Televizor cu tehnologie Smart LED

  Participaţi la acţiune!

  Experimentaţi o varietate bogată de conţinuturi cu un Smart TV 3D Philips 46PFL8007 cu tehnologie LED. Bucuraţi-vă de posibilităţile infinite ale Smart TV Premium, Skype™ pe televizor utilizând camera TV furnizată şi telecomanda unică ce dispune de tastatură şi pointer integrate*. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

8000 series Televizor cu tehnologie Smart LED

117 cm (46"), 3D Max, DVB T/C/S2 46PFL8007K/12 Caută produse similare

Participaţi la acţiune!

Bucuraţi-vă de 3D Full HD şi Smart TV cu Ambilight

 • Wi-Fi integrat pentru a utiliza Smart TV wireless

  Wi-Fi integrat pentru a utiliza Smart TV wireless

  Cu Wi-Fi integrat în televizorul dvs. Philips, puteţi accesa o varietate bogată de conţinut cu Smart TV wireless, acasă.

 • O diversitate de aplicaţii online, filme de închiriat şi televizor care recuperează

  O diversitate de aplicaţii online, filme de închiriat şi televizor care recuperează

  Închiriaţi filme direct de pe televizor de la magazinele video online, vizionaţi programe de televiziune recuperate de pe canalele dvs. preferate şi bucuraţi-vă de o selecţie bogată de aplicaţii online cu Net TV. Puteţi de asemenea naviga peste tot pe Internet.

 • Controlaţi televizorul cu smartphone, tabletă sau tastatură

  Controlaţi televizorul cu smartphone, tabletă sau tastatură

  Controlaţi-vă televizorul în cel mai uşor şi confortabil mod. Pur şi simplu conectaţi o tastatură wireless sau utilizaţi smart phone-ul sau tableta pentru a controla Smart TV.

 • Căutare, programare, înregistrare* şi pauză TV

  Căutare, programare, înregistrare* şi pauză TV

  Înregistraţi live de pe televizorul digital pe un USB conectat la televizorul Philips sau întrerupeţi conţinutul oricând doriţi să luaţi o pauză şi continuaţi vizionarea oricând doriţi. Utilizaţi Ghidul electronic de programe pentru a căuta programele preferate şi programaţi uşor înregistrările preferate. Acum puteţi programa vizionarea la televizor în funcţie de stilul dvs. de viaţă.

 • Vizionaţi programe TV oriunde doriţi în casa dvs. cu Wi-Fi smart screen*

  Vizionaţi programe TV oriunde doriţi în casa dvs. cu Wi-Fi smart screen*

  Cu Wi-Fi smart screen* nu mai sunteţi limitat la canapeaua dvs., ci sunteţi liber să urmăriţi orice conţinut de transmisie TV digitală oriunde doriţi în casă. Descărcaţi aplicaţia Philips MyRemote, mutaţi programul de pe televizor pe iPad şi continuaţi să vizionaţi. De asemenea, mutaţi fotografiile, clipurile video sau muzica de pe dispozitivele dvs. inteligente pe ecranul mare. O experienţă de vizionare fără constrângeri!

 • Efectuaţi apeluri de voce şi video cu Skype™ pe televizorul dvs.

  Efectuaţi apeluri de voce şi video cu Skype™ pe televizorul dvs.

  Adăugaţi o nouă dimensiune apelurilor dvs. şi împărtăşiţi-vă experienţele cu oamenii care contează pentru dvs., oriunde s-ar afla. Cu Skype™ pe televizor, puteţi face apeluri de voce şi video din sufrageria dvs. Este suficient să conectaţi camera TV Philips (PTA317/00) la televizorul dvs. şi vă bucuraţi de calitate video şi audio excelentă în mod confortabil de pe canapeaua dvs.

 • Ambilight Spectra XL, un nou Ambilight pentru mai multă trăire

  Ambilight Spectra XL, un nou Ambilight pentru mai multă trăire

  Amplificaţi-vă experienţa de vizionare cu Ambilight Spectra XL. Această tehnologie patentată de Philips măreşte ecranul mai mult ca niciodată, prin proiectarea unui halo luminos din spatele ecranului pe peretele înconjurător. Ambilight reglează automat culoarea şi intensitatea luminii pentru a corespunde cu imaginea de pe televizor. Datorită funcţiei de adaptare la ambient, culoarea haloului este perfectă, indiferent de culoarea peretelui.

 • 3D Max Clarity 700 pentru o experienţă Full HD 3D uimitoare

  3D Max Clarity 700 pentru o experienţă Full HD 3D uimitoare

  Bucuraţi-vă de claritate uimitoare Full HD 3D pe televizorul dvs. Philips. Utilizând tehnologia Active 3D, 3D Max Clarity 700 oferă o experienţă de vizionare 3D de neegalat la rezoluţie mare şi claritate perfectă a mişcării. Puteţi chiar converti orice conţinut 2D în conţinut 3D impecabil şi în culori vii.

 • Bucuraţi-vă de orice conţinut 2D în format 3D impecabil printr-o apăsare de buton

  Bucuraţi-vă de orice conţinut 2D în format 3D impecabil printr-o apăsare de buton

  Vizionaţi întreaga dvs. colecţie de filme în format 3D impecabil şi în culori vii – chiar şi filmele clasice alb-negru. Philips oferă conversie de înaltă calitate în timp real pentru orice conţinut 2D la atingerea unui buton. Asigură afişarea subtitrărilor la o profunzime constantă şi elimină erorile precum apariţia fundalului în prim-plan.

 • Reglare unică a adâncimii 3D pentru vizualizare a conţinutului 3D aşa cum doriţi

  Reglare unică a adâncimii 3D pentru vizualizare a conţinutului 3D aşa cum doriţi

  Fiecare percepe conţinutul 3D în mod diferit. De aceea, Philips vă oferă posibilitatea de a personaliza nivelul de adâncime 3D în funcţie de preferinţele dvs. Reglarea unică a adâncimii 3D vă permite să alegeţi adâncimea imaginii care se potriveşte cel mai bine conţinutului de pe ecran şi preferinţelor dvs. De asemenea, este mai confortabil pentru ochi. Acum vă puteţi bucura pe deplin de experienţa 3D.

 • Mod unic pentru ecran complet pentru jocuri în doi pentru jocurile 2D

  Mod unic pentru ecran complet pentru jocuri în doi pentru jocurile 2D

  Cu aceşti ochelari Philips 3D, televizorul dvs. poate oferi o experienţă absolută pentru ecranul complet pentru jocuri în doi. În jocurile în doi 2D, fiecare jucător îşi poate vedea, în mod normal, jocul pe jumătate de ecran. Utilizând tehnologia 3D, fiecare jucător poate acum să se bucure de experienţa jocului în 2D pe ecranul complet în acelaşi timp, cu numai un clic al unui buton pe aceşti ochelari.

 • Perfect Motion Rate (PMR) 800Hz pentru claritate extraordinară a mişcării

  Perfect Motion Rate (PMR) 800Hz pentru claritate extraordinară a mişcării

  800Hz Perfect Motion Rate (PMR) permite reproducerea mişcărilor cu o claritate superbă, producând imagini clare şi vibrante în filmele cu acţiune rapidă. Noul standard PMR Philips prezintă efectul vizibil combinat al celei mai rapide rate de împrospătare a ecranului, Perfect Natural Motion şi al formulei sale unice de procesare, pentru claritate neegalată a mişcării.

 • Televizor Full HD şi procesor de imagine Perfect Pixel HD pentru claritate de neegalat

  Experimentaţi o claritate de neegalat cu procesorul de imagine Perfect Pixel HD. Fiecare pixel al imaginii este optimizat pentru a se încadra mai bine în imagine. Rezultatul este o combinaţi unică de claritate, detalii naturale, culori vii, contrast superior şi mişcare naturală lină. Imaginile curate şi clare rezultă din detectarea şi reducerea artefactelor şi a zgomotului de la toate sursele de imagine. Ecranul Full HD cu 1920x1080 pixeli produce imagini strălucitoare, fără scintilaţii, cu strălucire superbă.

Vezi toate Specificaţile

EcoPassport – Prezentare generală a specificaţiilor produselor noastre ecologice

Companiei Philips îi pasă de mediu şi de societate în general şi susţine cu tărie designul ecologic al produselor.

 • Funcţia de pointer a telecomenzii va fi disponibilă prin actualizare de software în toamna anului 2012
 • Net TV: Vizitaţi www.philips.com/smarttv pentru a descoperi oferta de servicii din ţara dvs.
 • Wi-Fi smart screen disponibil prin intermediul actualizării de software în toamna anului 2012
 • Părinţii trebuie să îşi monitorizeze copiii în timpul vizionărilor 3D şi să se asigure că nu resimt niciun disconfort de tipul celor menţionate mai sus. Vizionarea 3D nu este recomandată pentru copiii cu vârsta mai mică de 6 ani, deoarece sistemul lor vizual nu este încă dezvoltat complet.
 • Televizorul suportă recepţia DVB de emisiuni 'Free to air'. Este posibil ca anumiţi operatori DVB să nu fie suportaţi. O listă actualizată puteţi găsi în secţiunea Întrebări frecvente pe site-ul de asistenţă Philips. Pentru unii operatori, se cere acces condiţionat şi abonament. Pentru informaţii suplimentare, contactaţi-vă operatorul.
 • Consum de energie în kWh pe an, conform consumului televizorului pentru 4 ore de funcţionare pe zi, timp de 365 zile. Consumul real de energie variază în funcţie de modul în care este utilizat televizorul.
 • Consum tipic de energie în modul pornit, măsurat conform IEC62087 Ed 2.
 • Înregistrare USB numai pentru canale digitale (se pot aplica restricţii de canal şi naţionale), nu şi pe transmisii analogice sau intrări externe. Înregistrările pot fi limitate de protecţia împotriva copierii (CI+).

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa