Mai mult

LED Bec

9, 5W (60W), B22, Alb cald, Mat 8718696598412 Caută produse similare
 • Un bec, două culori de lumină

  LED

  Bec

  8718696598412 Caută produse similare

  Când schimbi activitatea, pur şi simplu modifică culoarea luminii pentru a se potrivi la ceea ce faci. Datorită becului cu LED Philips SceneSwitch, poţi modifica setarea cu uşurinţă, de la o lumină caldă şi strălucitoare, pentru o ambianţă captivantă, la o lumină rece, energizantă. Vezi toate beneficiile

Clipuri video

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Un bec, două culori de lumină

Funcţionează cu întrerupătorul existent

 • Redare ridicată a culorilor (CRI > 80) pentru culori vii

  Redare ridicată a culorilor (CRI > 80) pentru culori vii

  Indicele de redare a culorilor (CRI) este utilizat pentru a descrie efectul unei surse de lumină asupra aspectului culorii. Lumina naturală are un indice CRI de 100 şi este utilizată drept standard în comparaţie cu orice altă sursă de lumină. Indicele CRI al becurilor cu LED Philips este întotdeauna mai mare de 80, apropiat de valoarea soarelui, reflectând culorile în mod realist şi natural.

 • Economie de energie de până la 80%

  Economie de energie de până la 80%

  Economiseşte până la 80% din energie, comparativ cu un bec standard. Se amortizează de la sine şi economiseşte bani, an după an. Aşadar, redu factura la lumină şi începe să economiseşti acum.

 • Nu este necesar niciun variator şi nicio instalaţie suplimentară

  Asigură o varietate de scene de lumină extraordinare, gata de a fi folosite, pentru a corespunde diferitelor tale nevoi şi stări de spirit. Inteligenţa se află în becul propriu-zis, deci nu este necesar niciun variator şi nicio instalaţie suplimentară. Pur şi simplu înlocuieşte-ţi becul cu acest bec SceneSwitch şi poţi comuta între diferite scene, la o acţionare a comutatorului de perete existent. Cel mai mic nivel de investiţii şi de efort necesare pentru a te bucura de cel mai ridicat nivel de confort. Acum poţi schimba cu uşurinţă ambianţa, pentru a se potrivi cu ceea ce faci în acel moment şi cu starea de spirit pe care o ai.

 • Restabileşte setările lămpii la starea implicită din fabrică

  Dacă se folosesc mai multe lămpi şi acestea nu mai sunt sincronizate, pur şi simplu comută întrerupătorul (porneşte-l şi opreşte-l din nou în timp de 1 secundă) pentru a aduce setările lămpii la starea implicită din fabrică.

 • Culorile luminii se schimbă la acţionarea întrerupătorului de perete

  Acţionează întrerupătorul pentru a schimba ambianţa de la o lumină similară luminii de zi naturale la o lumină caldă, mai intimă, care te ajută să te relaxezi şi să te bucuri de moment. Acum îţi poţi personaliza cu uşurinţă camera pentru o varietate de activităţi sau o poţi adapta pentru a corespunde stării tale.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa