Îngrijirea mamei şi copilului
Disney
Disney
Lampă de veghe Spider-Man albastră cu senzor şi LED

Marvel Lampă de veghe cu senzor

Omul-Păianjen, albastru, LED 717654016 Caută produse similare
 • Daţi frâu liber imaginaţiei

  Marvel

  Lampă de veghe cu senzor

  71765/40/16 Caută produse similare

  Această lampă de veghe Omul-Păianjen realizată de Philips şi Marvel este încurajatoare în timpul nopţii, având o imagine drăguţă a eroului favorit al copilului dvs. Senzorul de mişcare activează lumina discretă cu o singură mişcare. Alimentată cu baterii, aceasta poate fi aşezată oriunde doriţi. Vezi toate beneficiile

Clipuri video

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Daţi frâu liber imaginaţiei

 • Pentru copii

  Pentru copii

  Această lampă realizată de Philips şi Marvel pentru dormitorul copilului dvs. creează un mediu care încurajează copiii să se răsfeţe cu ceea ce le place mai mult - distracţie şi creativitate! Un loc în care copilul dvs. poate învăţa, se poate juca şi poate dormi alături de personajul preferat Marvel. Această lampă este concepută să ofere siguranţă copilului dvs.

 • Lampă cu LED-uri de înaltă calitate

  Lampă cu LED-uri de înaltă calitate

  Tehnologia cu LED-uri, integrată în această lampă, este o soluţie dezvoltată în mod unic de către Philips. Având o aprindere instantanee, aceasta permite o generare optimă a luminii şi aduce culori vii în camera copiilor dvs.

 • Lumină caldă albă

  Lumină caldă albă

  Lumina poate avea diferite temperaturi de culoare, indicate în unităţi denumite Kelvin (K). Becurile cu o valoare Kelvin redusă produc o lumină caldă, mai intimă, în timp ce becurile cu o valoare Kelvin mai ridicată produc lumină rece, mai energizantă. Această lampă oferă o lumină albă, caldă, pentru o atmosferă intimă.

 • Funcţionare cu baterie - 2 baterii AAA nu sunt incluse

  Funcţionare cu baterie - 2 baterii AAA nu sunt incluse

  Această lampă funcţionează cu 2 baterii AAA. Sunt compatibile toate bateriile cu această dimensiune. Nu combinaţi mai multe tipuri de baterii; folosiţi întotdeauna acelaşi tip. Bateriile nu sunt incluse în pachet.

 • Senzor de mişcare diurn şi nocturn

  Senzor de mişcare diurn şi nocturn

  Este inclus un senzor de mişcare ce oferă siguranţă copilului dvs. Atunci când senzorul detectează mişcare, lampa se aprinde automat.

 • Oferă siguranţă copilului pe timpul nopţii

  Această lampă realizată de Philips şi Marvel pentru dormitorul copilului dvs. este lampa de veghe perfectă pentru a-l face să se simtă în siguranţă. Senzorul de mişcare integrat pentru noapte şi zi îi permite să aprindă lumina printr-o simplă mişcare sau doar trecând pe lângă lampă. Poziţionată lângă patul lui, este lampa de orientare ideală.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa