Pentru mai multe informaţii descarcă <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/6/65pfk5909_12/65pfk5909_12_elr_.pdf" target="_blank">etichetă Energie</a>
  Pentru mai multe informaţii descarcă etichetă Energie

  LED TV, Full HD, subţire

  LED TV, Full HD, subţire

  Televizoarele Smart LED Full HD din seria Philips 5909 au o ramă extrem de îngustă şi dimensiuni subţiri, pentru a vă redefini experienţa de vizionare. Am adăugat motorul Pixel Precise HD cu Digital Natural Motion, care vă permit să savuraţi fiecare detaliu. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

5000 series LED TV, Full HD, subţire

165 cm (65"), Televizor LED Full HD, Dual Core, DVB-T/C/S/S2 65PFK5909/12 Caută produse similare

LED TV, Full HD, subţire

Cu Smart TV

 • Aplicaţia MyRemote: cea mai inteligentă metodă de a interacţiona cu televizorul dvs.

  Controlaţi-vă televizorul Philips direct de pe dispozitivul dvs. inteligent. Datorită aplicaţiei MyRemote este mai uşor ca niciodată să partajaţi conţinut de pe dispozitivul dvs. inteligent pe televizor (SimplyShare), să descărcaţi emisiuni TV digitale pe tableta dvs. (Wi-Fi Smart Screen) sau să fiţi mereu la curent cu noutăţile, graţie ghidului de programe TV, care vă permite să alegeţi emisiunile pe care doriţi să le urmăriţi.

 • Wi-Fi Miracast™—redaţi conţinutul smartphone-ului dvs. pe televizor

  Redaţi ceea ce vedeţi pe dispozitivul dvs. inteligent şi partajaţi cu prietenii şi familia pe televizor. De la fotografii la videoclipuri, jocuri şi altele, redaţi orice cu o simplă comandă de pe smartphone-ul şi tableta dvs. pe ecranul mare.

 • Cloud Explorer şi Dropbox™: partajaţi direct pe ecranul mare

  Cloud Explorer face partajarea uşoară permiţându-vă sa vă accesaţi contul Dropbox™ prin intermediul televizorului. Transferaţi şi vizualizaţi cu uşurinţă conţinut salvat online pe ecranul televizorului. De ce să nu se bucure şi alţii? Doar încărcaţi şi vizualizaţi conţinutul din conturile Dropbox™ partajate cu prietenii şi familia de oriunde din lume.

 • Dimensiunile subţiri completează interiorul dvs.

  Dimensiunile subţiri completează interiorul dvs.

  Televizorul Philips cu profil subţire se evidenţiază prin dimensiunile sale discrete şi sofisticate. La urma urmei, de ce nu ar fi televizorul dvs. la fel de frumos pe cât este de funcţional?

 • Designul piciorului Edge creează un efect aerat, de plutire

  Designul piciorului Edge creează un efect aerat, de plutire

  Când creează un nou televizor, echipele noastre iau în considerare fiecare aspect: de la tehnologie la design. Picioarele noi Edge au fost proiectate pentru a crea spaţiu sub televizorul dvs., în locul unde ar fi fost un suport tradiţional, astfel oferindu-vă o experienţă de vizionare mult mai captivantă. Efectul? Un televizor care îşi menţine poziţia şi salută cu încredere viitorul.

 • Digital Natural Motion pentru imagini în mişcare line

  Digital Natural Motion pentru imagini în mişcare line

  Vă plac filmele de acţiune, evenimentele sportive şi jocurile, dar acestea necesită cea mai bună imagine posibilă. Digital Natural Motion este o tehnologie Philips de îmbunătăţire a mişcării, premiată, care reduce trepidaţia, conferind o claritate excelentă şi cea mai omogenă şi fluidă imagine posibilă.

 • PMR 600Hz pentru imagini în mişcare fără cusur

  PMR 600Hz pentru imagini în mişcare fără cusur

  Nimic nu se compară cu adrenalina din jocuri, evenimentele sportive antrenante sau filmele de acţiune. De aceea, acest televizor Philips dispune de Perfect Motion Rate de 600 Hz; astfel, vă veţi putea bucura de imagini în mişcare. Chiar dacă pulsul dvs. ar putea creşte din pricina acțiunii, imaginea nu o să sufere trepidaţii.

 • Smart TV: o lume complet nouă pe care o puteţi explora

  Smart TV: o lume complet nouă pe care o puteţi explora

  Descoperă o experienţă mai inteligentă care se află dincolo de televizorul tradiţional. Închiriază şi redă filme, clipuri video sau jocuri din magazinele video online. Vizionează programe de televiziune recuperate de pe canalele preferate şi bucură-te de o selecţie din ce în ce mai bogată de aplicaţii online precum Youtube.

 • Skype™ aduce oamenii împreună (camera este opţională)

  Skype™ aduce oamenii împreună (camera este opţională)

  Adăugaţi o nouă dimensiune apelurilor dvs. şi împărtăşiţi-vă experienţele cu oamenii care contează pentru dvs., oriunde s-ar afla aceştia. Cu Skype™ pe televizor, puteţi efectua apeluri vocale şi video chiar din camera dvs. de zi. Este suficient să conectaţi camera Philips TV (PTA317) opţională la televizor şi vă bucuraţi de o calitate video şi audio excelentă, în mod confortabil, de pe canapeaua dvs.

 • Client Multiroom—vizionaţi programe TV în direct şi înregistrări de la un alt televizor

  Client Multiroom—vizionaţi programe TV în direct şi înregistrări de la un alt televizor

  Multiplicaţi plăcerea vizionării. Creaţi o reţea la domiciliu care să vă permită să urmăriţi programe oriunde doriţi prin intermediul semnalului primit de la un televizor server Philips. Odată conectaţi la reţeaua de acasă, puteţi direcţiona transmisiuni TV sau înregistrări de pe televizorul server pe televizoarele client fără să întindeţi cabluri noi sau să cheltuiţi mai mulţi bani pe alte abonamente.

 • Ramă extrem de îngustă: definind experienţa vizionării

  Un design bun are o poveste. De exemplu, rama din faţă prelucrată cu atâta precizie din aluminiu şlefuit, cu margine din metal polizat care este atât de subţire şi discretă încât creează un contur ascuţit ca de lamă al ecranului, optimizând experienţa dvs. de vizionare.

 • Pixel Precise HD Engine: descoperiţi o calitate vie a imaginii

  Philips Pixel Precise HD Engine aduce lumea la dvs. Experimentaţi programele dvs. favorite legate de natură şi călătorii cu o claritate plină de viaţă. Fiind pline de culoare şi contraste înalte datorită negrului mai intens şi albului mai strălucitor, veţi explora noi frontiere fără să plecaţi de pe canapea.

Vezi toate Specificaţile
 • Aplicaţia MyRemote şi funcţiile corelate variază în funcţie de modelul de televizor şi ţară, precum şi de modelul dispozitivului inteligent şi sistemul de operare. Pentru mai multe detalii, vizitaţi: www.philips.com/TV.
 • Pentru aplicaţii Smart TV, vizitaţi www.philips.com/TV pentru a descoperi oferta de servicii din ţara dvs.
 • Oferta Cloud depinde de disponibilitatea şi reglementările din ţara dvs
 • Compatibilitatea depinde de certificarea Wifi Miracast pentru Android 4.2 sau o versiune ulterioară. Pentru mai multe detalii, consultaţi documentaţia dispozitivului dvs.
 • Înregistrare USB numai pentru canale digitale, înregistrările pot fi limitate de protecţia împotriva transmiterii (CI+). Se pot aplica restricţii în funcţie de canal şi ţară.
 • Camera TV Philips (PTA317) este vândută separat.
 • Televizorul suportă recepţia DVB de emisiuni 'Free to air'. Este posibil ca anumiţi operatori DVB să nu fie suportaţi. O listă actualizată puteţi găsi în secţiunea Întrebări frecvente pe site-ul de asistenţă Philips. Pentru unii operatori, se cere acces condiţionat şi abonament. Pentru informaţii suplimentare, contactaţi-vă operatorul.
 • Consum de energie în kWh pe an, conform consumului televizorului pentru 4 ore de funcţionare pe zi, timp de 365 zile. Consumul real de energie variază în funcţie de modul în care este utilizat televizorul.
 • (Philips) compatibil numai cu dispozitive specifice de redare Philips.
 • EPG şi vizibilitatea curentă (până la 8 zile) depind de ţară şi de operator.

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa