Disney

  Disney

  Lampă suspendată

  Daţi frâu liber imaginaţiei

  Băieţilor le va plăcea enorm această lustră uimitoare de la Philips şi Disney Mickey Mouse. Uşor de recunoscut, aceste faimoase urechi viu colorate conferă o atmosferă jucăuşă camerei fiului tău, făcând din ea locul de distracţie preferat. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Disney Lampă suspendată

Mickey Mouse, albastru 717583016 Caută produse similare

Daţi frâu liber imaginaţiei

 • Pentru copii

  Pentru copii

  Această lampă realizată de Philips şi Marvel pentru dormitorul copilului dvs. creează un mediu care încurajează copiii să se răsfeţe cu ceea ce le place mai mult - distracţie şi creativitate! Un loc în care copilul dvs. poate învăţa, se poate juca şi poate dormi alături de personajul preferat Disney. Această lampă este concepută să ofere siguranţă copilului dvs.

 • Ideală pentru iluminare generală

  Ideală pentru iluminare generală

  Această lampă realizată de Philips şi Disney pentru dormitorul copilului dvs. este piesa centrală perfectă pentru o baie de lumină. Oferă o atmosferă optimă pentru activităţile zilnice ale copilului.

 • Înălţime reglabilă la instalare

  Această lustră îţi este furnizată împreună cu cabluri lungi care să îţi ofere o flexibilitate maximă în timpul instalării. Alege înălţimea perfectă care să corespundă nevoilor tale.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa