Spot luminos

  Trăirea momentului cu veselie

  Philips my Living Contemporary este o gamă de spoturi cu siluete elegante şi lumină de înaltă calitate care se potriveşte gusturilor, tendinţelor şi stilurilor viaţă de astăzi.

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Trăirea momentului cu veselie

Iluminare contemporană pentru viaţa de astăzi

 • Fasciculul luminos perfect pentru iluminare de accentuare

  Fasciculul luminos perfect pentru iluminare de accentuare

  Acest spot luminos Philips are raza de lumină perfectă pentru o lumină de accentuare. Cu un fascicul de lumină puteţi pune accentul pe orice detaliu sau articol din casa dvs.

 • Direcţionaţi lumina aşa cum doriţi

  Direcţionaţi lumina aşa cum doriţi

  Acest spot luminos Philips myLiving vă lasă să controlaţi complet iluminarea din casa dvs. Spoturile flexibile se rotesc liber în toate direcţiile, permiţându-vă să direcţionaţi lumina acolo unde aveţi nevoie cel mai mult de ea.

 • Lumină strălucitoare de înaltă calitate

  Lumină strălucitoare de înaltă calitate

  Lămpile cu ecohalogen de la Philips oferă lumină strălucitoare pentru a evidenţia caracteristici sau pentru a crea o ambianţă plăcută în camera dvs., în timp ce economisesc energie, în comparaţie cu lămpile tradiţionale cu halogen.

 • Intensitate luminoasă reglabilă cu ajutorul variatorului

  Intensitate luminoasă reglabilă cu ajutorul variatorului

  Reglaţi intensitatea luminoasă a acestei lămpi Philips cu ajutorul unui variator (nu este inclus). Acesta face lumina ideală pentru evidenţierea unei caracteristici sau pentru crearea unui ambient potrivit pentru orice ocazie, fie că este o cină în doi sau că vă relaxaţi cu familia şi cu prietenii în camera de zi.

 • Economie de energie

  Economie de energie

  Această lampă Philips economiseşte energie în comparaţie cu sursele de lumină tradiţionale, ajutându-vă să economisiţi bani cu facturile de energie şi să contribuiţi la protejarea mediului.

 • Pentru orice cameră din casa dvs.

  Complet funcţional şi, în acelaşi timp, foarte elegant, acest spot luminos Philips va aduce o tentă decorativă camerelor din casa dvs.

 • Forme naturale şi care pot fi recunoscute

  Tranziţiile fine şi liniile curbate definesc aspectul fără vârstă al spoturilor myLiving de la Philips. Practice şi elegante, spoturile myLiving sunt neagresive şi se integrează perfect într-un interior contemporan.

 • Materiale fără vârstă

  Utilizarea metalului şi a sticlei oferă un aspect neutru şi elegant casei dvs. Materialele solide, necomplicate atrag fiecare minte contemporană.

 • Sticlă mată

  Sticla mată combină aspectul de alb mat cu eleganţa materialelor din sticlă, adaptându-se perfect oricărui interior.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa