Disney

  Disney

  Lanternă

  Daţi frâu liber imaginaţiei

  Această lanternă de buzunar realizată de Philips şi Disney Jake asigură lumină pentru copilul tău atunci când se aventurează în întuneric, la joacă sau în timpul nopţii. Sigură şi rece la atingere, are un design cromatic cu o formă care permite mânuţelor să o ţină uşor şi confortabil. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Daţi frâu liber imaginaţiei

 • Pentru copii

  Pentru copii

  Această lampă realizată de Philips şi Marvel pentru dormitorul copilului dvs. creează un mediu care încurajează copiii să se răsfeţe cu ceea ce le place mai mult - distracţie şi creativitate! Un loc în care copilul dvs. poate învăţa, se poate juca şi poate dormi alături de personajul preferat Disney. Această lampă este concepută să ofere siguranţă copilului dvs.

 • Lampă cu LED-uri de înaltă calitate

  Lampă cu LED-uri de înaltă calitate

  Tehnologia cu LED-uri, integrată în această lampă, este o soluţie dezvoltată în mod unic de către Philips. Având o aprindere instantanee, aceasta permite o generare optimă a luminii şi aduce culori vii în camera copiilor dvs.

 • Funcţionare cu baterie - 2 baterii AAA nu sunt incluse

  Funcţionare cu baterie - 2 baterii AAA nu sunt incluse

  Această lampă funcţionează cu 2 baterii AAA. Sunt compatibile toate bateriile cu această dimensiune. Nu combinaţi mai multe tipuri de baterii; folosiţi întotdeauna acelaşi tip. Bateriile nu sunt incluse în pachet.

 • Comutator pornit/oprit pe articol

  Comutator pornit/oprit pe articol

  Cu butonul integrat discret pe lanternă, puteţi aprinde sau stinge lumina cu uşurinţă.

 • Însoţeşte copilul pe timpul nopţii

  Această lumină portabilă Philips şi Disney îndrumă copilul în siguranţă pe timpul nopţii, atunci când merge la baie sau în camera părinţilor. Concepută pentru copii, această lanternă încape perfect în mânuţa copilului şi este uşor de transportat oriunde.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa