Pentru mai multe informaţii descarcă <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/8/8727900926583/8727900926583_elr_.pdf" target="_blank">etichetă Energie</a>
  Pentru mai multe informaţii descarcă etichetă Energie

  Tornado Mini

  Bec economic în spirală

  Lumină strălucitoare pentru culori vii

  Becurile economice Philips Tornado Mini oferă lumină puternică şi pun în evidenţă culorile vii. Datorită designului compact, acest bec spiralat cu consum redus se potriveşte în corpurile de iluminat înguste, economisind energie şi bani timp de până la 10 ani. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Tornado Mini Bec economic în spirală

5 W (28 W), E14, Alb cald, Fără intensitate variabilă 8727900926583 Caută produse similare

Lumină strălucitoare pentru culori vii

Ideal pentru corpuri de iluminat înguste

 • Lumină puternică în design compact

  Lumină puternică în design compact

  Acest bec economic Philips este destul de mic încât să încapă oriunde aveţi nevoie de lumină suplimentară acasă. Este ideal pentru corpuri de iluminat înguste.

 • Luminozitate şi eficienţă extraordinare

  Luminozitate şi eficienţă extraordinare

  Luminozitatea sporită de obicei creşte consumul de energie. Însă, datorită becurilor Philips economice, vă puteţi bucura de lumină puternică perfectă şi energizantă, economisind şi energie şi bani. Perfecte pentru iluminatul de lucru în birouri (de acasă) şi pentru orice alte încăperi unde este nevoie de luminozitate suplimentară.

 • Economie de energie de până la 80%

  Economie de energie de până la 80%

  Acest bec utilizează cu până la 80% mai puţină energie decât sursele de lumină obişnuite, ajutându-vă să economisiţi bani la facturile de energie electrică şi să contribuiţi la protejarea mediului.

 • Durată lungă de viaţă de până la 8 ani

  Durată lungă de viaţă de până la 8 ani

  Becurile economice de la Philips sunt proiectate să dureze. Datorită duratei de viaţă de până la 8 ani, nu vă veţi mai face griji şi nu veţi mai cheltui banii pe schimbarea frecventă a becurilor, economisind astfel energie electrică ani la rând.

Vezi toate Specificaţile
 • Spargerea unui bec este extrem de puţin probabil să aibă un impact asupra sănătăţii. Dacă un bec se sparge, aerisiţi camera timp de 30 de minute şi îndepărtaţi bucăţile, preferabil cu mănuşi. Puneţi-le într-o pungă de plastic închisă şi duceţi-le la unităţile locale de colectare a deşeurilor, în vederea reciclării. Nu folosiţi aspiratorul.
 • * Lămpile fluorescente compacte trebuie tratate ca deşeuri speciale şi oferite unităţilor locale de colectare a deşeurilor în vederea reciclării. Industria europeană a corpurilor de iluminat a constituit o infrastructură capabilă să recicleze mercurul, alte metale, sticla etc.

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa