PhotoFrame

  Fiecare fotografie spune povestea voastră

  Afişaţi fotografiile digitale cu o bogăţie a culorilor şi un nivel calitativ propriu fotografiilor imprimate profesional! Cel mai simplu mod de a afişa imaginile digitale fără PC, rama Philips PhotoFrame 5FF2CMI se integrează în decorul locuinţei dvs. mulţumită designului său elegant şi stilat. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

PhotoFrame

LCD de 5, 6", Zonă de vizualizare de 5, 6", Raport de afişare 4:3 5FF2CMI/00 Caută produse similare

Fiecare fotografie spune povestea voastră

 • Roteşte, măreşte, decupează, suprapune şi adaugă efecte la fotografiile dumneavoastră

  Roteşte, măreşte, decupează, suprapune şi adaugă efecte la fotografiile dumneavoastră

  PhotoEffect Wizard este o funcţie uşor de folosit, care permite rotirea, mărirea, decuparea şi chiar ajustarea tonurilor de culoare din fotografii la alb-negru sau sepia direct în PhotoFrame.

 • Afişează şi gestionează fotografiile de pe carduri sau din memoria internă

  Afişează şi gestionează fotografiile de pe carduri sau din memoria internă

  Memory-Card Manager este un set format din două carduri de memorie încorporate şi un software dedicat pentru afişarea, editarea, stocarea şi organizarea fotografiilor din cardul de memorie direct printr-o singură operaţie simplă - totul fără PC.

 • O densitate ridicată a pixelilor pentru fotografii clare, de mare fidelitate

  Cu ajutorul celui mai bun ecran din domeniu, cu densitate ridicată, puteţi vedea cu 88% mai mulţi pixeli decât pe un monitor LCS de 17'' - punând în evidenţă fotografiile dvs. memorabile în culori şi detalii la nivelul fotografiilor obţinute în atelierele foto profesionale.

 • Culori digitale perfecte pentru afişarea extraordinară a fotografiilor

  Afişajul full color scoate în evidenţă calitatea fotografiilor utilizând culori vibrante şi realiste prin afişarea întregii palete de culori prezente în fotografiile tipărite profesional.

 • Raport de afişare 4:3 pentru o afişare optimă, fără distorsiuni

  Rama digitală PhotoFrame de la Philips asigură afişarea fotografiilor dumneavoastră la raportul de 4:3, pentru vizionarea optimă a acestora.

 • Orientare automată a fotografiilor pentru adaptarea modurilor portret şi peisaj

  Recunoaşterea automată a modului peisaj sau portret implică existenţa unui senzor care recunoaşte orientarea PhotoFrame şi afişează fiecare fotografie în poziţia corectă.

 • Redaţi prezentări, fotografii individuale, miniaturi sau afişaţi ceasul

  Puteţi afişa fotografiile individual sau sub formă de miniaturi, pentru a căuta simplu şi rapid imaginea dorită. De asemenea, puteţi crea prezentări cu cele mai frumoase fotografii realizate.

 • Creează albume şi prezentări de diapozitive şi vă gestionează fotografiile

  Smart Album vă permite să creaţi şi să gestionaţi albume şi să setaţi şi să reglaţi efecte de tranziţie pentru prezentările de diapozitive cu fotografii.

 • Distraţi-vă cu colegii: afişaţi mai multe fotografii într-o vizualizare

  Este un efect de diaporamă pentru afişarea fotografiilor sub forma unui colaj format automat şi aleatoriu din fotografii diferite pentru a evita marginile neatractive produse de fotografiile mai mici decât ecranul.

 • Copiaţi fotografii între carduri foto pentru a obţine mai mult spaţiu

  Philips PhotoFrame poate citi două carduri de memorie în acelaşi timp prin intermediul cititoarelor de carduri interne, iar software-ul SmartCopy vă ajută să vă copiaţi fotografiile digitale de pe un card de memorie pe celălalt. Software-ul redimensionează şi comprimă automat fotografiile copiate pentru a maximiza numărul de fotografii pe care le puteţi stoca intern sau extern.

 • USB 2.0 pentru transferuri rapide şi uşoare de fotografii de pe PC-ul dvs.

  O conexiune USB 2.0 şi cablu inclus pentru transferuri rapide şi uşoare de fotografii de pe PC-ul dvs.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa