Pentru mai multe informaţii descarcă <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/5/579964816/579964816_elr_.pdf" target="_blank">etichetă Energie</a>
  Pentru mai multe informaţii descarcă etichetă Energie

  Spot luminos încastrat

  Combinaţia inteligentă între lumină şi design

  Cel mai recent LED de la Philips – un disc incredibil de subţire cu lumină strălucitoare. Apăsaţi pur şi simplu pe cercul interior şi eliberaţi discul pentru a-l poziţiona aşa cum doriţi. Datorită faptului că spotul este suspendat de suport, lumina LED pare să plutească magic în aer. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

SMARTSPOT Spot luminos încastrat

Yed, aluminiu, LED 579964816 Caută produse similare

Combinaţia inteligentă între lumină şi design

 • Disc cu LED-uri împotriva distorsiunilor

  Disc cu LED-uri împotriva distorsiunilor

  Caracteristicile avansate Philips SmartSpot includ LED de mare putere, care oferă putere mare de iluminare de la LED-uri durabile şi eficiente energetic, plus cea mai recentă inovaţie legată de iluminarea cu LED: un disc plat cu LED-uri antireflexie. Aceasta este o serie uimitoare de şase LED-uri cu putere mare montate pe un disc foarte subţire superb.

 • Putere reglabilă

  Putere reglabilă

  Intensitate luminoasă reglabilă cu ajutorul variatorului. Datorită acestui lucru, corpurile de iluminat Philips SmartSpot sunt ideale pentru evidenţierea unei caracteristici sau pentru crearea unei ambianţe pentru orice ocazie, fie o cină confortabilă în doi, fie relaxare cu familia şi prietenii în camera de zi sau oferind lumină funcţională pe holuri.

 • Durată de funcţionare extrem de lungă

  Durată de funcţionare extrem de lungă

  Durată de funcţionare extrem de lungă cu performanţă fiabilă. Corpurile de iluminat Philips SmartSpot se bazează pe lămpi cu LED-uri de mare putere care durează până la 20.000 de ore, timp în care furnizează cel mai bun nivel de lumină.

 • Flexibilitate fabuloasă

  Flexibilitate fabuloasă

  Philips SmartSpot este o sursă de lumină avansată care vă oferă control complet al iluminării casei. Multe elemente se rotesc liber, ceea ce vă permite să direcţionaţi lumina unde aveţi mai multă nevoie.

 • Material premium, fabricat să reziste

  Material premium, fabricat să reziste

  Corpurile de iluminat Philips SmartSpot sunt construite din materiale de înaltă calitate, cum ar fi aluminiu turnat prin presiune.

 • Economie de energie de până la 80%

  Economie de energie de până la 80%

  Fiecare corp de iluminat Philips SmartSpot economiseşte energie, ajutându-vă să economisiţi bani cu facturile de energie electrică şi să contribuiţi la protejarea mediului.

 • Efect de lumină albă caldă

  Efect de lumină albă caldă

  Philips SmartSpot LED utilizează cea mai nouă tehnologie de iluminare cu LED-uri de mare putere din ultima generaţie, cu lumină albă, caldă, care furnizează un fascicul cu o temperatură de culoare de 2700 Kelvin.

 • Lumină intensă

  Lumină de calitate înaltă cu intensitate mare. Lumina străluceşte într-un unghi al fasciculului de 40° - unghiul perfect pentru iluminat cu spoturi.

 • Design suplu şi discret

  Aceste lămpi moderne cu stiluri încastrate sunt suple şi discrete şi se potrivesc perfect în tavan, fără margini proeminente sau forme bizare, pentru a distrage atenţia de la decorul camerei dvs.

Vezi toate Specificaţile

EcoPassport – Prezentare generală a specificaţiilor produselor noastre ecologice

Companiei Philips îi pasă de mediu şi de societate în general şi susţine cu tărie designul ecologic al produselor.

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa