Lanternă cu proiector 2 în 1

  Lanternă cu proiector 2 în 1

  Dă frâu liber imaginaţiei

  Această lanternă cu proiector 2 în 1 realizată de Philips şi Star Wars te va încânta cu poveşti magice. Roteşte una dintre rotiţele de film pentru a proiecta pe tavan una dintre cele 24 de scene de aventură din Star Wars şi începe aventura. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Lanternă cu proiector 2 în 1

Star Wars, negru, LED 717889916 Caută produse similare

Dă frâu liber imaginaţiei

 • Pentru fanii Star Wars

  Pentru fanii Star Wars

  Această lampă de dormitor Star Wars de la Philips creează o atmosferă care te va îndemna să te avânţi în aventuri epice. Un loc unde poţi studia, te poţi relaxa şi poţi dormi, în compania personajului preferat din Star Wars. Această lampă este proiectată să fie sigură pentru tine.

 • Creează o atmosferă de aventură

  Creează o atmosferă de aventură

  Această lampă portabilă creată de Philips şi Star Wars pentru dormitorul tău combină lampa de veghe cu un proiector magic de imagini. Lampa de veghe te face să te simţi în siguranţă pe timpul nopţii, iar proiectorul îţi aduce în cameră personajele preferate Star Wars, proiectându-le pe perete sau pe tavan. Această lampă unică 2 în 1 conferă un plus de plăcere activităţilor dinainte de culcare şi poveştilor. Cu ajutorul comutatorului bidirecţional integrat în lampă poţi comuta uşor între lumina de veghe şi proiectorul magic de imagini.

 • Te ajută pe timpul nopţii

  Te ajută pe timpul nopţii

  Lanterna Star Wars de la Philips te ghidează în plimbările pline de aventură din timpul nopţii către baie sau oricare altă zonă din casă. Designul epic are o formă uşor şi comod de ţinut în mână.

 • Lampă cu LED-uri de înaltă calitate

  Lampă cu LED-uri de înaltă calitate

  Tehnologia cu LED-uri, integrată în această lampă Philips, este o soluţie dezvoltată în mod unic de către Philips. Având o aprindere instantanee, aceasta permite o generare optimă a luminii şi aduce culori vii în casa ta.

 • Lumină caldă albă

  Lumină caldă albă

  Lumina poate avea diferite temperaturi de culoare, indicate în unităţi denumite Kelvin (K). Becurile cu o valoare Kelvin redusă produc o lumină caldă, mai intimă, în timp ce becurile cu o valoare Kelvin mai ridicată produc lumină rece, mai energizantă. Această lampă oferă o lumină albă, caldă, pentru o atmosferă intimă.

 • Comutator pornit/oprit pe articol

  Comutator pornit/oprit pe articol

  Cu butonul integrat discret pe lanternă, puteţi aprinde sau stinge lumina cu uşurinţă.

 • Sunt incluse role suplimentare cu imagini

  Sunt incluse role suplimentare cu imagini

  Această lampă realizată de Philips şi Star Wars dispune de 3 role, fiecare conţinând câte 8 imagini, care-ţi stimulează imaginaţia.

 • Funcţionare cu baterie - 3 x LR44 incluse

  Funcţionare cu baterie - 3 x LR44 incluse

  Această lampă funcţionează cu 3 baterii LR44, de 1,5 V. Toate bateriile cu această dimensiune sunt compatibile. Nu combina mai multe tipuri de baterii; foloseşte întotdeauna acelaşi tip. Bateriile nu sunt incluse în pachet.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa