Televizor LCD

  Televizor LCD

  Participaţi la acţiune.

  Savuraţi filmele în sufrageria dvs. cu uimitorul Pixel Precise HD şi sunet invizibil fantastic. Acest afişaj Full HD 1080p, combinat cu un design ultrasubţire, vă asigură că veţi participa întotdeauna la acţiune. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Televizor LCD

107 cm (42"), Full HD 1080p, Televizor digital 42PFL7674H/12 Caută produse similare

Participaţi la acţiune.

Cu design subţire şi sunet invizibil

 • Pixel Precise HD pentru imagini extrem de precise şi clare

  Pixel Precise HD pentru imagini extrem de precise şi clare

  Pixel Precise HD este conceput pe baza tehnologiei premiate Pixel Plus. Aceasta sporeşte calitatea imaginii cu 4 trilioane de culori, cu HD Natural Motion, datorită căruia toate filmele au o mişcare fluidă şi o claritate excepţională. Mulţumită ecranului LCD Pixel Precise de 100 Hz, achiziţionaţi cele mai rapide televizoare LCD din această categorie, cu un timp de răspuns de 3 ms pentru o precizie uimitoare a mişcării pentru toate filmele şi transmisiile sportive.

 • Ecran LCD Full HD, cu o rezoluţie de 1920x1080p

  Ecran LCD Full HD, cu o rezoluţie de 1920x1080p

  Acest ecran LCD Full HD are o rezoluţie panoramică de 1920 x 1080p, aceasta fiind cea mai ridicată rezoluţie care poate fi obţinută din surse HD, pentru o calitate ireproşabilă a imaginii. Ecranul este compatibil cu tehnologiile viitoare, acceptând semnal 1080p din orice sursă, inclusiv din cele mai noi console de jocuri HD şi Blu-Ray. Procesarea semnalului este mult îmbunătăţită, pentru a accepta o calitate a semnalului şi o rezoluţie mult mai ridicate. Imaginile rezultate în urma scanării progresive sunt complet lipsite de scintilaţii, cu luminozitate mare şi contrast optim.

 • Perfect Natural Motion pentru o reproducere foarte omogenă a mişcării în filme Full HD

  Perfect Natural Motion pentru o reproducere foarte omogenă a mişcării în filme Full HD

  Bucuraţi-vă de acţiune fără trepidaţii. Perfect Natural Motion estimează mişcarea în imagine şi corectează trepidaţiile atât în materialul transmis, cât şi în cel preînregistrat (inclusiv filmele True Cinema de 1080p şi 24p de pe Blu-Ray şi DVD). Rezultatul îl reprezintă imaginile mai cursive şi mai silenţioase, cu claritate excelentă. Bucuraţi-vă de performanţa mişcării care depăşeşte calitatea de cinema!

 • LCD de 100 Hz, cu viteză de răspuns de 3 ms pentru o claritate superbă a mişcării

  LCD de 100 Hz, cu viteză de răspuns de 3 ms pentru o claritate superbă a mişcării

  Ecranul LCD de 100 Hz permite reproducerea mişcărilor cu o claritate superbă, producând imagini clare şi lipsite de scintilaţii, chiar şi în cazul mişcărilor rapide. Tehnologia Double Frame Rate Insertion funcţionează la o rată de reîmprospătare ridicată, de 100 Hz, crescând precizia reproducerii mişcărilor de două ori faţă de ecranele LCD convenţionale. Timpul de răspuns obţinut este de 3 milisecunde, măsurat ca nivel BEW (Blur-Edge-Width) perceput. Această tehnologie unică dezvoltată de Philips aduce calitatea imaginilor LCD la un nou nivel.

 • USB pentru redare multimedia fantastică

  USB pentru redare multimedia fantastică

  Conectorul USB permite accesul la fotografii jpeg, fişiere de muzică mp3 şi fişiere video de pe majoritatea memoriilor USB (dispozitiv de memorie din clasa USB). Introduceţi USB-ul în slotul din partea laterală a televizorului şi accesaţi conţinutul multimedia utilizând browser-ul de conţinut de pe ecran. Acum puteţi viziona şi partaja clipurile video, fotografiile şi muzica.

 • 2x12 W cu BBE pentru un sunet proaspăt şi clar

  Sunetul de înaltă definiţie BBE este o tehnologie de îmbunătăţire a sunetului (sub licenţă BBE Sound) care vă permite să obţineţi melodii cu un sunet natural şi voci redate cu fidelitate.

 • 4 intrări HDMI cu Easylink pentru o conexiune HD completă

  EasyLink utilizează protocolul standard HDMI CEC pentru a partaja funcţionalitatea între dispozitivele conectate şi televizor. Cu Easylink este necesară o singură telecomandă pentru a utiliza funcţionalităţile principale ale televizorului şi dispozitivele conectate. HDMI realizează o conexiune RGB digitală necomprimată între sursă şi ecran, pentru o calitate optimă a imaginilor. HDMI utilizează protecţia la copiere HDCP. Cu 3 intrări HDMI în spate şi 1 pe lateral, puteţi conecta mai multe surse HD, de exemplu un set top box, un player Blu-ray şi o consolă de jocuri sau o cameră video digitală.

 • Instalare uşoară şi asistenţă privind conectivitatea

  La o simplă apăsare a butonului pentru ecranul home (acasă), puteţi savura meniul intuitiv, simplu şi clar. Meniul vă ghidează cu uşurinţă, ajutându-vă să vă conectaţi dispozitivele, cum ar fi set top box, televizorul sau DVD playerul. Fără bătăi de cap! După doar câţiva paşi, vă puteţi aşeza, relaxa şi savura un film bun. În plus, acum sunteţi sigur că sunetul şi imaginea au o calitate optimizată indiferent de dispozitivul utilizat. Meniul acasă vă indică şi alte activităţi interesante de care poate nici nu ştiaţi!

 • Recepţie MPEG4 HDTV prin tuner DVB-T şi DVB-C cu CI+*

  HDTV vă permite să urmăriţi programe TV la cea mai bună calitate a imaginii şi sunetului, fără set-top box suplimentar. Datorită tunerului încorporat care acceptă semnalele DVB-terestru şi DVB-cablu pentru formatele MPEG-2 şi MPEG-4, recepţionaţi programe TV de înaltă definiţie la o calitate excepţională. Mai mult, cu Common Interface Plus (CI+) beneficiaţi de conţinut premium de înaltă definiţie direct pe televizor.

Vezi toate Specificaţile
 • DVB-T, acceptat numai în ţările selectate
 • DVB-C numai în ţările selectate şi pentru operatorii selectaţi. Cele mai actuale informaţii sunt disponibile pe plăcuţa cu date tehnice a televizorului.

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa