LED

Bec

  Pentru mai multe informaţii descarcă <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/8/8718696598375/8718696598375_elr_.pdf" target="_blank">etichetă Energie</a>
  Pentru mai multe informaţii descarcă etichetă Energie

  LED

  Bec

  Schimbă setările de lumină fără a schimba becurile

  Uneori, simţi nevoia unei schimbări în ambianţă, în ton cu activitatea ta din acel moment. Cu ajutorul becului cu LED Philips SceneSwitch, poţi schimba cu uşurinţă setarea folosind întrerupătorul existent. Nu ai nevoie de un variator sau de o instalaţie suplimentară. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

LED Bec

9, 5W (60W), E27, Alb cald, Fără intensitate variabilă 8718696598375 Caută produse similare

Schimbă setările de lumină fără a schimba becurile

Funcţionează cu întrerupătorul existent

 • Află despre lumină

  Temperatura de culoare: lumina poate avea diferite temperaturi de culoare, măsurate în unităţi denumite Kelvin (K). Becurile cu o valoare Kelvin scăzută produc o lumină caldă, mai relaxantă, în vreme ce acelea cu o valoare Kelvin mai mare produc o lumină rece, mai energizantă. IRC: indicele de redare a culorilor (IRC) este folosit pentru a descrie efectul unei surse de lumină asupra aspectului culorii. Lumina naturală a soarelui are un indice IRC de 100. Indicele IRC al becurilor cu LED-uri Philips este întotdeauna mai mare de 80, ceea ce asigură un aspect real şi natural al culorilor. http://www.philips.co.uk/c-m-li/advice-on-lighting-ideas.html

 • Culorile luminii se schimbă la acţionarea întrerupătorului de perete

  Acţionează întrerupătorul pentru a schimba ambianţa de la o lumină similară luminii de zi naturale la o lumină caldă, mai intimă, care te ajută să te relaxezi şi să te bucuri de moment. Acum îţi poţi personaliza cu uşurinţă camera pentru o varietate de activităţi sau o poţi adapta pentru a corespunde stării tale.

 • Nu este necesar niciun variator şi nicio instalaţie suplimentară

  Asigură o varietate de scene de lumină extraordinare, gata de a fi folosite, pentru a corespunde diferitelor tale nevoi şi stări de spirit. Inteligenţa se află în becul propriu-zis, deci nu este necesar niciun variator şi nicio instalaţie suplimentară. Pur şi simplu înlocuieşte-ţi becul cu acest bec SceneSwitch şi poţi comuta între diferite scene, la o acţionare a comutatorului de perete existent. Cel mai mic nivel de investiţii şi de efort necesare pentru a te bucura de cel mai ridicat nivel de confort. Acum poţi schimba cu uşurinţă ambianţa, pentru a se potrivi cu ceea ce faci în acel moment şi cu starea de spirit pe care o ai.

 • Restabileşte setările lămpii la starea implicită din fabrică

  Dacă se folosesc mai multe lămpi şi acestea nu mai sunt sincronizate, pur şi simplu comută întrerupătorul (porneşte-l şi opreşte-l din nou în timp de 1 secundă) pentru a aduce setările lămpii la starea implicită din fabrică.

 • Becuri cu durată mare de viaţă – De până la 15 ani

  Cu o durată de viaţă de până la 15.000 de ore, poţi reduce stresul schimbării frecvente a becurilor şi te poţi bucura de o soluţie de iluminat perfectă, timp de peste 15 ani.

 • Avantajos pentru portofel şi pentru planetă

  Tehnologia cu LED economiseşte până la 80 % din energie comparativ cu un bec standard. Prin urmare, se amortizează de la sine şi economiseşte bani, an după an. În plus, contribuie la protejarea mediului înconjurător.

 • Fără radiaţii ultraviolete sau infraroşii

  Această lumină nu are o componentă inraroşie, astfel că nu radiază căldură. Mai mult, nu are nici o componentă ultravioletă. Graţie acestor două caracteristici, lumina nu va cauza decolorarea materialelor şi a altor obiecte.

Vezi toate Specificaţile

EcoPassport – Prezentare generală a specificaţiilor produselor noastre ecologice

Companiei Philips îi pasă de mediu şi de societate în general şi susţine cu tărie designul ecologic al produselor.

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa