Flat TV panoramic

  Flat TV panoramic

  O experienţă vizuală nouă

  Cea mai recentă tehnologie de afişare cu plasmă asigură imagini clare şi culori strălucitoare pentru o experienţă vizuală deosebită în confortul propriei locuinţe. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Flat TV panoramic

107 cm (42"), plasmă, Scanare progresivă 42PF5320/10 Caută produse similare

O experienţă vizuală nouă

cu tehnologia Digital Crystal Clear

 • Scanare progresivă pe componente, pentru optimizarea calităţii imaginii

  Scanare progresivă pe componente, pentru optimizarea calităţii imaginii

  Tehnologia Progressive Scan dublează rezoluţia verticală a imaginii, pentru o imagine mult mai clară. În loc să trimită mai întâi semicadrul cu linii impare, urmat de semicadrul cu linii pare, ambele semicadre sunt scrise în acelaşi timp. Este creată instantaneu o imagine completă, de rezoluţie maximă. La această viteză, ochiul uman percepe o imagine mai clară, fără a distinge structura liniilor.

 • Afişaj WVGA cu plasmă, cu definiţie superioară. 852x480 pixeli

  Acest afişaj WVGA cu tehnologie avansată pentru ecrane cu plasmă oferă o rezoluţie panoramică de 852 x 480 pixeli. Imaginile excelente, lipsite de scintilaţii, au o luminozitate optimă şi culori superbe, oferindu-vă o experienţă de neuitat.

 • Digital Crystal Clear vă oferă imagini vii, de calitate cinematografică

  Digital Crystal Clear este un pachet de inovaţii în redarea imaginilor care reglează şi optimizează digital calitatea imaginilor pentru un contrast, culoare şi claritate ideale. Este ca şi cum aţi urmări imagini cinematografice realiste.

 • Controlul Activ cu senzor de lumină optimizează calitatea imaginii

  Tehnologia Active Control este o modalitate unică şi inteligentă de optimizare a calităţii imaginilor prin măsurarea şi analizarea semnalului primit în vederea reglării automate a setărilor. Tehnologia Active Control cu senzor de lumină utilizează un senzor pentru a regla luminozitatea imaginii în funcţie de nivelul de lumină din cameră.

 • Virtual Dolby Surround, pentru o experienţă audio la nivel cinematografic

  Virtual Dolby Surround este o tehnologie de procesare cu ajutorul căreia se pot obţine efecte avansate de sunet surround. Poate crea senzaţia de Dolby Pro Logic fără boxe posterioare suplimentare. Veţi avea parte de o experienţă TV completă.

 • Stativ elegant inclus

  Împreună cu echipamentul se livrează un suport de tip masă, cu design asortat.

 • Vizionaţi imagini de pe PC într-o a doua fereastră pe televizorul dvs.

  Funcţia Picture-in-Graphics creează o fereastră de mici dimensiuni în fereastra principală care vă permite să urmăriţi date/grafice pe ecranul TV. Astfel, puteţi viziona simultan date/grafice şi programul TV.

 • Funcţii Smart Picture şi Smart Sound pentru a vă personaliza vizionarea

  Modurile presetate Philips pentru Smart Picture şi Smart Sound asigură un acces direct de la o singură tastă de pe telecomandă. Puteţi selecta setări optimizate pentru sunet şi imagine în funcţie de diverse moduri de redare a acestor două caracteristici.

 • DVI-I oferă cea mai bună imagine şi conectivitate flexibilă

  Intrarea DVI-I asigură o conexiune digitală RGB necomprimată, cu o mare lăţime de bandă, între sursă şi ecran. Prin eliminarea conversiei semnalului digital în semnal analogic, imaginile furnizate sunt total lipsite de zgomot. Intrarea DVI acceptă protecţia la copiere HDCP, care permite vizionarea programelor protejate la copiere de pe STB-uri digitale, DVD playere şi recordere HD. Intrarea DVI-I este compatibilă cu noile tehnologii şi poate fi conectată la orice echipament HDMI (este necesar un cablu convertor). De asemenea, intrarea DVI-I suportă semnalul analogic pentru PC-VGA.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa