Pentru mai multe informaţii descarcă <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/8/8718696588864/8718696588864_elr_.pdf" target="_blank">etichetă Energie</a>
  Pentru mai multe informaţii descarcă etichetă Energie

  LED

  Bec

  Un bec cu trei setări de lumină

  Uneori, simţi nevoia unei schimbări în ambianţă, în ton cu activitatea ta din acel moment. Cu ajutorul becului cu LED Philips SceneSwitch, poţi schimba cu uşurinţă setarea folosind întrerupătorul existent. Nu ai nevoie de un variator sau de o instalaţie suplimentară. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

NOU

LED Bec

8 W - 5 W - 2 W (60 W), B22, Alb cald 8718696588864 Caută produse similare

Un bec cu trei setări de lumină

Funcţionează cu întrerupătorul existent

 • Lampa îţi poate memora ultima setare

  Această lampă SceneSwitch are un cip de memorie încorporat, care îţi va memora ultima setare de lumină în cazul în care întrerupătorul este oprit timp de peste 6 secunde. Dacă nu comuţi adesea între activităţi, lumina va fi în modul tău preferat atunci când o porneşti din nou.

 • Redare ridicată a culorilor (CRI > 80) pentru culori vii

  Indicele de redare a culorilor (CRI) este utilizat pentru a descrie efectul unei surse de lumină asupra aspectului culorii. Lumina naturală are un indice CRI de 100 şi este utilizată drept standard în comparaţie cu orice altă sursă de lumină. Indicele CRI al becurilor cu LED Philips este întotdeauna mai mare de 80, apropiat de valoarea soarelui, reflectând culorile în mod realist şi natural.

 • Nu este necesar niciun variator şi nicio instalaţie suplimentară

  Asigură o varietate de scene de lumină extraordinare, gata de a fi folosite, pentru a corespunde diferitelor tale nevoi şi stări de spirit. Inteligenţa se află în becul propriu-zis, deci nu este necesar niciun variator şi nicio instalaţie suplimentară. Pur şi simplu înlocuieşte-ţi becul cu acest bec SceneSwitch şi poţi comuta între diferite scene, la o acţionare a comutatorului de perete existent. Cel mai mic nivel de investiţii şi de efort necesare pentru a te bucura de cel mai ridicat nivel de confort. Acum poţi schimba cu uşurinţă ambianţa, pentru a se potrivi cu ceea ce faci în acel moment şi cu starea de spirit pe care o ai.

 • Restabileşte setările lămpii la starea implicită din fabrică

  Dacă se folosesc mai multe lămpi şi acestea nu mai sunt sincronizate, pur şi simplu comută întrerupătorul (porneşte-l şi opreşte-l din nou în timp de 1 secundă) pentru a aduce setările lămpii la starea implicită din fabrică.

 • Economie de energie de până la 80%

  Economiseşte până la 80% din energie, comparativ cu un bec standard. Se amortizează de la sine şi economiseşte bani, an după an. Aşadar, redu factura la lumină şi începe să economiseşti acum.

 • Trei setări de lumină de la 2700 K la 2500 K la 2200 K

  Lumina poate avea diferite temperaturi de culoare, indicate în unităţi denumite Kelvin (K). Becurile cu o valoare Kelvin scăzută produc o lumină caldă, intimă, în timp ce cele cu o valoare Kelvin mai ridicată produc o lumină mai energizantă. Aceste noi becuri SceneSwitch vă permit să comutaţi de la iluminatul funcţional la lumina naturală şi la o lumină intimă, caldă, cu intensitate reglată. Nivelurile de lumină se pot modifica de la 100 % la 40 % la 10 %. Acum vă puteţi personaliza camera pentru o varietate de activităţi sau o puteţi adapta pentru a corespunde stării dvs. de spirit.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa