Kit de reglare wireless a intensităţii

  Reglarea wireless a intensităţii

  Bucură-te de reglarea wireless a intensităţii luminoase. Kitul de reglare wireless a intensităţii Philips Hue îmbină un variator wireless inteligent şi un bec cu LED Philips Hue White. Nu necesită instalare. Pur şi simplu plasează comutatorul oriunde doreşti şi îl vei putea folosi ca pe o telecomandă. Vezi toate beneficiile

 • Reglarea wireless a intensităţii

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.
 • Reglarea wireless a intensităţii

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Hue Kit de reglare wireless a intensităţii

E27 8718696452523 Caută produse similare

Reglarea wireless a intensităţii

gata de utilizare chiar din cutie

 • Doar înfiletează becul şi aprinde lumina

  Doar înfiletează becul şi aprinde lumina

  Cu acest kit fără instalare, tot ceea ce trebuie să faci este să înfiletezi becul cu LED Hue White în corpul standard de iluminat şi apoi să aprinzi lumina. Poţi controla imediat lumina, cu ajutorul variatorului alimentat de baterii Hue. Nu este nevoie să chemi un electrician.

 • Plasează-l oriunde ai nevoie de un comutator

  Plasează-l oriunde ai nevoie de un comutator

  Variatorul alimentat de baterii Hue poate fi folosit ca un întrerupător normal de perete. Îl poţi plasa oriunde doreşti, folosind şuruburi sau banda adezivă de pe spatele comutatorului. Este o instalare rapidă, simplă, fără fire şi fără bătăi de cap.

 • Comutator wireless şi telecomandă într-un singur aparat

  Comutator wireless şi telecomandă într-un singur aparat

  Comutatorul este magnetic şi poate fi îndepărtat de pe placa din spate. Astfel vei putea să foloseşti variatorul Philips Hue ca pe o telecomandă pentru iluminat, având o rază de acţiune în interior de până la 12 metri.

 • Controlează până la 10 lumini deodată, cu un singur comutator

  Controlează până la 10 lumini deodată, cu un singur comutator

  Odată ce ţi-ai instalat kitul de reglare wireless a intensităţii luminoase Philips Hue, poţi conecta cu uşurinţă mai multe lumini Philips Hue la variator. Leagă până la 10 lumini Philips Hue la variatorul tău şi controlează-le simultan.

 • Conectează-l la Philips Hue şi descoperă posibilităţile

  Conectează-l la Philips Hue şi descoperă posibilităţile

  Kitul de reglare wireless a intensităţii luminoase este membru al familiei Philips Hue, astfel încât poate fi integrat complet cu alte lumini Philips Hue. Dacă instalezi o consolă Hue în locuinţa ta, poţi integra kitul de reglare wireless a intensităţii luminoase Philips Hue în sistemul tău prin aplicaţia Philips Hue, ce îţi va oferi şi mai multe experienţe astăzi, cât şi în viitor. Controlează-ţi luminile de pe smartphone sau tabletă şi setează temporizatoare, notificări, alarme şi multe altele.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa