Pentru mai multe informaţii descarcă <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/8/8718291749073/8718291749073_elr_.pdf" target="_blank">etichetă Energie</a>
    Pentru mai multe informaţii descarcă etichetă Energie

    LED

    Spot (Putere reglabilă)

    Lumină durabilă de accentuare cu un fascicul luminos concentrat

    Spoturile cu LED-uri de la Philips asigură un fascicul luminos concentrat, o durată de viaţă excepţional de lungă şi economisirea semnificativă a energiei. Acest spot reprezintă înlocuitorul perfect şi durabil pentru spoturile de 50 W cu soclu GU10. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

LED Spot (Putere reglabilă)

5, 7 W (50 W), soclu GU10, Alb cald, Putere reglabilă 8718291749073 Caută produse similare

Lumină durabilă de accentuare cu un fascicul luminos concentrat

Evitaţi dificultăţile de a schimba spoturile

  • Evitaţi dificultăţile de a schimba în permanenţă

    Evitaţi dificultăţile de a schimba în permanenţă

    Alternativa durabilă la spoturile cu halogen, spoturile cu LED Philips pot fi instalate şi uitate, menţinându-şi frumosul fascicul de lumină ani şi ani de-a rândul.

  • Redare ridicată a culorilor (CRI > 80) pentru culori vii

    Redare ridicată a culorilor (CRI > 80) pentru culori vii

    Indicele de redare a culorilor (CRI) este utilizat pentru a descrie efectul unei surse de lumină asupra aspectului culorii. Lumina naturală are un indice CRI de 100 şi este utilizată drept standard în comparaţie cu orice altă sursă de lumină. Indicele CRI al becurilor cu LED Philips este întotdeauna mai mare de 80, apropiat de valoarea soarelui, reflectând culorile în mod realist şi natural.

  • Consum de energie foarte scăzut, economie de până la 90%

    Consum de energie foarte scăzut, economie de până la 90%

    Prin înlocuirea becurilor tradiţionale cu alternativa cu LED Philips, beneficiaţi de economii de energie semnificative şi imediate, contribuind în acelaşi timp la o un mediu înconjurător durabil.

  • Durată de viaţă de până la 15 de ani

    Durată de viaţă de până la 15 de ani

    Cu o durată de viaţă de până la 15.000 de ore, această lampă cu LED Philips vă va menţine atmosfera dorită pentru până la 15 ani.*

  • Rază de lumină cu halogen de 36º

    Rază de lumină cu halogen de 36º

    Cu o lumină focalizată, familiară, identică spoturilor cu halogen din punctul de vedere al aspectului şi al senzaţiei conferite, acest spot cu LED este adecvat atât pentru iluminarea de accentuare, cât şi pentru iluminarea generală.

  • Putere reglabilă

    Putere reglabilă

    Conceput pentru a furniza o reglare de calitate a luminii pentru a crea ambianţa potrivită pentru orice activitate, de la atmosferele relaxate la cele active.

  • Lumină instantanee la pornire

    Lumină instantanee la pornire

    Nu este nevoie să aşteptaţi: Becurile cu LED Philips îşi dovedesc adevăratul nivel de luminozitate imediat după aprindere.

  • Adevărata lumină albă, caldă, asemănătoare luminii incandescente (2700 K)

    Lumina poate avea diferite temperaturi de culoare, indicate în unităţi denumite Kelvin (K). Becurile cu o valoare Kelvin redusă produc o lumină caldă, mai intimă, în timp ce becurile cu o valoare Kelvin mai înaltă produc lumină rece, mai energizantă.

Vezi toate Specificaţile

EcoPassport – Prezentare generală a specificaţiilor produselor noastre ecologice

Companiei Philips îi pasă de mediu şi de societate în general şi susţine cu tărie designul ecologic al produselor.

  • *Pe baza unei utilizări medii de 3 ore pe zi
  • **Această lampă este în conformitate cu cerinţele EMC când este utilizată împreună cu un transformator electronic de înaltă calitate, precum transformatorul CERTALINE 60 de la Philips. Performanţele pot varia în funcţie de transformatorul utilizat pentru funcţionarea lămpii.

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa