Cinema 21:9

  Televizor LED

  Fiecare noapte este o premieră

  Lăsaţi-vă captivat de filme aşa cum au fost ele gândite să fie văzute pe televizorul cu LED-uri Philips 58PFL9955. Televizorul extra-lat cu motor Perfect Pixel HD şi cu LED Pro se potriveşte perfect cu formatul de film 21:9 şi prinde viaţă cu funcţiile captivante Ambilight şi 3D. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Cinema 21:9 Televizor LED

147 cm (58"), Full HD 1080p, Televizor digital 58PFL9955H/12 Caută produse similare

Fiecare noapte este o premieră

cu formatul video 21:9 şi Ambilight

 • Raport lăţime/lungime pentru formatul video 21:9, fără linii negre în partea inferioară şi superioară

  Raport lăţime/lungime pentru formatul video 21:9, fără linii negre în partea inferioară şi superioară

  Majoritatea televizoarelor au un raport lungime/lăţime de 16:9 (sau 1,78:1) şi o rezoluţie de 1080p Full HD. Totuşi, blockbuster-ele de la Hollywood sunt filmate de obicei cu un raport lungime/lăţime de 2,39:1. Noile televizoare Philips Cinema 21:9 corespund perfect formatului original al filmelor utilizat de regizori cu un raport lungime/lăţime de 21:9 (2,39:1). Aşadar, indiferent de film, îl puteţi viziona acum în raportul său lungime/lăţime original şi fără benzi negre.

 • Vizualizare multiplă care vă ţine la curent în timp ce priviţi la televizor

  Vizualizare multiplă care vă ţine la curent în timp ce priviţi la televizor

  Vizualizare multiplă care vă ţine la curent în timp ce priviţi la televizor. Urmăriţi servicii online precum Net TV alături de emisiunea TV pe un ecran cu afişare clară. O fereastră Net TV poate fi deschisă lângă televizor sau se poate combina televizorul cu un alt dispozitiv video. Se poate renunţa uşor la ecranul mic pentru a păstra controlul asupra activităţii principale.

 • Ambilight Spectra 3 amplifică experienţa vizuală

  Ambilight Spectra 3 amplifică experienţa vizuală

  Adăugaţi o nouă dimensiune experienţei vizionării cu Ambilight Spectra 3. Această tehnologie patentată de Philips măreşte ecranul, proiectând un halou luminos, pe cele 3 părţi laterale ale televizorului, din spatele ecranului pe peretele înconjurător. Ambilight reglează automat culoarea şi intensitatea haloului pentru a fi adecvate imaginii, creând o experienţă de vizionare captivantă. Funcţia adaptivă la perete asigură întotdeauna adecvarea culorii haloului la imagine, indiferent de culoarea peretelui dvs. Cuprindeţi imaginea în întregime cu Ambilight.

 • LED Pro pentru contrast şi strălucire deosebite

  LED Pro pentru contrast şi strălucire deosebite

  Savuraţi imagini uimitoare şi utilizaţi cu până la 50% mai puţină energie cu tehnologia premiată LED Pro de la Philips! Peste 1000 de LED-uri funcţionează selectiv într-o reţea, asigurând iluminarea din spate a afişajului. Acestea generează o lumină puternică în zonele luminoase ale imaginii şi sunt estompate complet în zonele întunecate, economisind energie. În combinaţie cu puternicul motor Perfect Pixel HD, rezultatul este o imagine uimitoare, cu contrast şi claritate extrem de ridicate şi culori vii. Cu LED Pro, negrul este profund şi albul este luminos.

 • Bright Pro pentru o luminozitate realistă

  Bright Pro pentru o luminozitate realistă

  Trăiţi senzaţia imaginilor cu luminozitate realistă şi contrast evident cu Bright Pro. Dezvoltând LED Pro, produsul Philips încununat cu premii, această caracteristică vă dă posibilitatea amplificării nivelului de lumină generată pentru anumite secţiuni ale imaginii, menţinând, totodată, secţiunile de culoare negru închis. Acest lucru oferă o luminozitate fără egal, în timp ce procesarea inteligentă, avansată, realizează o economie de energie de până la 50%.

 • Perfect Natural Motion pentru o reproducere foarte omogenă a mişcării în filme Full HD

  Perfect Natural Motion pentru o reproducere foarte omogenă a mişcării în filme Full HD

  Bucuraţi-vă de acţiune fără trepidaţii. Perfect Natural Motion estimează mişcarea în imagine şi corectează trepidaţiile atât în materialul transmis, cât şi în cel preînregistrat (inclusiv filmele True Cinema de 1080p şi 24p de pe Blu-Ray şi DVD). Rezultatul îl reprezintă imaginile mai cursive şi mai silenţioase, cu claritate excelentă. Bucuraţi-vă de performanţa mişcării care depăşeşte calitatea de cinema!

 • Wi-Fi MediaConnect pentru a vă proiecta fişierele media PC pe televizor

  Wi-Fi MediaConnect pentru a vă proiecta fişierele media PC pe televizor

  Partajaţi materialele video şi fotografiile de pe laptopul dvs. pe televizor prin mijloace wireless. Odată instalată această facilitate pe laptopul dvs., operarea este foarte simplă. Cu un clic al mouse-ului, proiectaţi ecranul laptopului pe ecranul mare al televizorului. Pentru a vă bucura şi a vă distra partajând cu alţii.

 • Philips Net TV cu Wi-Fi pentru servicii online pe televizorul dvs.

  Philips Net TV cu Wi-Fi pentru servicii online pe televizorul dvs.

  Experimentaţi o selecţie bogată de servicii online cu Net TV. Bucuraţi-vă de filme, imagini, divertisment & informaţii şi alte conţinuturi online direct pe televizor oricând doriţi. Conectaţi sistemul home theater direct la reţeaua la domiciliu prin conexiune ethernet, navigaţi şi selectaţi ce doriţi să urmăriţi cu telecomanda televizorului. Meniul Philips vă oferă acces la servicii Net TV populare potrivite pentru ecranul televizorului. În plus, cu reţeaua PC certificată DLNA puteţi viziona clipuri video sau accesa imagini stocate pe calculator utilizând telecomanda televizorului.

 • Full HD cu motor Perfect Pixel HD, pentru o claritate incomparabilă

  Experimentaţi claritatea incomparabilă cu motorul Perfect Pixel HD. Fiecare pixel al imaginii este optimizat pentru a se încadra perfect în imagine, generând o imagine mai naturală. Rezultatul este o combinaţie unică de claritate, detalii naturale, culori vii, contrast superior şi o mişcare lină şi naturală indiferent ce vizionaţi. Imaginile curate şi clare rezultă din detectarea artefactelor şi a zgomotului şi reducerea tuturor surselor de conţinut - de la multimedia la televizorul standard. Ecranul Full HD de 1920 x 1080p pixeli produce imagini excelente, lipsite de scintilaţii, cu scanare progresivă, de o luminozitate superbă.

 • Televizor Full HD 3D pentru o experienţă cinematografică 3D cu adevărat captivantă

  Lăsaţi-vă vrăjit de filmele 3D în propria dvs. sufragerie cu televizorul 3D care se află între primele experienţe cinematografice din lume. Active 3D utilizează dispozitive de comutare rapidă de ultimă generaţie pentru profunzime naturală şi realism cu rezoluţie Full HD. Versiunile de filme premium 3D pe BluRay şi transmisiunile de televiziune 3D oferă o selecţie din ce în ce mai largă de conţinut de înaltă calitate. Televizorul dvs. este pregătit pentru experienţa Full HD 3D prin achiziţionarea a oricât de mulţi ochelari 3D doriţi (trusă prelungitor PTA03).

 • LCD de 400 Hz, cu performanţă de 0,5 ms pentru o claritate superbă a mişcării

  Bucuraţi-vă de cel mai rapid televizor LCD de la Philips. Clear LCD* de 400 Hz aduce timpul de răspuns al televizorului LCD la un nivel fără precedent de 0,5 ms, astfel încât chiar şi la cea mai rapidă scenă de acţiune, vă veţi bucura de o claritate superbă a imaginii.

 • Magazine video online premium şi spectacole TV la cerere

  Bucuraţi-vă de filme premium direct pe televizorul dvs din magazinele video online. Cele mai importante filme romantice clasice sau cele de acţiune, toate sunt la dispoziţia dvs., printr-o apăsare de buton de pe canapeaua dvs. confortabilă. Magazinul video oferă o colecţie copleşitoare de filme şi seriale, de la cele mai noi lansate pe piaţă la cele clasice de o valoare inestimabilă.Eliberaţi-vă de sloturile orare ale programelor cu oră fixă de difuzare şi vizionaţi ce doriţi şi când doriţi. Nu mai pierdeţi programul favorit! Televizorul care recuperează vă oferă reluarea serialelor sau a programelor. Condiţiile şi ofertele diferă de la ţară la ţară sau de la un operator de televiziune la altul.

Vezi toate Specificaţile
 • Clear LCD de 400 Hz afişează 400 de cadre pe secundă combinând tehnologia avansată de 200 Hz cu iluminarea din spate la 50% din putere.
 • EPG pentru 8 zile, serviciu nedisponibil în toate ţările
 • Net TV: Vizitaţi www.philips.com/smarttv pentru a descoperi oferta de servicii din ţara dvs.
 • Televizorul suportă recepţia DVB de emisiuni 'Free to air'. Este posibil ca anumiţi operatori DVB să nu fie suportaţi. O listă actualizată puteţi găsi în secţiunea Întrebări frecvente pe site-ul de asistenţă Philips. Pentru unii operatori, se cere acces condiţionat şi abonament. Pentru informaţii suplimentare, contactaţi-vă operatorul.
 • Wi-Fi Media connect: Redarea video poate fi afectată de performanţa PC-ului şi lăţimea de bandă Wi-Fi. Pentru cerinţe de sistem minime şi recomandate, vizitaţi www.philips.com/wifimediaconnect. Afişează conţinutul cu o mică întârziere de câteva secunde. Pot apărea mici diferenţe de imagine şi sunet.
 • 3D TV necesită accesoriul PTA03 (ochelari cu obturator activ), un dispozitiv compatibil cu sursa 3D şi materialul sursă 3D.
 • Consum tipic de energie în modul pornit, măsurat conform IEC62087 Ed 2.
 • Consum de energie în kWh pe an, conform consumului televizorului pentru 4 ore de funcţionare pe zi, timp de 365 zile. Consumul real de energie variază în funcţie de modul în care este utilizat televizorul.
 • Acest televizor conţine plumb în anumite piese sau componente acolo unde nu există alternative tehnologice, în conformitate cu clauzele de exceptare ale directivei RoHS.

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa