Pentru mai multe informaţii descarcă <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/8/8718696598412/8718696598412_elr_.pdf" target="_blank">etichetă Energie</a>
  Pentru mai multe informaţii descarcă etichetă Energie

  LED

  Bec

  Schimbă setările de lumină fără a schimba becurile

  Uneori, simţi nevoia unei schimbări în ambianţă, în ton cu activitatea ta din acel moment. Cu ajutorul becului cu LED Philips SceneSwitch, poţi schimba cu uşurinţă setarea folosind întrerupătorul existent. Nu ai nevoie de un variator sau de o instalaţie suplimentară. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

NOU

LED Bec

9, 5W (60W), B22, Alb cald 8718696598412 Caută produse similare

Schimbă setările de lumină fără a schimba becurile

Funcţionează cu întrerupătorul existent

 • Redare ridicată a culorilor (CRI > 80) pentru culori vii

  Indicele de redare a culorilor (CRI) este utilizat pentru a descrie efectul unei surse de lumină asupra aspectului culorii. Lumina naturală are un indice CRI de 100 şi este utilizată drept standard în comparaţie cu orice altă sursă de lumină. Indicele CRI al becurilor cu LED Philips este întotdeauna mai mare de 80, apropiat de valoarea soarelui, reflectând culorile în mod realist şi natural.

 • Nu este necesar niciun variator şi nicio instalaţie suplimentară

  Asigură o varietate de scene de lumină extraordinare, gata de a fi folosite, pentru a corespunde diferitelor tale nevoi şi stări de spirit. Inteligenţa se află în becul propriu-zis, deci nu este necesar niciun variator şi nicio instalaţie suplimentară. Pur şi simplu înlocuieşte-ţi becul cu acest bec SceneSwitch şi poţi comuta între diferite scene, la o acţionare a comutatorului de perete existent. Cel mai mic nivel de investiţii şi de efort necesare pentru a te bucura de cel mai ridicat nivel de confort. Acum poţi schimba cu uşurinţă ambianţa, pentru a se potrivi cu ceea ce faci în acel moment şi cu starea de spirit pe care o ai.

 • Restabileşte setările lămpii la starea implicită din fabrică

  Dacă se folosesc mai multe lămpi şi acestea nu mai sunt sincronizate, pur şi simplu comută întrerupătorul (porneşte-l şi opreşte-l din nou în timp de 1 secundă) pentru a aduce setările lămpii la starea implicită din fabrică.

 • Economie de energie de până la 80%

  Economiseşte până la 80% din energie, comparativ cu un bec standard. Se amortizează de la sine şi economiseşte bani, an după an. Aşadar, redu factura la lumină şi începe să economiseşti acum.

 • Culorile luminii se schimbă la acţionarea întrerupătorului de perete

  Acţionează întrerupătorul pentru a schimba ambianţa de la o lumină similară luminii de zi naturale la o lumină caldă, mai intimă, care te ajută să te relaxezi şi să te bucuri de moment. Acum îţi poţi personaliza cu uşurinţă camera pentru o varietate de activităţi sau o poţi adapta pentru a corespunde stării tale.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa