Flat TV panoramic

  Calitate superioară a imaginii

  Un televizor elegant care să poată fi montat pe perete... Visul a devenit realitate. Acest televizor Flat TV furnizează cea mai bună calitate a imaginii din clasa sa. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Matchline Flat TV panoramic

42", plasmă, Scanare progresivă 42PF9946/12 Caută produse similare

Calitate superioară a imaginii

cu cea mai recentă tehnologie cu plasmă

 • Scanare progresivă pe componente, pentru optimizarea calităţii imaginii

  Scanare progresivă pe componente, pentru optimizarea calităţii imaginii

  Tehnologia Progressive Scan dublează rezoluţia verticală a imaginii, pentru o imagine mult mai clară. În loc să trimită mai întâi semicadrul cu linii impare, urmat de semicadrul cu linii pare, ambele semicadre sunt scrise în acelaşi timp. Este creată instantaneu o imagine completă, de rezoluţie maximă. La această viteză, ochiul uman percepe o imagine mai clară, fără a distinge structura liniilor.

 • Afişaj WVGA cu plasmă, cu definiţie superioară. 852x480 pixeli

  Acest afişaj WVGA cu tehnologie avansată pentru ecrane cu plasmă oferă o rezoluţie panoramică de 852 x 480 pixeli. Imaginile excelente, lipsite de scintilaţii, au o luminozitate optimă şi culori superbe, oferindu-vă o experienţă de neuitat.

 • Digital Crystal Clear vă oferă imagini vii, de calitate cinematografică

  Digital Crystal Clear este un pachet de inovaţii în redarea imaginilor care reglează şi optimizează digital calitatea imaginilor pentru un contrast, culoare şi claritate ideale. Este ca şi cum aţi urmări imagini cinematografice realiste.

 • Controlul Activ cu senzor de lumină optimizează calitatea imaginii

  Tehnologia Active Control este o modalitate unică şi inteligentă de optimizare a calităţii imaginilor prin măsurarea şi analizarea semnalului primit în vederea reglării automate a setărilor. Tehnologia Active Control cu senzor de lumină utilizează un senzor pentru a regla luminozitatea imaginii în funcţie de nivelul de lumină din cameră.

 • Virtual Dolby Surround, pentru o experienţă audio la nivel cinematografic

  Virtual Dolby Surround este o tehnologie de procesare cu ajutorul căreia se pot obţine efecte avansate de sunet surround. Poate crea senzaţia de Dolby Pro Logic fără boxe posterioare suplimentare. Veţi avea parte de o experienţă TV completă.

 • Vizionaţi imagini de pe PC într-o a doua fereastră pe televizorul dvs.

  Funcţia Picture-in-Graphics creează o fereastră de mici dimensiuni în fereastra principală care vă permite să urmăriţi date/grafice pe ecranul TV. Astfel, puteţi viziona simultan date/grafice şi programul TV.

 • Teletextul cu pagini duble permite vizionarea simultană a două pagini

  Teletextul cu pagini duble permite afişarea simultană a două pagini de teletext alăturate

 • Funcţie Smart Text cu 10 pagini, pentru acces rapid la teletext.

  Teletextul este un sistem răspândit, emis de majoritatea televiziunilor. Funcţia Smart text pentru 10 pagini asigură un acces extrem de rapid la informaţii la schimbarea paginilor.

 • Intrarea VGA vă permite să folosiţi televizorul şi ca monitor PC

  Intrarea PC vă permite să conectaţi televizorul la un computer şi să îl folosiţi drept monitor pentru PC.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa