LED

Lumânare

  Pentru mai multe informaţii descarcă <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/8/8718696586624/8718696586624_elr_.pdf" target="_blank">etichetă Energie</a>
  Pentru mai multe informaţii descarcă etichetă Energie

  LED

  Lumânare

  Lumină albă caldă, calitate a luminii fără compromis

  Această lumânare cu LED-uri asigură o lumină albă, frumoasă şi caldă, o durată de viaţă excepţional de lungă şi economisirea semnificativă şi imediată a energiei. Cu un design pur şi elegant, acest bec reprezintă înlocuitorul perfect pentru becurile/lustrele cu becuri incandescente Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

LED Lumânare

4W (25 W), E14, Alb cald, Mat 8718696586624 Caută produse similare

Lumină albă caldă, calitate a luminii fără compromis

Creaţi o atmosferă caldă şi primitoare

 • Adevărata lumină albă, caldă, asemănătoare luminii incandescente (2700 K)

  Lumina poate avea diferite temperaturi de culoare, indicate în unităţi denumite Kelvin (K). Becurile cu o valoare Kelvin redusă produc o lumină caldă, mai intimă, în timp ce becurile cu o valoare Kelvin mai înaltă produc lumină rece, mai energizantă.

 • Se încadrează perfect în orice decor. Finisaj de calitate.

  Formele familiare sunt perfecte pentru corpurile de iluminat: am păstrat forma şi aspectul becurilor clasice.

 • Redare ridicată a culorilor (CRI > 80) pentru culori vii

  Indicele de redare a culorilor (CRI) este utilizat pentru a descrie efectul unei surse de lumină asupra aspectului culorii. Lumina naturală are un indice CRI de 100 şi este utilizată drept standard în comparaţie cu orice altă sursă de lumină. Indicele CRI al becurilor cu LED Philips este întotdeauna mai mare de 80, apropiat de valoarea soarelui, reflectând culorile în mod realist şi natural.

 • Lumină instantanee la pornire

  Nu este nevoie să aşteptaţi: Becurile cu LED Philips îşi dovedesc adevăratul nivel de luminozitate imediat după aprindere.

 • Economie de energie de până la 80%

  Economiseşte până la 80% din energie, comparativ cu un bec standard. Se amortizează de la sine şi economiseşte bani, an după an. Aşadar, redu factura la lumină şi începe să economiseşti acum.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa