Personal wireless lighting

  Butonul Hue. Întrerupătorul de lumină, reinventat

  Butonul Hue oferă modul cel mai rapid de a-ţi regăsi scenele Hue preferate. Poate fi montat oriunde sau purtat la tine: pur şi simplu alegi cel mai convenabil loc. Fără a avea nevoie de cabluri, energie sau baterii. Extrem de comod de utilizat în fiecare zi. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Hue Personal wireless lighting

Butonul Hue - întrerupător de lumină, Controlează lămpile Hue, Nu este nevoie de baterii, Nu este nevoie de cabluri 8718291790211 Caută produse similare

Butonul Hue. Întrerupătorul de lumină, reinventat

Controlează-ţi lămpile Hue într-un mod confortabil

 • Modul cel mai rapid de a-ţi regăsi scenele tale Hue preferate

  Modul cel mai rapid de a-ţi regăsi scenele tale Hue preferate

  Sistemul personal de iluminare wireless Philips Hue îţi permite să controlezi lămpile fără cablu de oriunde din locuinţă. Din camera de zi, de la masă sau din dormitor, cu butonul Hue poţi controla orice lampă doreşti să conectezi la el.

 • Instalare simplă

  Instalare simplă

  Sistemul de montare pe perete furnizat îţi permite să alegi cum să-l foloseşti în funcţie de dispoziţia sau activitatea ta. Îl poţi prinde sau desprinde de perete printr-un clic, după cum doreşti. Poţi monta butonul Hue pe o suprafaţă, folosind banda adezivă foarte puternică, cu două feţe, furnizată. Instalează-l în 15 secunde, fără a fi nevoie de găuri în perete.

 • Primul întrerupător inteligent din lume cu recoltare de energie

  Primul întrerupător inteligent din lume cu recoltare de energie

  Butonul Hue foloseşte energie cinetică şi funcţionează prin atingerea ta. Aşa că nu este nevoie de baterii, cabluri sau conectare la reţea. Ajungi acasă, îl despachetezi şi începi să te joci imediat cu butonul. Atribui decoruri şi lămpi celor 4 presetări prin intermediul aplicaţiei Hue şi eşti gata să impresionezi.

 • Creează-ţi experienţa personală de iluminare fără cablu.

  Creează-ţi experienţa personală de iluminare fără cablu.

  Poţi conecta până la 50 de becuri sau lămpi şi 25 de butoane la consola Philips Hue. Pur şi simplu începe cu oricare dintre kiturile de iniţiere disponibile şi începe să adaugi în orice combinaţie: becuri Philips Hue şi lămpi Philips Hue Bloom, Iris sau LightStrips. Cu o atingere a degetului poţi controla acum orice lampă conectată din locuinţa ta, cu smartphone-ul şi cu întrerupătorul inteligent Hue.

 • Patru presetări pentru utilizare zilnică

  Patru presetări pentru utilizare zilnică

  Acum poţi controla lămpile Hue printr-o simplă apăsare de buton. Poţi alege din patru presetări. Selectează una pentru un decor preferat. Una pentru o „reţetă” de iluminare. Și una pentru a stinge câteva dintre lămpi sau pe toate. Totul depinde de tine.

 • Mutat dintr-un loc într-altul sau fixat oriunde

  Mutat dintr-un loc într-altul sau fixat oriunde

  Montează-l pe perete. Lasă-l într-un loc convenabil. Chiar îl poţi purta cu tine prin casă. Foloseşte-l atunci când telefonul se încarcă sau când copiii se joacă cu tableta. Butonul Hue oferă atât flexibilitatea unei telecomenzi, cât şi confortul unui întrerupător de lumină tradiţional.

 • Protocolul de energie verde Zigbee

  Protocolul de energie verde Zigbee

  Butonul Hue funcţionează prin Protocolul de energie verde Zigbee. Energia verde dă dispozitivelor fără baterie, cu recoltare de energie, capacitatea de a se conecta la reţelele standardizate ZigBee.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa