Mai mult

Hue Sistem de iluminat personalizat

pachet Starter 8718291724445 Caută produse similare
 • Fă cunoştinţă cu hue

  Sistem de iluminat personalizat

  8718291724445 Caută produse similare

  Schimbă modul în care vezi lumina. Joacă-te cu nuanţe, contrast, lumină albă şi spectrul de culori pentru a crea iluminatul ideal pentru starea ta de spirit. Totul de la acest dispozitiv inteligent. Vezi ce poate face Hue pentru tine. Vezi toate beneficiile

Clipuri video

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Fă cunoştinţă cu hue

 • Experţii noştri au dezvoltat setări speciale care te vor ajuta să te concentrezi.

  Experţii noştri au dezvoltat setări speciale care te vor ajuta să te concentrezi.

  Alege setarea ‘Concentrare’ şi becurile tale cu LED-uri îşi vor schimba culoarea şi luminozitatea astfel încât să te ajute să te concentrezi la ceea ce faci. Această setare a fost testată în şcoli şi s-a dovedit că îi ajută într-adevăr pe copii să progreseze.

 • Este o setare de temperatură a albului care stimulează funcţionarea corpului şi a minţii.

  Este o setare de temperatură a albului care stimulează funcţionarea corpului şi a minţii.

  Alege setarea ‘Energizare’ şi becurile tale cu LED-uri îşi vor schimba culoarea şi luminozitatea, învăluindu-te într-o lumină strălucitoare şi vie, perfectă pentru momentele în care simţi că ţi se termină bateriile.

 • Utilizează funcţia Timer pentru a seta alarme şi a modifica modul de aprindere a becurilor

  Utilizează funcţia Timer pentru a seta alarme şi a modifica modul de aprindere a becurilor

  Funcţia Timer îţi permite să schimbi modul de aprindere a becurilor. Această funcţie îţi permite să transformi dispozitivul Hue într-un ceas cu alarmă care te va trezi într-un mod mai plăcut decât un deşteptător clasic. De asemenea, poţi utiliza funcţia Timer pentru a stinge treptat luminile, pentru a adormi într-un mod mai natural. De asemenea, poţi seta becurile să se aprindă la o oră specificată - de exemplu, seara, pentru ca atunci când ajungi acasă, luminile să fie deja aprinse.

 • Această setare ajustează lumina astfel încât să fie perfectă pentru lectură.

  Această setare ajustează lumina astfel încât să fie perfectă pentru lectură.

  Alege setarea ‘Lectură’ şi becurile tale cu LED-uri se vor adapta imediat, schimbându-şi temperatura şi intensitatea la valorile perfecte pentru lectură. Printr-o simplă apăsare de buton, cititul va deveni o adevărată plăcere.

 • Ajustează parametrii luminii la valorile necesare pentru a stimula relaxarea.

  Ajustează parametrii luminii la valorile necesare pentru a stimula relaxarea.

  Alege setarea ‘Lectură’ şi becurile tale cu LED-uri se vor adapta imediat, schimbându-şi temperatura şi intensitatea pentru a crea o ambianţă caldă şi intimă. Această setare reprezintă antidotul perfect pentru o zi agitată şi scuza perfectă pentru a te relaxa pe o canapea.

 • Setează luminile să se aprindă şi să se stingă atunci când nu eşti acasă

  Setează luminile să se aprindă şi să se stingă atunci când nu eşti acasă

  Un aspect extrem de util la accesarea luminilor dintr-un browser web este faptul că nu este nevoie să fii acasă pentru a-ţi controla sistemul de iluminat. Astfel, dispozitivul Hue poate juca şi rolul de „câine de pază”. Poate că eşti la birou, dar vrei ca ceilalți să creadă că ai ajuns acasă. Poţi aprinde luminile de pe ecranul computerului. Sau poate că eşti în concediu. Aprinzând luminile, ceilalți vor crede că nu ai plecat de acasă.

 • Transformă-ţi fotografiile într-o paletă de culori pentru becurile tale

  Transformă-ţi fotografiile într-o paletă de culori pentru becurile tale

  Alege o fotografie de pe smartphone sau fă una pe loc şi foloseşte-o. Pe ecran ţi se vor afişa mai multe pointere care vor reprezenta becurile tale wireless. Trage pointerul pe o culoare din fotografie, iar lumina becului Hue se va adapta imediat la culoarea respectivă. De asemenea, îţi poţi salva scenele preferate pe orice dispozitiv inteligent compatibil cu tehnologia Hue. În acest mod, le vei putea accesa din nou, instantaneu. Şi mai mult, vei putea împărtăşi aceste scene cu alţi membri ai comunităţii Hue şi, la rândul tău, vei putea utiliza scene create de aceştia.

 • Conectează până la 50 de becuri şi controlează-le cu un dispozitiv inteligent

  Dispozitivul Hue tratează lucrurile într-un mod inteligent. Este „puntea” dintre lămpile tale şi aplicaţia de pe smartphone, putând controla până la 50 de becuri simultan. După instalarea becurilor, descarcă aplicaţia gratuită pe smartphone sau pe tabletă. La prima deschidere, aplicaţia va căuta dispozitivul Hue şi se va conecta la becuri. La final, vei putea utiliza aplicaţia pentru a controla becurile wireless.

 • Creează-ţi un cont şi accesează sistemul de iluminat de oriunde ai fi

  Doar pentru că nu eşti acasă nu înseamnă că nu te poţi bucura de iluminat personalizat. Cu un cont Hue îţi vei putea accesa becurile wireless din orice colţ al lumii, printr-un browser web sau printr-o aplicaţie specială. Este foarte simplu să-ţi creezi un cont (www.meethue.com). Ai nevoie doar de un nume de utilizator şi de o parolă şi eşti gata să-ţi controlezi sistemul de iluminat. Tot ce trebuie să faci este ca, la prima conectare, să fii conectat la reţeaua Wi-Fi a casei tale. Astfel, vom putea lega puntea (dispozitivul Hue) la contul tău.

 • 16 milioane de culori cu ajutorul unui bec inteligent, conectat la Internet

  Tehnologia din interiorul becurilor wireless Hue este specială, putând reda diverse nuanţe de alb - de la un alb-găbui cald, la cel mai rece alb-albastru. Şi poate recrea orice culoare din spectru. Becurile Hue pot fi montate în corpurile de iluminat pe care le aveţi deja acasă. Deci, alege-ţi lampa preferată şi montează noile noastre becuri în ea. Apoi porneşte întrerupătorul şi ai terminat. Asta este tot.

 • Tehnologia ZigBee îţi permite să actualizezi luminile fără ajutorul cablurilor

  Îmbunătăţim în permanenţă dispozitivul Hue pentru a-l face mai util şi mai eficient. Dorim să ne asigurăm că vei putea beneficia de actualizările şi funcţiile viitoare. Dispozitivul Hue funcţionează în reţeaua ZigBee, asigurând un control eficient şi fiabil al luminilor. Acest lucru înseamnă şi că orice actualizare software sau firmware poate fi făcută fără ajutorul cablurilor, direct la nivelul becurilor.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa