Tornado

Bec economic în spirală

  Tornado

  Bec economic în spirală

  Luminozitate instantanee

  Tornado oferă o luminozitate excepţională şi face culorile să pară mai vii. Acest bec Philips se aprinde instantaneu şi se potriveşte oriunde, graţie designului său compact. Vă economiseşte banii timp de până la 10 ani* * faţă de becul tradiţional. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Tornado Bec economic în spirală

20 W, Alb cald, Soclu E27 871016339470110 Caută produse similare

Luminozitate instantanee

Lumină instantanee strălucitoare; face culorile mai vii;

 • Economiseşte bani şi energie cu până la 80%

  Acest bec economiseşte bani şi până la 80% din energie, comparativ cu un bec standard. Se amortizează de la sine şi economiseşte bani, an după an. Aşadar, reduceţi-vă factura la lumină şi începeţi să economisiţi Acum.

Vezi toate Specificaţile
 • Spargerea unui bec este extrem de puţin probabil să aibă un impact asupra sănătăţii. Dacă un bec se sparge, aerisiţi camera timp de 30 de minute şi îndepărtaţi bucăţile, preferabil cu mănuşi. Puneţi-le într-o pungă de plastic închisă şi duceţi-le la unităţile locale de colectare a deşeurilor, în vederea reciclării. Nu folosiţi aspiratorul.
 • * Lămpile fluorescente compacte trebuie tratate ca deşeuri speciale şi oferite unităţilor locale de colectare a deşeurilor în vederea reciclării. Industria europeană a corpurilor de iluminat a constituit o infrastructură capabilă să recicleze mercurul, alte metale, sticla etc.

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa