Pentru mai multe informaţii descarcă <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/8/8727900886603/8727900886603_elr_.pdf" target="_blank">etichetă Energie</a>
  Pentru mai multe informaţii descarcă etichetă Energie

  Tornado

  Bec spiralat compact fluorescent

  Luminozitate instantanee

  Tornado oferă o luminozitate excepţională şi face culorile să pară mai vii. Acest bec Philips se aprinde instantaneu şi se potriveşte oriunde, graţie designului său compact. Economiseşti banii pentru până la 8 ani** faţă de un bec tradiţional. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Tornado Bec spiralat compact fluorescent

32 W (145 W), E27, Lumină naturală rece, Fără intensitate variabilă 8727900886603 Caută produse similare

Luminozitate instantanee

Lumină instantanee strălucitoare

 • Durată lungă de viaţă de până la 8 ani

  Durată lungă de viaţă de până la 8 ani

  Becurile economice de la Philips sunt proiectate să dureze. Datorită duratei de viaţă de până la 8 ani, nu vă veţi mai face griji şi nu veţi mai cheltui banii pe schimbarea frecventă a becurilor, economisind astfel energie electrică ani la rând.

Vezi toate Specificaţile

EcoPassport – Prezentare generală a specificaţiilor produselor noastre ecologice

Companiei Philips îi pasă de mediu şi de societate în general şi susţine cu tărie designul ecologic al produselor.

 • Spargerea unui bec este extrem de puţin probabil să aibă un impact asupra sănătăţii. Dacă un bec se sparge, aerisiţi camera timp de 30 de minute şi îndepărtaţi bucăţile, preferabil cu mănuşi. Puneţi-le într-o pungă de plastic închisă şi duceţi-le la unităţile locale de colectare a deşeurilor, în vederea reciclării. Nu folosiţi aspiratorul.
 • * Lămpile fluorescente compacte trebuie tratate ca deşeuri speciale şi oferite unităţilor locale de colectare a deşeurilor în vederea reciclării. Industria europeană a corpurilor de iluminat a constituit o infrastructură capabilă să recicleze mercurul, alte metale, sticla etc.

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa