Hue Go

  Pentru mai multe informaţii descarcă <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/7/7146060ph/7146060ph_elr_.pdf" target="_blank">etichetă Energie</a>
  Pentru mai multe informaţii descarcă etichetă Energie

  Hue Go

  Iluminează orice moment, oriunde

  Hue Go este o lampă portabilă care îţi permite să iluminezi orice moment cu lumină albă, 16 milioane de culori şi efecte dinamice naturale. Creează mediul ambiant utilizând comanda de pe produs sau conectează-l la consola hue pentru a beneficia de caracteristici avansate prin intermediul dispozitivului tău inteligent. Vezi toate beneficiile

 • Iluminează orice moment, oriunde

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Iluminează orice moment, oriunde

Conectat cu tine

 • Lampă portabilă pentru a optimiza ambianţa în orice cameră

  Lampă portabilă pentru a optimiza ambianţa în orice cameră

  Utilizează lampa portabilă în activitatea ta zilnică şi deplasează-te oriunde doreşti. Philips Hue Go este cea mai versatilă lampă din locuinţa ta, cu o lumină generată de până la 300 lumeni. Când este conectată la priză, utilizeaz-o pentru a-ţi colora pereţii cu până la 16 milioane de culori sau alege din orice nuanţă de alb, de la cald la rece, de la luminozitate puternică la lumină estompată. Detaşeaz-o de la priză şi Hue Go devine un articol portabil pe care îl poţi lua cu tine pentru a crea ambianţa şi a aduce cea mai bună lumină pentru activităţile tale. Joacă-te cu lumina aşa cum doreşti, fiind limitat(ă) numai de imaginaţie.

 • Gestionarea inteligentă a bateriei pentru libertate maximă

  Gestionarea inteligentă a bateriei pentru libertate maximă

  Iluminează spaţiile în modalităţi noi, creative şi te vei bucura în continuare de toate funcţiile de conectivitate ale Philips hue. Philips Hue Go este alimentată de o baterie internă reîncărcabilă, care poate dura până la 3 ore după o încărcare de 1,5 ore. Pur şi simplu deconectează Hue Go de la priză şi poartă-o oriunde prin casă. De asemenea, în modul portabil, Hue Go poate fi complet controlată cu dispozitivul tău inteligent. Gestionarea inteligentă, încorporată, a bateriei garantează o utilizare maximă.

 • Comandă pe produs pentru schimbarea efectelor de lumină

  Comandă pe produs pentru schimbarea efectelor de lumină

  Controlează Philips Hue Go comod şi uşor, chiar şi fără a avea dispozitivul inteligent la îndemână. Activează setările de lumină direct apăsând comanda inteligentă de pe produs. Alege din 7 efecte de lumină diferite: lumină albă caldă funcţională, lumină de zi rece energizantă şi 5 efecte de lumină dinamice naturale, care se potrivesc momentelor tale speciale.

 • Amplifică momentele speciale cu lumină vie

  Amplifică momentele speciale cu lumină vie

  Philips Hue Go cuprinde 5 efecte dinamice naturale brevetate: Lumânare caldă, Cafeaua de duminică, Meditaţie, Pădurea fermecată şi Aventură de noapte. Fiecare efect dinamic are propriul flux şi propriul amestec de culori pentru a crea atmosfera corespunzătoare. Perfect pentru o cină romantică, o baie relaxantă sau un moment zen.

 • 4 reţete de lumină pentru activităţile tale zilnice

  4 reţete de lumină pentru activităţile tale zilnice

  Beneficiază de cea mai bună lumină pentru orice faci. Philips hue deţine lumina optimă pentru activităţile tale zilnice în 4 reţete de lumină. „Energize” te acoperă cu lumină rece şi vibrantă pentru un plus de energie. „Concentrate” îţi permite să te concentrezi şi să-ţi termini activitatea cu lumină albă, intensă, reglată fin. „Read” îţi oferă lumina albă, caldă, optimă, care nu îţi solicită ochii - perfectă pentru o lectură de calitate. „Relax” te ajută să te relaxezi graţie unei străluciri delicate de lumină albă, caldă.

 • Utilizează cronometre şi notificări cu lumină pentru a te ajuta în activităţile de rutină zilnice

  Utilizează cronometre şi notificări cu lumină pentru a te ajuta în activităţile de rutină zilnice

  Trezeşte-te natural pentru un început revigorant al fiecărei zile. Uşurează-ţi rutina de somn cu cea mai naturală experienţă de trezire de până acum. Această lampă Philips hue te trezeşte într-un mod natural şi delicat. Intensitatea progresivă a luminii îţi oferă sentimentul că te trezeşti cu lumina soarelui. De asemenea, poţi programa cronometrele sau poţi seta Philips hue să te notifice în legătură cu apelurile primite, mesajele, actualizările de pe mediile de socializare, vremea şi alte comunicaţii relevante primite prin intermediul dispozitivului tău inteligent.

 • Lumină care te conectează la muzică, programe de televiziune şi jocuri

  Lumină care te conectează la muzică, programe de televiziune şi jocuri

  Bucură-te de efectele de lumină sincronizate cu muzica preferată, extinde experienţa oferită de televizorul cu AmbiLight la întreaga cameră sau du-ţi experienţa de joc la următorul nivel cu luminile Philips hue prin intermediul aplicaţiilor terţe.

 • Control complet de la dispozitivul tău inteligent cu funcţii extinse

  Control complet de la dispozitivul tău inteligent cu funcţii extinse

  Conectează această lampă Philips hue la consola hue şi descoperă gama completă de posibilităţi de iluminare. Controlează lampa hue wireless de pe orice dispozitiv cu iOS sau Android prin intermediul aplicaţiei Philips hue sau al oricărei aplicaţii terţe dezvoltate pentru hue. Setează cronometrele, notificările, alarmele, funcţia geofencing pentru securitate software şi sincronizează-te cu sistemul tău de divertisment pentru experienţa hue completă.

 • Întotdeauna la curent

  Întotdeauna la curent

  Philips hue se bazează pe ZigBee, o tehnologie cu putere redusă, sigură şi fiabilă pentru a-ţi controla luminile. Caracteristici şi îmbunătăţiri noi sunt adăugate continuu la sistem. Actualizările software şi firmware sunt efectuate wireless şi fără egal direct pe produsul tău hue.

 • Conectează până la 50 de becuri şi lămpi hue

  Conectează până la 50 de becuri şi lămpi hue

  Poţi conecta până la 50 de becuri sau lămpi la consola Philips hue. Începe pur şi simplu cu oricare dintre kiturile de bază disponibile şi adaugă produse Philips hue. Apoi poţi controla luminile prin simpla glisare cu degetul, utilizând aplicaţia intuitivă Philips hue pentru dispozitive inteligente cu iOS şi Android.

Vezi toate Specificaţile

EcoPassport – Prezentare generală a specificaţiilor produselor noastre ecologice

Companiei Philips îi pasă de mediu şi de societate în general şi susţine cu tărie designul ecologic al produselor.

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa