Lampă de masă

  Lampă de masă

  Coloraţi-vă universul cu lumină

  Fie în culorile pure ale luminii de zi, fie în nuanţele aurii ale copacilor toamna, kitul transparent pentru extinderea experienţei Philips Friends of hue Iris îţi permite să creezi acasă un iluminat ideal în funcţie de starea de spirit, cu smartphone-ul sau cu dispozitivele tale. Colorează-ţi lumea cu lumină. Vezi toate beneficiile

 • Coloraţi-vă universul cu lumină

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Hue Lampă de masă

Iris FFP, transparent, LED 7199961PH Caută produse similare

Coloraţi-vă universul cu lumină

 • Control de pe dispozitive mobile cu iOS şi Android

  Control de pe dispozitive mobile cu iOS şi Android

  Trebuie doar să sincronizezi lămpile cu consola Philips hue şi poţi controla wireless lumina de oriunde din casă. Indiferent că te afli în sufragerie, în bucătărie sau în dormitor, dispozitivul tău mobil te poate ajuta să controlezi orice lampă conectată la consolă.

 • Întotdeauna la curent

  Întotdeauna la curent

  Philips hue se bazează pe ZigBee, o tehnologie cu putere redusă, sigură şi fiabilă pentru a-ţi controla luminile. Caracteristici şi îmbunătăţiri noi sunt adăugate continuu la sistem. Actualizările software şi firmware sunt efectuate wireless şi fără egal direct pe produsul tău hue.

 • Conectează până la 50 de becuri şi lămpi

  Conectează până la 50 de becuri şi lămpi

  Poţi conecta până la 50 de becuri sau lămpi la consola Philips hue existentă. Începe pur şi simplu cu oricare dintre kiturile de extensie disponibile şi adaugă în orice combinaţie becuri Philips Hue sau produse Philips Friends of Hue. Dintr-o singură atingere, acum poţi controla orice sistem de iluminat conectat din casă.

 • Creează setări de lumină în funcţie de fotografia ta preferată

  Creează setări de lumină în funcţie de fotografia ta preferată

  Foloseşte-ţi fotografia preferată pentru a genera scena de culoare perfectă pentru ocazii speciale. Întoarce-te în timp şi retrăieşte acele momente prin încărcarea propriei fotografii şi reglarea luminilor în funcţie de aceasta. Adaugă până la 50 de lumini pentru fiecare setare şi amintirile prind din nou viaţă, printr-o simplă atingere.

 • Foloseşte luminile pentru a te ajuta să adormi

  Foloseşte luminile pentru a te ajuta să adormi

  Funcţia de cronometru îţi permite nu doar să presetezi ora la care se porneşte produsul Friends of hue - pentru lumină, atunci când soseşti acasă seara. De asemenea, îţi permite să schimbi treptat luminile în timp. Utilizează această funcţie pentru a transforma produsul Friends of hue într-o lumină de trezire. Presetează o intensitate treptată a luminozităţii, pentru a te trezi într-un mod delicat, comparativ cu alarma agresivă a unui ceas deşteptător convenţional. Noaptea, poţi preseta cronometrul să stingă luminile treptat, pentru a te ajuta să adormi într-un mod natural.

 • Bucură-te de efecte de lumină dinamice sincronizate cu momentele tale

  Bucură-te de efecte de lumină dinamice sincronizate cu momentele tale

  Ecosistemul hue este complet deschis pentru dezvoltatori. Există un număr tot mai mare de aplicaţii în curs de dezvoltare pentru hue în cadrul acestei comunităţi. Acest lucru a rezultat în scheme de iluminare creative şi dinamice, dând naştere posibilităţii de sincronizare a luminilor cu muzica ta preferată, pentru petreceri de neuitat.

 • Libertate de amplasare, se potriveşte perfect cu orice interior

  Libertate de amplasare, se potriveşte perfect cu orice interior

  Produsele din gama Philips Friends of hue Iris sunt proiectate pentru a crea un iluminat ambiental indirect şi reprezintă o modalitate perfectă de a scoate în evidenţă mobilierul sau elementele arhitecturale preferate din casa ta. Amplasate la vedere sau mascate (de exemplu, în spatele unui fotoliu), acestea se vor integra perfect cu orice interior. Şi fiind echipate cu cablu de alimentare la priză, acestea pot fi mutate cu uşurinţă oriunde există o priză disponibilă.

 • Variaţi ambianţa cu lumină colorată

  Variaţi ambianţa cu lumină colorată

  Dintre cele 16 milioane de culori poţi alege culoarea potrivită momentului. Accentuează-ţi casa. Adaugă o pată de culoare spaţiilor preferate. Sau inundă-ţi pereţii într-o mare de nuanţe de lumină.

 • Cantitatea ideală de lumină

  Cantitatea ideală de lumină

  Amplasează produsul Philips Friends of hue Iris exact unde doreşti. Scoate în evidenţă un spaţiu preferat cu o putere de până la 210 lumeni. Redu intensitatea şi adaugă tonuri delicate pentru a obţine efecte speciale de lumină în întreaga cameră.

 • Programează luminile să se aprindă şi să se stingă atunci când nu eşti acasă

  Programează luminile să se aprindă şi să se stingă atunci când nu eşti acasă

  Dă impresia că eşti acasă atunci când, de fapt, nu eşti. Programează alarme sau foloseşte cronometre pentru a aprinde sau a stinge luminile la ore fixe sau aleatorii. Cu acces online, poţi controla sistemul de iluminat din casă direct prin aplicaţia de pe dispozitivul mobil. Activează împrejmuirea digitală din aplicaţie şi lămpile tale se aprind sau se sting automat atunci când intri sau să ieşi din casă. Confortabil şi liniştitor - oriunde te-ai afla.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa