Master Softone dimmable

  Bec economic

  Confort superior cu intensitate variabilă /design şi performanţă

  Această lampă economică combină intensitatea variabilă la 1% cu performanţa superioară (durată mare de viaţă, comutare ridicată), lumina caldă, delicată şi designul tradiţional al becului, lăsându-vă gândul reconfortant că veţi economisi bani în următorii 20 de ani. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Master Softone dimmable Bec economic

12 W, Alb cald, Soclu E27 872790082518300 Caută produse similare

Confort superior cu intensitate variabilă /design şi performanţă

Intensitate variabilă, durată mare de viaţă, ambianţă şi performanţă

 • Intensitate variabilă 5%

  Conceput pentru a furniza o reglare perfectă a intensităţii luminii pentru a crea ambianţa potrivită pentru orice activitate, de la atmosferele relaxate la cele active.

 • Economiseşte bani şi energie cu până la 80%

  Acest bec economiseşte bani şi până la 80% din energie, comparativ cu un bec standard. Se amortizează de la sine şi economiseşte bani, an după an. Aşadar, reduceţi-vă factura la lumină şi începeţi să economisiţi Acum.

Vezi toate Specificaţile
 • Spargerea unui bec este extrem de puţin probabil să aibă un impact asupra sănătăţii. Dacă un bec se sparge, aerisiţi camera timp de 30 de minute şi îndepărtaţi bucăţile, preferabil cu mănuşi. Puneţi-le într-o pungă de plastic închisă şi duceţi-le la unităţile locale de colectare a deşeurilor, în vederea reciclării. Nu folosiţi aspiratorul.
 • * Lămpile fluorescente compacte trebuie tratate ca deşeuri speciale şi oferite unităţilor locale de colectare a deşeurilor în vederea reciclării. Industria europeană a corpurilor de iluminat a constituit o infrastructură capabilă să recicleze mercurul, alte metale, sticla etc.

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa