Fidelio

  Philips Fidelio

  boxă wireless SoundAvia

  Experimentaţi bogăţia sunetului natural

  Boxa wireless Philips Fidelio AD7000W/12 vă oferă libertatea de a reda melodiile direct de pe iPod Touch, iPhone, iPad şi de pe iTunes de pe calculator - wireless prin AirPlay. Elegantă şi compactă, aceasta vă umple locuinţa cu muzică excelentă. Vezi toate beneficiile

 • Experimentaţi bogăţia sunetului natural

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Fidelio boxă wireless SoundAvia

cu AirPlay, Port USB pt redare melodii/încărcare, 10W AD7000W/12 Caută produse similare

Experimentaţi bogăţia sunetului natural

cu această boxă wireless

 • SoundAvia pentru un sunet impresionant care umple încăperea

  SoundAvia pentru un sunet impresionant care umple încăperea

  Proiectat pentru a satisface gusturile celor mai exigenţi adoratori ai muzicii, SoundAvia vă va umple sufrageria cu un sunet de o calitate impresionantă, redat cu ajutorul unui dispozitiv compact. Gama completă de drivere pentru boxe frontale şi de tuburi bas posterioare optimizează balansul sunetului, în timp ce designul uşor curbat îmbunătăţeşte în mod elegant zona optimă de ascultare.

 • FullSound îmbunătăţeşte detaliile sonore pentru un sunet bogat şi puternic

  FullSound îmbunătăţeşte detaliile sonore pentru un sunet bogat şi puternic

  Tehnologia FullSound patentată de Philips utilizează un sistem de procesare a sunetului de ultimă generaţie pentru a îmbunătăţi redarea cu fidelitate a muzicii. Conţinutul muzical este analizat şi optimizat în mod dinamic şi pentru a vă permite să experimentaţi o muzică bogată în detalii şi cu un sunet cald.

 • Transmisie muzică cu tehnologia wireless AirPlay

  Transmisie muzică cu tehnologia wireless AirPlay

  AirPlay vă permite să vă transmiteţi întreaga colecţie de muzică iTunes la staţiile dvs. de andocare Philips Fidelio. Acesta redă wireless de la programul iTunes pe calculatorul, iPhone-ul, iPad-ul sau iPod Touch-ul dvs. - către orice boxă compatibilă cu AirPlay din căminul dvs. Tot ceea ce aveţi de făcut este să vă asiguraţi că boxele dvs. sunt conectate la reţeaua Wi-Fi. AirPlay vă permite, de asemenea, să redaţi simultan pe fiecare boxă din fiecare încăpere. Faceţi ca melodiile dvs. preferate să vă urmeze în orice încăpere vă duceţi.

 • Aplicaţie SoundStudio pentru control deplin al setărilor audio

  Aplicaţie SoundStudio pentru control deplin al setărilor audio

  Acum ascultaţi muzica aşa cum doriţi. SoundStudio pune cu adevărat în mâinile dvs. puterea asupra muzicii. Vă permite să schimbaţi fiecare aspect al sunetului, utilizând numai iPhone-ul, prin intermediul unor comenzi intuitive şi simple. Acum puteţi ajusta, adapta şi crea experienţa audio dorită şi puteţi reda o nouă viaţă melodiilor dvs. preferate. De asemenea, SoundStudio vă permite să ascultaţi mii de posturi radio pe Internet din întreaga lume, lărgind şi mai mult orizontul experienţei dvs. muzicale.

 • Utilizaţi şi încărcaţi dispozitivul iPod/iPhone/iPad folosind portul USB

  Utilizaţi şi încărcaţi dispozitivul iPod/iPhone/iPad folosind portul USB

  Această boxă este prevăzută cu un port USB, care vă permite să vă încărcaţi comod dispozitivul iPod, iPhone şi iPad. Nu trebuie decât să conectaţi dispozitivul Apple cu ajutorul cablului său USB la partea din spate a boxei. Puteţi reda orice melodie de pe dispozitivul Apple în timp ce acesta se încarcă.

 • Intrare AUX pentru conectare uşoară la aproape orice dispozitiv electronic

  Intrare AUX pentru conectare uşoară la aproape orice dispozitiv electronic

  Conexiunea AUX-in permite redarea directă a materialelor MP3 de pe playerele media portabile. Pe lângă avantajul ascultării muzicii dvs. preferate la calitatea superioară asigurată de boxă, conexiunea AUX-in este de asemenea extrem de comodă, deoarece tot ce trebuie să faceţi este să conectaţi playerul MP3 la boxă.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa