Televizor LCD profesional

  Confort superior al oaspeţilor

  Acest televizor modern pentru industria hotelieră aduce mai multe facilităţi pentru oaspeţii cazaţi în camere şi le permite conectarea propriilor dispozitive. De asemenea, permite redarea canalelor HD DVB-T pentru oaspeţii dvs. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Televizor LCD profesional

Pro+ 47", LCD, DVB-T/C MPEG4* 47HFL4381D/10 Caută produse similare

Confort superior al oaspeţilor

Televizor LCD digital Philips pentru industria hotelieră

 • Compatibil cu set-top box

  Acest televizor pentru hotel poate fi conectat la un set-top box, oferind energie pe scart şi protocolul Serial Express Lite.

 • Clonare USB a tuturor setărilor pentru instalare rapidă

  Asigură capacitatea de a copia uşor şi fără cabluri toate setările şi canalele programate de la un televizor la altele în mai puţin de un minut. Caracteristica asigură uniformitatea între televizoare şi reduce semnificativ timpul şi costurile de instalare.

 • Mesaj de întâmpinare pe ecran

  Un mesaj de întâmpinare este afişat de fiecare dată când este pornit televizorul.

 • Limitarea volumului

  Această caracteristică predefineşte intervalul de volum în care poate funcţiona televizorul, prevenind reglajele excesive ale volumului şi evitând astfel deranjarea vecinilor.

 • O singură listă de canale combinată pentru canalele analogice şi digitale

  O singură listă de canale combinată pentru canalele analogice şi digitale - Aceasta permite oaspetelui să comute fără niciun efort între canalele analogice şi digitale.

 • Ecran LCD Full HD, 1920x1080 pixeli

  Acest ecran are o rezoluţie denumită Full HD. Graţie tehnologiei de ultimă generaţie de ecrane LCD, poate oferi o rezoluţie panoramică de înaltă definiţie, de 1920 x 1080 pixeli. Este cea mai mare rezoluţie care poate fi transmisă cu tehnologia HD şi permite obţinerea celei mai bune calităţi posibile a imaginilor din orice format al semnalului de intrare HD. Produce imagini vii cu scanare progresivă, fără scintilaţii, cu strălucire optimă şi culori superbe. Această imagine vibrantă şi clară le va asigura oaspeţilor o experienţă vizuală deosebită.

 • Telecomandă pentru industria hotelieră uşor de utilizat

  Acest televizor este livrat cu o telecomandă elegantă care este proiectată special pentru utilizarea în industria hotelieră. Pentru o experienţă a utilizării uşoare, numai butoanele şi funcţiile esenţiale sunt oferite pentru oaspeţi. Suplimentar, funcţia de verificare a bateriei şi dispozitivele antifurt pentru baterii sunt caracteristici care pot contribui la operaţiunile eficiente din hotel.

 • Design ecologic şi carcasă ignifugă

  Viabilitatea este parte integrantă din concepţia Philips asupra activităţilor sale. Televizoarele Philips sunt proiectate şi produse conform principiilor noastre EcoDesign orientate către minimizarea impactului general asupra mediului, prin diminuarea consumului de energie, îndepărtarea substanţelor periculoase, micşorarea greutăţii, ambalarea mai eficientă şi gradul sporit de reciclare. De asemenea, televizoarele Philips au o carcasă specială, confecţionată dintr-un material ignifug. Testele independente realizate de pompieri au arătat că, în timp ce televizoarele pot intensifica uneori incendiile provocate de surse externe, televizoarele Philips nu contribuie la propagarea acestora.

 • Programarea canalului de pornire

  Perfect pentru difuzarea în interior a reclamelor sau a canalelor de informaţii, permiţând afişarea unui canal predefinit la pornirea televizorului.

 • Listă atractivă de canale pentru navigare uşoară

  Lista atractivă de canale include butoane clare şi intuitive cu grafică de ghidare clară, pentru găsirea uşoară a canalelor preferate.

 • Recepţie MPEG4 HDTV prin tuner DVB-T şi DVB-C cu CI+*

  HDTV vă permite să urmăriţi programe TV la cea mai bună calitate a imaginii şi sunetului, fără set-top box suplimentar. Datorită tunerului încorporat care acceptă semnalele DVB-terestru şi DVB-cablu pentru formatele MPEG-2 şi MPEG-4, recepţionaţi programe TV de înaltă definiţie la o calitate excepţională. Mai mult, cu Common Interface Plus (CI+) beneficiaţi de conţinut premium de înaltă definiţie direct pe televizor.

Vezi toate Specificaţile
 • Pentru informaţii despre ţările înscrise la DVB-T adresaţi-vă persoanei de contact de la Philips.

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa