LED

Bec

  Pentru mai multe informaţii descarcă <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/8/8718696419656/8718696419656_elr_.pdf" target="_blank">etichetă Energie</a>
  Pentru mai multe informaţii descarcă etichetă Energie

  LED

  Bec

  Proiectate pentru a fi văzute

  Formele obişnuite pe care le cunoşti şi le iubeşti. Folosesc cu aproximativ 80 % mai puţină energie faţă de becurile tradiţionale, graţie LED-urilor cu cea mai recentă tehnologie economică, şi durează de zece ori mai mult. Vezi toate beneficiile

  Preț recomandat. Pentru reduceri și oferte speciale, descoperă ofertele mai jos: 30,71 LEI

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

NOU

LED Bec

4, 5 W (40 W), Soclu E27, Alb cald, Fără intensitate variabilă 8718696419656 Caută produse similare

Proiectate pentru a fi văzute

Arată bine atât oprite, cât şi pornite

 • Află despre lumină

  Temperatura de culoare: lumina poate avea diferite temperaturi de culoare, măsurate în unităţi denumite Kelvin (K). Becurile cu o valoare Kelvin scăzută produc o lumină caldă, mai relaxantă, în vreme ce acelea cu o valoare Kelvin mai mare produc o lumină rece, mai energizantă. IRC: indicele de redare a culorilor (IRC) este folosit pentru a descrie efectul unei surse de lumină asupra aspectului culorii. Lumina naturală a soarelui are un indice IRC de 100. Indicele IRC al becurilor cu LED-uri Philips este întotdeauna mai mare de 80, ceea ce asigură un aspect real şi natural al culorilor.

 • Adevărata lumină albă caldă, asemănătoare luminii incandescente

  Acest bec are o temperatură de culoare de 2700 K, oferind o atmosferă caldă şi liniştitoare, perfectă pentru relaxare. Această lumină de 2700 K este ideală pentru designul iluminatului locuinţei.

 • Formă şi dimensiuni similare cu becurile incandescente standard

  Cu un design cu formă deosebită şi dimensiuni familiare, becul cu LED standard oferă iluminat contemporan şi economii de energie. Este înlocuitorul perfect şi durabil al becurilor incandescente standard tradiţionale.

 • Becuri cu durată mare de viaţă – De până la 15 ani

  Cu o durată de viaţă de până la 15.000 de ore, poţi reduce stresul schimbării frecvente a becurilor şi te poţi bucura de o soluţie de iluminat perfectă, timp de peste 15 ani.

 • Avantajos pentru portofel şi pentru planetă

  Tehnologia cu LED economiseşte până la 80 % din energie comparativ cu un bec standard. Prin urmare, se amortizează de la sine şi economiseşte bani, an după an. În plus, contribuie la protejarea mediului înconjurător.

 • Perfect pentru iluminarea generală a camerei

  Becurile cu LED standard de la Philips oferă iluminat contemporan, pentru utilizare cu lămpile de masă, lămpile de podea şi corpurile de iluminat suspendate. Ideale pentru utilizare în bucătării, pentru iluminatul insulelor de bucătărie, în camere de zi şi camere de luat masa.

 • Fără radiaţii ultraviolete sau infraroşii

  Această lumină nu are o componentă infraroşie, astfel că nu radiază căldură. Mai mult, nu are nici o componentă ultravioletă. Graţie acestor două caracteristici, lumina nu va cauza decolorarea materialelor şi a altor obiecte.

Vezi toate Specificaţile

EcoPassport – Prezentare generală a specificaţiilor produselor noastre ecologice

Companiei Philips îi pasă de mediu şi de societate în general şi susţine cu tărie designul ecologic al produselor.

 • *Pe baza unei utilizări medii de 3 ore pe zi

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa