Lampă de masă

  Dă frâu liber imaginaţiei

  Această lampă de birou realizată de Philips şi Star Wars proiectează lumină albă rece, ideală pentru concentrarea la citit sau la temele pentru acasă. Dispune de aventurile din Star Wars, deci cu siguranţă va atrage privirile. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Dă frâu liber imaginaţiei

 • Pentru fanii Star Wars

  Pentru fanii Star Wars

  Această lampă de dormitor Star Wars de la Philips creează o atmosferă care te va îndemna să te avânţi în aventuri epice. Un loc unde poţi studia, te poţi relaxa şi poţi dormi, în compania personajului preferat din Star Wars. Această lampă este proiectată să fie sigură pentru tine.

 • Lampă cu LED-uri de înaltă calitate

  Lampă cu LED-uri de înaltă calitate

  Tehnologia cu LED-uri, integrată în această lampă Philips, este o soluţie dezvoltată în mod unic de către Philips. Având o aprindere instantanee, aceasta permite o generare optimă a luminii şi aduce culori vii în casa dvs.

 • Comutator pornit/oprit pe articol

  Comutator pornit/oprit pe articol

  Cu butonul integrat discret pe lanternă, puteţi aprinde sau stinge lumina cu uşurinţă.

 • Flexibilitate desăvârşită

  Flexibilitate desăvârşită

  Având un gât flexibil, lampa realizată de Philips şi Disney poate fi rotită în siguranţă în direcţia dorită. Luminează unde este nevoie.

 • Lampa ideală pentru biroul tău

  Această lampă pentru dormitor se potriveşte perfect pe un birou. Proiectează o lumină albă rece, ideală pentru concentrarea la citit sau la temele pentru acasă. La îndemână şi uşor de aprins, te face să te simţi confortabil şi în siguranţă pe timpul nopţii.

 • Lumină albă rece pentru concetrare maximă

  Lumina poate avea diferite temperaturi de culoare, indicate în unităţi denumite Kelvin (K). Becurile cu o valoare Kelvin redusă produc o lumină caldă, mai intimă, în timp ce becurile cu o valoare Kelvin mai ridicată produc lumină rece, mai energizantă. Această lampă oferă o lumină albă rece, pentru concentrare maximă.

Vezi toate Specificaţile

EcoPassport – Prezentare generală a specificaţiilor produselor noastre ecologice

Companiei Philips îi pasă de mediu şi de societate în general şi susţine cu tărie designul ecologic al produselor.

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa