăsaţi butonul Repetare alarmă la fiecare cinci minute până când opriţi alarma complet.

 • Setare simplă a alarmei şi a orei

  Ora şi alarma sunt atât de uşor de setat, încât este posibil să nu fie necesară consultarea Ghidului de iniţiere rapidă sau a manualului de utilizare. Pur şi simplu utilizaţi butoanele fine ale radioului cu ceas pentru a seta ora şi alarma.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa