Accesorii

  Lumină oriunde ai nevoie

  Personalizează iluminatul din casă. Această lampă Philips elegantă, portabilă, de masă poate fi personalizată pentru a afişa fotografiile preferate atunci când este aprinsă. Alimentată cu baterii şi foarte uşoară, este simplu de mutat oriunde în casă. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Lumină oriunde ai nevoie

Lampă portabilă comodă pentru casa ta

 • Corp de iluminat cu LED de înaltă calitate

  Corp de iluminat cu LED de înaltă calitate

  Tehnologia cu LED-uri, integrată în această lampă Philips, este o soluţie dezvoltată în mod unic de către Philips. Având o aprindere instantanee, aceasta permite o generare optimă a luminii şi aduce culori vii în casa ta.

 • Comutator pornit/oprit pe articol

  Comutator pornit/oprit pe articol

  Cu butonul integrat discret pe lampă, puteţi aprinde sau stinge lumina cu uşurinţă.

 • Uşoară şi portabilă, pentru o flexibilitate absolută

  Uşoară şi cu o funcţionare pe bază de baterii, această lampă portabilă poate fi folosită oriunde în casă. Luminează zonele greu accesibile, precum colţurile întunecate, casa scării şi coridoarele sau suplimentează iluminatul general oferit de lumina de pe plafon. Funcţionează excelent şi ca lampă pentru citit, ca lampă de noptieră sau ca lampă de veghe, având un design elegant, care completează orice tip de decor.

 • Nu sunt necesare cabluri sau priză, pentru o flexibilitate absolută

  Funcţionarea pe bază de baterii presupune lipsa cablurilor care să-ţi strice decorul sau de care să te împiedici. Deoarece nu ai nevoie de priză, poţi amplasa lampa oriunde ai nevoie de lumină. Este confortabilă chiar din cutie.

 • Afişează fotografiile preferate în lumină

  Este uşor şi distractiv să afişezi fotografiile preferate. Imprimă fotografia pe care vrei să o utilizezi pe hârtie de imprimantă standard utilizând şablonul online. Apoi introdu-o pur şi simplu în fanta din spatele geamului, cu imaginea orientată spre exterior.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa