Pentru mai multe informaţii descarcă <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/8/8718291177203/8718291177203_elr_.pdf" target="_blank">etichetă Energie</a>
  Pentru mai multe informaţii descarcă etichetă Energie

  Outdoor

  Bec economic

  Iluminare pentru exterior durabilă

  Acest bec economic Philips oferă lumină caldă, proiectată pentru a vă lumina grădina şi aplicaţiile exterioare cât mai frumos. Datorită duratei de viaţă de până la 10 ani, acest bec cu consum redus vă va economisi bani în fiecare zi. Vezi toate beneficiile

  Preț recomandat. Pentru reduceri și oferte speciale, descoperă ofertele mai jos: 44,03 LEI

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Outdoor Bec economic

16 W (70 W), E27, Alb cald, Fără intensitate variabilă 8718291177203 Caută produse similare

Iluminare pentru exterior durabilă

Funcţionează la temperaturi de până la -20 C

 • Lampă pentru exterior decorativă

  Lampă pentru exterior decorativă

  Iluminarea exterioară poate îmbunătăţi aspectul grădinii sau spaţiului dvs. exterior, evidenţiind caracteristici atrăgătoare, iluminând aleile pentru siguranţă sporită sau creând atmosfera perfectă pentru serile de neuitat cu prietenii şi familia. Atunci când este utilizat pentru corpurile de iluminat acoperite, acest bec de exterior Philips funcţionează chiar şi în medii extreme.

 • Economie de energie de până la 80%

  Economie de energie de până la 80%

  Acest bec utilizează cu până la 80% mai puţină energie decât sursele de lumină obişnuite, ajutându-vă să economisiţi bani la facturile de energie electrică şi să contribuiţi la protejarea mediului.

 • Durată lungă de viaţă de până la 10 ani

  Durată lungă de viaţă de până la 10 ani

  Becurile economice de la Philips sunt proiectate să dureze. Graţie duratei de viaţă de până la 10 ani, nu vă veţi mai face griji şi nu veţi mai cheltui banii pe schimbarea frecventă a becurilor, economisind astfel energie ani la rând.

Vezi toate Specificaţile
 • Spargerea unui bec este extrem de puţin probabil să aibă un impact asupra sănătăţii. Dacă un bec se sparge, aerisiţi camera timp de 30 de minute şi îndepărtaţi bucăţile, preferabil cu mănuşi. Puneţi-le într-o pungă de plastic închisă şi duceţi-le la unităţile locale de colectare a deşeurilor, în vederea reciclării. Nu folosiţi aspiratorul.
 • * Lămpile fluorescente compacte trebuie tratate ca deşeuri speciale şi oferite unităţilor locale de colectare a deşeurilor în vederea reciclării. Industria europeană a corpurilor de iluminat a constituit o infrastructură capabilă să recicleze mercurul, alte metale, sticla etc.

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa