Comutator cu atingere

  Regăseşte-ţi scenele preferate

  Philips Hue Tap este primul întrerupător wireless smart care controlează luminile Philips Hue, activat de atingerea ta. Conectează-l la Philips Hue Bridge şi comandă 4 scene de lumină Philips Hue fără a fi nevoie să utilizezi dispozitivul smart.

 • Regăseşte-ţi scenele preferate

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.
 • Regăseşte-ţi scenele preferate

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.
 • Regăseşte-ţi scenele preferate

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Regăseşte-ţi scenele preferate

activate de atingerea ta

 • 4 butoane pentru 4 scene diferite

  4 butoane pentru 4 scene diferite

  Poţi defini 4 setări de lumină Philips Hue cu ajutorul comutatorului cu atingere Philips Hue. Selectează o scenă creată de tine sau una dintre scenele create de Philips pentru tine sau programează un buton care să stingă toate luminile. Poţi crea uşor configuraţia dorită cu ajutorul aplicaţiei Philips Hue. Totul la discreţia ta.

 • Plasează-l oriunde ai nevoie de un comutator

  Plasează-l oriunde ai nevoie de un comutator

  Comutatorul Philips Hue Tap poate fi amplasat şi utilizat în orice loc din casă – de la peretele de lângă uşa de la intrare la locul de lângă fotoliul tău preferat sau chiar pe noptieră. Comutatorul Philips Hue Tap reprezintă modul prin care poţi face lumina funcţională obişnuită chiar mai uşor de utilizat. Pentru că este wireless, îl poţi amplasa oriunde doreşti, folosind şuruburi sau bandă adezivă pe plăcuţa de pe spatele comutatorului.

 • Comutator wireless şi telecomandă într-un singur aparat

  Comutator wireless şi telecomandă într-un singur aparat

  Philips Hue Tap pune la dispoziţia ta scenele preferate. Poate fi scos din plăcuţa posterioară prin răsucire, astfel încât să îl poţi folosi ca telecomandă pentru mai mult confort.

 • Energie cinetică - nu este nevoie de baterii

  Energie cinetică - nu este nevoie de baterii

  Philips Hue Tap foloseşte energie cinetică şi este activat de atingerea ta, aşadar nu este nevoie de baterii. Acest lucru înseamnă că Philips Hue Tap are un remarcabil consum de energie de zero waţi, ceea ce îl face mai inteligent, mai ecologic, fără deşeuri de baterii şi fără bătăi de cap.

 • Conectează până la 50 de lumini Philips Hue

  Conectează până la 50 de lumini Philips Hue

  Poţi conecta până la 50 de lumini şi 10 accesorii la consola Philips Hue (nu este inclusă). Începe cu oricare dintre kiturile de iniţiere disponibile sau cu o consolă separată şi adaugă produse Philips Hue. Apoi, îţi poţi controla luminile prin simpla glisare cu degetul prin aplicaţia intuitivă Philips Hue. Philips Hue are la bază ZigBee, o tehnologie de consum redus, sigură şi fiabilă prin care îţi poţi controla luminile. Caracteristici noi şi îmbunătăţiri sunt adăugate constant sistemului. Actualizările software şi firmware sunt efectuate wireless şi fără egal direct pe produsele tale Philips Hue.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa