Smart TV LED ultrasubţire

  Smart TV LED ultrasubţire

  Divertisment la superlativ

  Performanţa de neegalat constă în detalii: Seria 8000 de înaltă performanţă de la Philips anticipează nevoile şi dorinţele dvs., încorporând cele mai recente tehnologii într-un dispozitiv de o eleganţă aparte. Televizorul dvs. Vezi toate beneficiile

 • Divertisment la superlativ

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

8000 series Smart TV LED ultrasubţire

140 cm (55"), 3D Max, DVB-T/T2/C/S/S2 55PFL8008S/12 Caută produse similare

Divertisment la superlativ

LED TV ultrasubţire de înaltă performanţă, cu Ambilight

 • Perfect Motion Rate (PMR) 1400 Hz pentru o claritate extraordinară a mişcării

  Pentru o obţine o mişcare a imaginii care să pară precisă, uniformă şi naturală, Philips a creat PMR: standardul nostru pentru măsurarea clarităţii imaginii în mişcare. Perfect Motion Rate este rezultatul combinării procesării video unice, a numărului de cadre pe secundă şi a ratei de reîmprospătare pentru fiecare cadru, a perfecţiunii reglajului de lumină şi a tehnologiei cu lumină de fundal. Un număr mai mare de PMR contribuie la obţinerea unui contrast mai bun şi la o claritatea a mişcării sporite, adică o imagine superioară pentru dvs.

 • Ambilight XL pe 3 laturi amplifică experienţa vizionării

  Această tehnologie brevetată Philips face ca ecranul să pară mult mai larg şi experienţa de vizualizare mai captivantă— proiectează o lumină mai lată din trei laturi ale ecranului pe peretele care-l înconjoară. Culoarea este reglată în mod automat pentru a se potrivi cu imaginile de pe ecran. Graţie funcţiei de adaptare la perete, culoarea luminii este perfectă, indiferent de culoarea peretelui. Puteţi personaliza experienţa dvs. utilizând diverse setări conform preferinţelor dvs. de vizualizare.

 • Cameră TV integrată pentru a facilita apelurile video pe Skype™ utilizând televizorul

  Adăugaţi o nouă dimensiune apelurilor dvs. şi comunicaţi-vă experienţele oamenilor importanţi pentru dvs., oriunde ar fi aceştia. Cu Skype™ pe televizor, realizaţi apeluri audio şi video din camera de zi cu o cameră integrată în televizorul dvs. Bucuraţi-vă de o calitate excelentă a sunetului şi imaginii din confortul canapelei dvs.

 • Smart TV—o lume de divertisment online

  Exploraţi limitele dintre acesta şi televizoarele tradiţionale. Închiriaţi şi redaţi în flux filme, videoclipuri, jocuri şi multe altele, din magazine video online direct pe televizorul dvs. Vizionaţi programe de televiziune recuperate de pe canalele dvs. preferate şi bucuraţi-vă de o selecţie bogată de aplicaţii online cu Smart TV. Conectaţi-vă cu familia şi prietenii pe Skype™ sau reţeaua socială. Sau... doar navigaţi pe Internet!

 • Wi-Fi Miracast™—vedeţi ecranul dispozitivelor dvs. pe televizor

  Urmăriţi ce doriţi, unde doriţi, când doriţi. Redaţi conţinutul de pe dispozitive şi vizualizaţi-l pe ecranul mare. Partajaţi fotografiile pe smartphone, laptop sau altele. Conexiunile sunt uşor de configurat şi tehnologia funcţionează pe mai multe dispozitive.

 • Aplicaţia MyRemote—controlaţi-vă televizorul cu ajutorul telefonului sau tabletei

  Controlaţi-vă televizorul şi înregistraţi din mers fără telecomandă cu ajutorul unei simple aplicaţii. Transformaţi-vă tableta sau smartphone-ul într-o telecomandă universală cu toate opţiunile telecomenzii dvs. originale, plus funcţii suplimentare, cum ar fi introducerea de text. Funcţia SimplyShare transmite conţinut pe televizorul dvs. Comutaţi transmiterea unei emisiuni digitale pe dispozitivele dvs. utilizând Wi-Fi smart screen. Rămâneţi informaţi înregistrându-vă programele preferate din mers cu ajutorul înregistrării MyRemote. Nu trebuie decât să parcurgeţi conţinutul din Ghidul de programe TV pentru a alege ce emisiuni să înregistraţi pentru a le viziona mai târziu. Un Smart TV merită o aplicaţie cu adevărat inteligentă.

 • Rama extrem de îngustă din oţel inoxidabil radiază măiestrie

  Un design bun spune o poveste. Urmăriţi, spre exemplu, panoul frontal prelucrat cu precizie, realizat dintr-o singură bucată de oţel inoxidabil negru, finisată cu un luciu superior. Sau rama ultrasubţire proiectată pentru a crea un profil mai subţire. Toate acestea vorbesc împreună despre performanţa ridicată şi precizia pe care le oferim - în interior şi în exterior.

 • 3D Max — o experienţă 3D puternică la rezoluţie full HD

  3D Max — o experienţă 3D puternică la rezoluţie full HD

  Utilizarea tehnologiei active 3D şi a afişajelor de mare viteză pentru a crea profunzime, contrast şi realism incredibile pentru o experienţă de vizualizare 3D de neegalat. Reglarea profunzimii 3D permite alegerea unui nivel al efectului 3D care vi se potriveşte cel mai bine. Convertiţi conţinut 2D în conţinut 3D impecabil şi în culori vii. Experienţa 3D supremă.

 • Wi-Fi integrat pentru conectare uşoară

  Wi-Fi integrat pentru conectare uşoară

  Tehnologia Wi-Fi integrată pe televizorul dvs. Smart TV de la Philips face conectarea cu reţeaua dvs. de acasă uşoară şi rapidă, permiţându-vă să accesaţi o varietate bogată de conţinut wireless, de acasă.

 • Telecomandă cu tastatură şi pointer—mai mult control decât oricând

  Telecomandă cu tastatură şi pointer—mai mult control decât oricând

  Telecomanda noastră intuitivă dispune de toate funcţiile obişnuite, precum tastele cursor, controlul volumului şi butoanele pentru comenzi rapide. În plus, puteţi să faceţi un simplu clic şi să ţineţi apăsată tasta OK pentru o navigare uşoară. Pointerul funcţionează ca un mouse pentru a vă permite să-l îndreptaţi, să faceţi clic şi să derulaţi uşor pe ecran. Întoarceţi telecomanda şi pe partea cealaltă veţi găsi o tastatură completă pentru a putea introduce cu uşurinţă text. Şi cel mai important, telecomanda noastră inteligentă dispune de senzori giroscopici, astfel încât recunoaşte poziţiile sus şi jos, ceea ce înseamnă că puteţi introduce text fără să vă faceţi griji cu privire la schimbarea canalului.

 • Perfect Pixel HD—procesorul nostru de calitate a imaginii premiat

  Proiectat pentru a oferi imagini avansate fără scintilaţii, cu o claritate şi precizie de neegalat. Fiecare pixel din alcătuirea imaginii este optimizat pentru a se încadra mai bine în imagine. Rezultatul este o combinaţi unică de claritate, detalii naturale, culori vii, contrast superior şi mişcare naturală lină.

Vezi toate Specificaţile

EcoPassport – Prezentare generală a specificaţiilor produselor noastre ecologice

Companiei Philips îi pasă de mediu şi de societate în general şi susţine cu tărie designul ecologic al produselor.

 • Aplicaţia MyRemote şi funcţiile corelate variază în funcţie de modelul de televizor şi ţară, precum şi de modelul dispozitivului inteligent şi sistemul de operare. Pentru mai multe detalii, vizitaţi: www.philips.com/TV.
 • Compatibilitatea depinde de certificarea wifi miracast pentru Android 4.2 sau o versiune ulterioară. Pentru mai multe detalii, consultaţi documentaţia dispozitivului dvs.
 • Pentru aplicaţii Smart TV, vizitaţi www.philips.com/TV pentru a descoperi oferta de servicii din ţara dvs.
 • Înregistrare USB numai pentru canale digitale, înregistrările pot fi limitate de protecţia împotriva transmiterii (CI+). Se pot aplica restricţii în funcţie de canal şi ţară.
 • Părinţii trebuie să îşi monitorizeze copiii în timpul vizionărilor 3D şi să se asigure că nu resimt niciun disconfort de tipul celor menţionate mai sus. Vizionarea 3D nu este recomandată pentru copiii cu vârsta mai mică de 6 ani, deoarece sistemul lor vizual nu este încă dezvoltat complet.
 • Televizorul suportă recepţia DVB de emisiuni 'Free to air'. Este posibil ca anumiţi operatori DVB să nu fie suportaţi. O listă actualizată puteţi găsi în secţiunea Întrebări frecvente pe site-ul de asistenţă Philips. Pentru unii operatori, se cere acces condiţionat şi abonament. Pentru informaţii suplimentare, contactaţi-vă operatorul.
 • Consum de energie în kWh pe an, conform consumului televizorului pentru 4 ore de funcţionare pe zi, timp de 365 zile. Consumul real de energie variază în funcţie de modul în care este utilizat televizorul.
 • EPG şi vizibilitatea curentă (până la 8 zile) depind de ţară şi de operator.
 • Actualizare software necesară pentru HbbTV, client şi server Multiroom, aplicaţiile Netflix şi myRemote.

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa