Variator

  Variator

  Cea mai rapidă metodă de a regla intensitatea luminilor tale Hue

  Variatorul Philips Hue este alimentat cu baterii şi destinat folosirii împreună cu sistemul Philips Hue. Conectează-l la consola ta Philips Hue, configurează-l prin aplicaţie şi controlează decorul luminos Philips Hue preferat fără a utiliza dispozitivul tău inteligent.

 • Cea mai rapidă metodă de a regla intensitatea luminilor tale Hue

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.
 • Cea mai rapidă metodă de a regla intensitatea luminilor tale Hue

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Cea mai rapidă metodă de a regla intensitatea luminilor tale Hue

De oriunde

 • Reglează intensitatea luminilor tale Philips Hue

  Conectează variatorul Philips Hue la consola ta Philips Hue, configurează-l din aplicaţie şi controlează decorul de lumină preferat Philips Hue fără a utiliza dispozitivul inteligent. Poţi aprinde sau stinge luminile, sau reduce intensitatea decorului de lumină preferat la nivelul perfect.

 • Plasează-l oriunde ai nevoie de un comutator

  Variatorul alimentat de baterii Hue poate fi folosit ca un întrerupător normal de perete. Îl poţi plasa oriunde doreşti, folosind şuruburi sau banda adezivă de pe spatele comutatorului. Este o instalare rapidă, simplă, fără fire şi fără bătăi de cap.

 • Comutator wireless şi telecomandă într-un singur aparat

  Comutatorul este magnetic şi poate fi îndepărtat de pe placa din spate. Astfel vei putea să foloseşti variatorul Philips Hue ca pe o telecomandă pentru iluminat, având o rază de acţiune în interior de până la 12 metri.

 • Operare cu baterii pentru plasare uşoară în locuinţă

  Variatorul Philips Hue funcţionează cu baterii, deci instalarea este rapidă şi uşoară.

 • Conectează până la 50 de lumini Philips Hue

  Poţi conecta până la 50 de lumini şi 10 accesorii la consola Philips Hue (nu este inclusă). Începe cu oricare dintre kiturile de iniţiere disponibile sau cu o consolă separată şi adaugă produse Philips Hue. Apoi, îţi poţi controla luminile prin simpla glisare cu degetul prin aplicaţia intuitivă Philips Hue. Philips Hue are la bază ZigBee, o tehnologie de consum redus, sigură şi fiabilă prin care îţi poţi controla luminile. Caracteristici noi şi îmbunătăţiri sunt adăugate constant sistemului. Actualizările software şi firmware sunt efectuate wireless şi fără egal direct pe produsele tale Philips Hue.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa