boxă cu andocare

  Bucuraţi-vă de muzică de pe dispozitivul dvs. iPhone 5

  Pe biroul dvs. sau în orice altă parte, boxa cu andocare AD315 asigură un sunet de claritate excepţională care vă umple camera. Compatibilă cu iPhone 5 şi cu cele mai recente versiuni de iPod-uri prin intermediul conectorului Lightning. Alimentarea de la baterie sau de la adaptorul CA vă permite să vă bucuraţi de muzică oriunde. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

boxă cu andocare

conector Lightning, pentru iPod/iPhone AD315/12 Caută produse similare

Bucuraţi-vă de muzică de pe dispozitivul dvs. iPhone 5

 • Sistemul de boxe Bass Reflex oferă un sunet de bas puternic, mai profund

  Sistemul de boxe Bass Reflex oferă un sunet de bas puternic, mai profund

  Sistemul Bass Reflex facilitează obţinerea unui bas puternic şi profund, utilizând incinte de dimensiuni mici. Se diferenţiază de sistemul convenţional printr-un tub acustic suplimentar, aliniat acustic la woofer, pentru optimizarea redării frecvenţelor joase. Rezultatul este un sunet controlat mai profund şi cu mai puţine distorsiuni. Sistemul funcţionează prin rezonarea masei de aer din tubul de bas. În combinaţie cu difuzorul, sistemul amplifică frecvenţele joase furnizând un bas puternic, de calitate.

 • Încărcare rapidă şi redare muzică prin conectorul Lightning

  Încărcare rapidă şi redare muzică prin conectorul Lightning

  Bucuraţi-vă de muzica preferată în timp ce vă încărcaţi dispozitivul iPod/iPhone prin noul conector Lightning! Ajunge să îl andocaţi direct pe boxă pentru a reda melodiile pe care le-aţi ales manual, cu un sunet superb. Acesta vă încarcă dispozitivul şi în timpul redării, deci nu mai trebuie să vă faceţi griji că rămâneţi fără baterie.

 • Intrare audio pentru redarea muzicii portabile

  Intrare audio pentru redarea muzicii portabile

  Conectivitatea prin intrarea audio permite redarea directă a materialelor audio de pe playerele media portabile. Pe lângă avantajul ascultării muzicii dvs. preferate la calitatea superioară pusă la dispoziţie de sistemul audio, modul audio este, de asemenea, extrem de comod, deoarece tot ce trebuie să faceţi este să conectaţi playerul MP3 portabil la sistemul audio.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa