Pendul

  Pentru mai multe informaţii descarcă <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/7/7120031ph/7120031ph_elr_.pdf" target="_blank">etichetă Energie</a>
  Pentru mai multe informaţii descarcă etichetă Energie

  Pendul

  Creează lumină peste limitele imaginaţiei

  Această lustră elegantă cu LED Philips hue Beyond combină într-un singur dispozitiv iluminatul ambiental şi iluminatul util cu lumină albă şi caldă. Se poate conecta la reţeaua wireless de acasă pentru control instantaneu şi complet al iluminatului casei tale de la dispozitivul inteligent. Vezi toate beneficiile

 • Creează lumină peste limitele imaginaţiei

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Creează lumină peste limitele imaginaţiei

conectat cu tine

 • Control de pe dispozitive mobile cu iOS şi Android

  Control de pe dispozitive mobile cu iOS şi Android

  Trebuie doar să sincronizezi lămpile cu consola Philips hue şi poţi controla wireless lumina de oriunde din casă. Indiferent că te afli în sufragerie, în bucătărie sau în dormitor, dispozitivul tău mobil te poate ajuta să controlezi orice lampă conectată la consolă.

 • Programează luminile să se aprindă şi să se stingă atunci când nu eşti acasă

  Programează luminile să se aprindă şi să se stingă atunci când nu eşti acasă

  Dă impresia că eşti acasă atunci când, de fapt, nu eşti. Programează alarme sau foloseşte cronometre pentru a aprinde sau a stinge luminile la ore fixe sau aleatorii. Cu acces online, poţi controla sistemul de iluminat din casă direct prin aplicaţia de pe dispozitivul mobil. Activează împrejmuirea digitală din aplicaţie şi lămpile tale se aprind sau se sting automat atunci când intri sau să ieşi din casă. Confortabil şi liniştitor - oriunde te-ai afla.

 • Întotdeauna la curent

  Întotdeauna la curent

  Philips hue se bazează pe ZigBee, o tehnologie cu putere redusă, sigură şi fiabilă pentru a-ţi controla luminile. Caracteristici şi îmbunătăţiri noi sunt adăugate continuu la sistem. Actualizările software şi firmware sunt efectuate wireless şi fără egal direct pe produsul tău hue.

 • Conectează până la 50 de becuri şi lămpi hue

  Conectează până la 50 de becuri şi lămpi hue

  Poţi conecta până la 50 de becuri sau lămpi la consola Philips hue. Începe pur şi simplu cu oricare dintre kiturile de bază disponibile şi adaugă produse Philips hue. Apoi poţi controla luminile prin simpla glisare cu degetul, utilizând aplicaţia intuitivă Philips hue pentru dispozitive inteligente cu iOS şi Android.

 • Dublează experienţa hue

  Dublează experienţa hue

  Citeşte şi lucrează în armonie cu starea ta de spirit, indiferent că te simţi relaxat, înviorat sau sociabil – totul prin puterea luminii. Hue Beyond are două surse de lumină independente – una ascendentă şi una descendentă – astfel încât să poţi crea o combinaţie nelimitată de culori care se potriveşte cu starea ta de spirit şi să poţi seta lumină funcţională pentru munca de birou, ambele în acelaşi timp.

 • Bucură-te de cea mai bună lumină funcţională pentru munca de birou

  Bucură-te de cea mai bună lumină funcţională pentru munca de birou

  Bucură-te de cea mai bună lumină funcţională indiferent ce faci. Citeşte, scrie sau lucrează cu un LED de calitate superioară.

 • Realizează o combinaţie nelimitată de culori potrivită pentru starea ta de spirit

  Realizează o combinaţie nelimitată de culori potrivită pentru starea ta de spirit

  Alege o culoare sau combină mai multe – datorită celor două surse de lumină separate – pentru a crea atmosfera perfectă pentru starea ta de spirit, indiferent că vrei să te relaxezi, să te înviorezi sau să te documentezi.

 • Primeşte notificări fără a fi deranjat

  Primeşte notificări fără a fi deranjat

  Poţi seta această lampă Philips hue să te anunţe discret atunci când ai mesaje, actualizări pe reţele de socializare şi alte comunicări primite prin intermediul dispozitivului mobil, cu un simplu impuls luminos. Discrete pentru a nu te deranja, dar uşor de observat pentru a te anunţa, notificările cu lampă ambientală hue reprezintă un mod plăcut de a ţine evidenţa mesajelor primite şi a actualizărilor.

 • Uşor de folosit cu aplicaţia hue intuitivă

  Uşor de folosit cu aplicaţia hue intuitivă

  Controlează luminile printr-o singură mişcare cu degetul cu ajutorul aplicaţiei intuitive hue. Controlează separat fiecare lampă, creează şi salvează propriile jocuri de lumini sau foloseşte combinaţii pentru o relaxare maximă.

Vezi toate Specificaţile

EcoPassport – Prezentare generală a specificaţiilor produselor noastre ecologice

Companiei Philips îi pasă de mediu şi de societate în general şi susţine cu tărie designul ecologic al produselor.

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa