Lampă de masă

  Dă frâu liber imaginaţiei

  Această lampă de masă realizată de Philips şi Star Wars are emblematicele personaje Stormtroopers. Această lampă de masă compactă poate fi plasată cu uşurinţă lângă pat sau pe un birou, pentru a crea o ambianţă legendară şi de aventură. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Dă frâu liber imaginaţiei

 • Pentru fanii Star Wars

  Pentru fanii Star Wars

  Această lampă de dormitor Star Wars de la Philips creează o atmosferă care te va îndemna să te avânţi în aventuri epice. Un loc unde poţi studia, te poţi relaxa şi poţi dormi, în compania personajului preferat din Star Wars. Această lampă este proiectată să fie sigură pentru tine.

 • Lumină ideală pentru noptiera sau biroul tău

  Lumină ideală pentru noptiera sau biroul tău

  Această lampă pentru dormitor se potriveşte perfect pe o noptieră sau pe un birou. Proiectează o lumină blândă, caldă şi albă, ideală pentru cititul unei cărţi sau pentru temele de casă. La îndemână şi uşor de pornit, te face să te simţi confortabil şi în siguranţă pe timpul nopţii.

 • Lampă cu LED-uri de înaltă calitate

  Lampă cu LED-uri de înaltă calitate

  Tehnologia cu LED-uri, integrată în această lampă Philips, este o soluţie dezvoltată în mod unic de către Philips. Având o aprindere instantanee, aceasta permite o generare optimă a luminii şi aduce culori vii în casa dvs.

 • Lumină caldă albă

  Lumină caldă albă

  Lumina poate avea diferite temperaturi de culoare, indicate în unităţi denumite Kelvin (K). Becurile cu o valoare Kelvin redusă produc o lumină caldă, mai intimă, în timp ce becurile cu o valoare Kelvin mai ridicată produc lumină rece, mai energizantă. Această lampă oferă o lumină albă, caldă, pentru o atmosferă intimă.

 • Comutator pornit/oprit pe cablu

  Comutator pornit/oprit pe cablu

  Cu butonul integrat discret pe cablu, puteţi cu uşurinţă să aprindeţi sau să stingeţi lumina.

Vezi toate Specificaţile

EcoPassport – Prezentare generală a specificaţiilor produselor noastre ecologice

Companiei Philips îi pasă de mediu şi de societate în general şi susţine cu tărie designul ecologic al produselor.

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa