Pentru mai multe informaţii descarcă <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/8/8718291785415/8718291785415_elr_.pdf" target="_blank">etichetă Energie</a>
  Pentru mai multe informaţii descarcă etichetă Energie

  LED

  Reflector (putere reglabilă)

  Iluminat LED de accent, durabil, fascicul luminos conc.

  Acest bec cu LED cu lumină direcţională oferă un fascicul de lumină albă caldă focalizată şi este un excelent înlocuitor pentru reflectoarele tradiţionale. Vezi toate beneficiile

  Preț recomandat. Pentru reduceri și oferte speciale, descoperă ofertele mai jos: 81,37 LEI

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

NOU

LED Reflector (putere reglabilă)

5, 7W (60W), E27, Alb cald, Putere reglabilă 8718291785415 Caută produse similare

Iluminat LED de accent, durabil, fascicul luminos conc.

Creaţi o atmosferă caldă şi primitoare

 • Adevărata lumină albă, caldă, asemănătoare luminii incandescente (2700 K)

  Lumina poate avea diferite temperaturi de culoare, indicate în unităţi denumite Kelvin (K). Becurile cu o valoare Kelvin redusă produc o lumină caldă, mai intimă, în timp ce becurile cu o valoare Kelvin mai înaltă produc lumină rece, mai energizantă.

 • Formă perfectă pentru a înlocui becul NR50 incandescent

  Cu forma sa frumoasă şi dimensiunile familiare, acest reflector cu LED este înlocuitorul durabil perfect pentru becurile incandescente tradiţionale NR50.

 • Redare ridicată a culorilor (CRI > 80) pentru culori vii

  Indicele de redare a culorilor (CRI) este utilizat pentru a descrie efectul unei surse de lumină asupra aspectului culorii. Lumina naturală are un indice CRI de 100 şi este utilizată drept standard în comparaţie cu orice altă sursă de lumină. Indicele CRI al becurilor cu LED Philips este întotdeauna mai mare de 80, apropiat de valoarea soarelui, reflectând culorile în mod realist şi natural.

 • Consum de energie foarte scăzut, economie de până la 90%

  Prin înlocuirea becurilor tradiţionale cu alternativa cu LED Philips, beneficiaţi de economii de energie semnificative şi imediate, contribuind în acelaşi timp la o un mediu înconjurător durabil.

 • Durată de viaţă de până la 20 de ani

  Cu o durată de viaţă de până la 20,000 de ore, această lampă cu LED Philips vă va menţine atmosfera dorită pentru până la 20 ani.*

 • Rază de lumină cu halogen de 36º

  Cu o lumină focalizată, familiară, identică reflectoarelor cu halogen din punctul de vedere al aspectului şi al senzaţiei conferite, acest reflector cu LED este adecvat atât pentru iluminarea de accentuare, cât şi pentru iluminarea generală.

 • Suprafaţă netedă şi finisaj de înaltă calitate

  Fabricat cu o formă familiară, acest reflector cu LED oferă cele mai recente inovaţii, menţinând în acelaşi timp aspectul şi senzaţia conferite de un bec tradiţional.

 • Putere reglabilă

  Conceput pentru a furniza o reglare de calitate a luminii pentru a crea ambianţa potrivită pentru orice activitate, de la o atmosfera relaxată la una activă.

Vezi toate Specificaţile

EcoPassport – Prezentare generală a specificaţiilor produselor noastre ecologice

Companiei Philips îi pasă de mediu şi de societate în general şi susţine cu tărie designul ecologic al produselor.

 • *Pe baza unei utilizări medii de 3 ore pe zi

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa