Boxa pentru teleconferinţe WeCall Bluetooth

  Organizaţi oriunde conferinţe telefonice cu sunet clar

  Organizaţi conferinţe telefonice oriunde cu dispozitivul portabil Philips WeCall. Acesta dispune de patru microfoane şi de o funcţie avansată de eliminare a ecoului pentru conversaţii clare, iar indicatoarele LED şi conectivitatea Bluetooth® vă oferă confortul perfect. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Boxa pentru teleconferinţe WeCall Bluetooth

Bluetooth® şi USB, Sunet de calitate, Baterie încorporată, Pentru smartphone AECS7000E/00 Caută produse similare

Organizaţi oriunde conferinţe telefonice cu sunet clar

care vă dau impresia că vorbiţi faţă în faţă

 • Patru microfoane pentru recepţionarea perfectă a vocii la 360 de grade

  Patru microfoane pentru recepţionarea perfectă a vocii la 360 de grade

  Patru microfoane omnidirecţionale permit recepţionarea vocii la 360 de grade de la o distanţă de până la 5 m, pentru comunicare clară şi naturală fără a ridica tonul sau a vă apleca peste boxă, chiar şi în mediile cele mai dificile.

 • Uşor de conectat la telefoane şi laptopuri cu Bluetooth activat

  Uşor de conectat la telefoane şi laptopuri cu Bluetooth activat

  Conectivitate neîntreruptă prin sincronizare automată cu iPhone-uri şi orice smartphone-uri, calculatoare şi laptopuri compatibile Bluetooth, cu wireless cu rază de acoperire de până la 10 metri.

 • Aplicaţia WeCall gratuită pentru conferinţe telefonice rapide şi intuitive

  Aplicaţia WeCall gratuită pentru conferinţe telefonice rapide şi intuitive

  Aplicaţia comodă WeCall de la Philips gestionează numerele de apelare pentru conferinţe telefonice şi chiar introduce coduri de acces direct din calendarul dvs., uşurându-vă tastarea şi accesarea apelurilor din calendar cu o simplă apăsare de buton.

 • Baterie cu o durată de funcţionare de 8 ore şi reîncărcare prin cablu USB

  Baterie cu o durată de funcţionare de 8 ore şi reîncărcare prin cablu USB

  Bateria are o durată de funcţionare de 8 ore când este utilizat în timpul unui apel şi de până la 200 de ore în standby. Cablul USB inclus permite încărcarea uşoară şi comodă.

 • Funcţie avansată de eliminare a zgomotului pentru sunet clar

  Funcţia avansată de eliminare a zgomotului cu patru microfoane omnidirecţionale în jurul boxei permite mai multor persoane să se alăture conversaţiei şi asigură perceperea foarte clară a vocilor. Zgomotele staţionare şi nestaţionare sunt eliminate pentru conversaţii fără zgomote de fundal.

 • Suprimare avansată a ecoului pentru conversaţii clare

  Suprimare foarte rapidă şi avansată a ecoului pentru conversaţii cu mâini libere revoluţionare în ambele sensuri la câţiva metri distanţă faţă de boxă. Algoritmul adaptiv este creat pentru eliminarea ecoului şi prevenirea şuierăturilor apărute din cauza feedback-ului de la difuzor la microfon, ideal în mod special în condiţii acustice dificile şi încăperi reverberante, precum birourile cu puţină mobilă.

 • Boxă puternică pentru audiţia uşoară a vocilor şi muzicii redate

  Boxă de 5 cm (2 inch) cu magneţi de neodim, de înaltă sensibilitate, cu distorsiuni reduse, cu un con de dimensiuni foarte reduse conceput special, cu răspuns pe o rază mare şi direcţionare cu dispersie largă. Vorbiţi în timp ce va plimbaţi prin încăpere şi de oriunde din încăpere fără a reduce calitatea sunetului. Sau este perfectă pentru redare de muzică.

 • Conectivitatea USB pentru apelare prin laptop

  Conectivitatea USB vă permite să utilizaţi boxa pentru a efectua apeluri de la laptop cu funcţionalităţile Plug and Play şi pentru detectarea automată a dispozitivului.

 • Design subţire şi compact pentru portabilitate înaltă oriunde

  Designul subţire şi portabil vă permite să luaţi boxa pentru teleconferinţe oriunde doriţi. Se potriveşte cu uşurinţă în geanta dvs. pentru laptop pentru a o utiliza atunci când sunteţi în deplasare, când lucraţi de acasă, din camera de hotel sau vizitaţi un partener de afaceri.

 • Carcasă de călătorie subţire şi uşoară pentru transportare oriunde

  Carcasa de călătorie foarte uşoară şi durabilă contribuie la protecţia boxei în timpul călătoriilor, cu un design elegant şi funcţional pentru un aspect profesional.

Vezi toate Specificaţile
 • Philips nu este responsabil pentru furtul bunurilor de valoare de orice fel care poate fi cauzat de utilizarea dispozitivului InRange.

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa