Pentru mai multe informaţii descarcă <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/5/579933116/579933116_elr_.pdf" target="_blank">etichetă Energie</a>
  Pentru mai multe informaţii descarcă etichetă Energie

  Spot luminos încastrat

  Combinaţia inteligentă între lumină şi design

  Transformaţi-vă pereţii simpli în pereţi uimitori cu acest spot de perete. Suportul încastrat de formă circulară ajută lampa să se integreze perfect, în timp ce fasciculul puternic de lumină LED Philips creează o rază de lumină elegantă pe holuri, trepte sau încăperi. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

myLiving Spot luminos încastrat

Syrma, alb, LED 579933116 Caută produse similare

Combinaţia inteligentă între lumină şi design

 • Durată de funcţionare extrem de lungă

  Durată de funcţionare extrem de lungă

  Durată de funcţionare extrem de lungă cu performanţă fiabilă. Corpurile de iluminat Philips SmartSpot se bazează pe lămpi cu LED-uri de mare putere care durează până la 20.000 de ore, timp în care furnizează cel mai bun nivel de lumină.

 • Material premium, fabricat să reziste

  Material premium, fabricat să reziste

  Corpurile de iluminat Philips SmartSpot sunt construite din materiale de înaltă calitate, cum ar fi aluminiu turnat prin presiune.

 • Economie de energie de până la 80%

  Economie de energie de până la 80%

  Fiecare corp de iluminat Philips SmartSpot economiseşte energie, ajutându-vă să economisiţi bani cu facturile de energie electrică şi să contribuiţi la protejarea mediului.

 • Efect de lumină albă caldă

  Efect de lumină albă caldă

  Philips SmartSpot LED utilizează cea mai nouă tehnologie de iluminare cu LED-uri de mare putere din ultima generaţie, cu lumină albă, caldă, care furnizează un fascicul cu o temperatură de culoare de 2700 Kelvin.

 • Lumină intensă

  Lumină de calitate înaltă cu intensitate mare. Lumina străluceşte într-un unghi al fasciculului de 40° - unghiul perfect pentru iluminat cu spoturi.

 • Design suplu şi discret

  Aceste lămpi moderne cu stiluri încastrate sunt suple şi discrete şi se potrivesc perfect în tavan, fără margini proeminente sau forme bizare, pentru a distrage atenţia de la decorul camerei dvs.

Vezi toate Specificaţile

EcoPassport – Prezentare generală a specificaţiilor produselor noastre ecologice

Companiei Philips îi pasă de mediu şi de societate în general şi susţine cu tărie designul ecologic al produselor.

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa