Accesorii

  Dă frâu liber imaginaţiei

  Această lampă de veghe cu pornire-oprire realizată de Philips şi Star Wars are o imagine uimitoare şi eroii tăi preferaţi din Star Wars. Deoarece funcţionează cu baterii, poate fi plasată cu uşurinţă în locul dorit. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Dă frâu liber imaginaţiei

 • Pentru fanii Star Wars

  Pentru fanii Star Wars

  Această lampă de dormitor Star Wars de la Philips creează o atmosferă care te va îndemna să te avânţi în aventuri epice. Un loc unde poţi studia, te poţi relaxa şi poţi dormi, în compania personajului preferat din Star Wars. Această lampă este proiectată să fie sigură pentru tine.

 • Lampă cu LED-uri de înaltă calitate

  Lampă cu LED-uri de înaltă calitate

  Tehnologia cu LED-uri, integrată în această lampă Philips, este o soluţie dezvoltată în mod unic de către Philips. Având o aprindere instantanee, aceasta permite o generare optimă a luminii şi aduce culori vii în casa ta.

 • Lumină caldă albă

  Lumină caldă albă

  Lumina poate avea diferite temperaturi de culoare, indicate în unităţi denumite Kelvin (K). Becurile cu o valoare Kelvin redusă produc o lumină caldă, mai intimă, în timp ce becurile cu o valoare Kelvin mai ridicată produc lumină rece, mai energizantă. Această lampă oferă o lumină albă, caldă, pentru o atmosferă intimă.

 • Funcţionare cu baterie - 2 baterii AAA nu sunt incluse

  Funcţionare cu baterie - 2 baterii AAA nu sunt incluse

  Această lampă funcţionează cu 2 baterii AAA. Sunt compatibile toate bateriile cu această dimensiune. Nu combinaţi mai multe tipuri de baterii; folosiţi întotdeauna acelaşi tip. Bateriile nu sunt incluse în pachet.

 • Te relaxează pe timp de noapte

  Această lampă pentru dormitor este lampa de veghe ideală, care te face să te simţi în siguranţă. Deoarece funcţionează cu baterii, poate fi plasată în locaţia dorită. De aceea, este lumina orientabilă ideală.

 • Apasă pentru a aprinde şi a stinge lumina

  Apasă pe lampă pentru a o aprinde şi a o stinge. Lumina se va stinge automat după 15 minute pentru a economisi durata de viaţă a baterie.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa