Energy Saver

Bec economic tip spot

  Pentru mai multe informaţii descarcă <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/8/8727900850871/8727900850871_elr_.pdf" target="_blank">etichetă Energie</a>
  Pentru mai multe informaţii descarcă etichetă Energie

  Energy Saver

  Bec economic tip spot

  Tehnologie economică într-o lampă direcţională

  Acest bec economic Philips oferă soluţia potrivită pentru reducerea facturii la energie electrică. Datorită duratei de viaţă extinse, acest spot economic este soluţia de lungă durată perfectă pentru înlocuirea becurilor cu halogen sau celor incandescente. Vezi toate beneficiile

  Preț recomandat. Pentru reduceri și oferte speciale, descoperă ofertele mai jos: 49,62 LEI

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Energy Saver Bec economic tip spot

8 W (32 W), Soclu GX53, Alb cald 8727900850871 Caută produse similare

Tehnologie economică într-o lampă direcţională

Calitate ridicată a luminii

 • Economie de energie de până la 80%

  Economie de energie de până la 80%

  Acest bec utilizează cu până la 80% mai puţină energie decât sursele de lumină obişnuite, ajutându-vă să economisiţi bani la facturile de energie electrică şi să contribuiţi la protejarea mediului.

 • Durată lungă de viaţă de până la 6 ani

  Durată lungă de viaţă de până la 6 ani

  Becurile economice de la Philips sunt proiectate să dureze. Datorită duratei de viaţă de până la 6 ani, nu vă veţi mai face griji şi nu veţi mai cheltui banii pe schimbarea frecventă a becurilor, economisind astfel energie electrică ani la rând.

Vezi toate Specificaţile

EcoPassport – Prezentare generală a specificaţiilor produselor noastre ecologice

Companiei Philips îi pasă de mediu şi de societate în general şi susţine cu tărie designul ecologic al produselor.

 • Spargerea unui bec este extrem de puţin probabil să aibă un impact asupra sănătăţii. Dacă un bec se sparge, aerisiţi camera timp de 30 de minute şi îndepărtaţi bucăţile, preferabil cu mănuşi. Puneţi-le într-o pungă de plastic închisă şi duceţi-le la unităţile locale de colectare a deşeurilor, în vederea reciclării. Nu folosiţi aspiratorul.
 • * Lămpile fluorescente compacte trebuie tratate ca deşeuri speciale şi oferite unităţilor locale de colectare a deşeurilor în vederea reciclării. Industria europeană a corpurilor de iluminat a constituit o infrastructură capabilă să recicleze mercurul, alte metale, sticla etc.

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa