Essence

  Televizor LCD

  Un tablou pe peretele dvs.

  Televizorul Essence combină tehnologia HD de ultimă oră cu un design stilat, ultrasubţire. Ecranul se conectează cu un singur cablu la portul de conectivitate, eliminând îngrămădeala de cabluri în jurul ecranului dvs. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Un tablou pe peretele dvs.

 • Perfect Pixel HD Engine pentru claritate şi fidelitate deosebite

  Perfect Pixel HD Engine pentru claritate şi fidelitate deosebite

  Experimentaţi claritatea incomparabilă cu motorul Perfect Pixel HD. Fiecare pixel al imaginii este optimizat pentru a se încadra perfect în imagine, generând o imagine mai naturală. Rezultatul este o combinaţie unică de claritate, detalii naturale, culori vii, contrast superior şi o mişcare lină şi naturală indiferent ce vizionaţi. Imaginile curate şi clare rezultă din detectarea artefactelor şi a zgomotului şi reducerea tuturor surselor de conţinut - de la multimedia la televizorul standard.

 • Perfect Natural Motion pentru o reproducere foarte omogenă a mişcării în filme Full HD

  Perfect Natural Motion pentru o reproducere foarte omogenă a mişcării în filme Full HD

  Bucuraţi-vă de acţiune fără trepidaţii. Perfect Natural Motion estimează mişcarea în imagine şi corectează trepidaţiile atât în materialul transmis, cât şi în cel preînregistrat (inclusiv filmele True Cinema de 1080p şi 24p de pe Blu-Ray şi DVD). Rezultatul îl reprezintă imaginile mai cursive şi mai silenţioase, cu claritate excelentă. Bucuraţi-vă de performanţa mişcării care depăşeşte calitatea de cinema!

 • Clear LCD de 100Hz, cu viteză de răspuns de 2ms pentru o claritate superbă a mişcării

  Clear LCD de 100Hz, cu viteză de răspuns de 2ms pentru o claritate superbă a mişcării

  Clear LCD de 100 Hz permite reproducerea mişcărilor cu o claritate superbă. Tehnologia Double Frame Rate Insertion creşte precizia reproducerii mişcărilor de peste două ori faţă de ecranele LCD convenţionale, timpul de răspuns obţinut fiind de 2 milisecunde. Acum vă puteţi bucura de imagini clare, chiar şi la deplasare rapidă pe ecran.

 • Montare pe perete fără bătăi de cap, cu suportul cu reglare inteligentă

  Montare pe perete fără bătăi de cap, cu suportul cu reglare inteligentă

  Suportul cu reglare inteligentă Essence permite montarea fără bătăi de cap a ecranului pe perete. Acesta are o formă curbă şi este uşor de fixat pe perete. Ecranul poate fi fixat uşor pe suport utilizându-se conectorii poziţionaţi pe spatele acestuia. Ecranul poate fi potrivit uşor la nivel, chiar şi atunci când suportul nu este montat drept.

 • Ecran ultrasubţire cu design minimalist

  Ecran ultrasubţire cu design minimalist

  Ecranul Essence este un ecran ultrasubţire, cu design minimalist şi materiale de calitate superioară. Datorită grosimii reduse a ecranului, imaginea vă îmbrăţişează peretele. Rama ecranului propriu-zis este atât de mică, încât nu îi rămâne decât scopul firesc: acela de a încadra imaginea.

 • Port de conectivitate pentru un singur cablu, pentru evitarea îngrămădelii de cabluri

  Port de conectivitate pentru un singur cablu, pentru evitarea îngrămădelii de cabluri

  Între portul de conectivitate şi ecran există un singur cablu. Toate cablurile îngrămădite pot fi ascunse vederii şi conectate prin portul de conectivitate. Cablul asigură inclusiv alimentarea ecranului, astfel încât nu mai este necesară pe ecran nicio intrare suplimentară în acest scop.

 • HD ready de 1080p pentru calitate optimă de afişare a imaginilor Full HD

  Savuraţi imaginile de calitate superioară cu semnale TV Full High Definition la standarde HD, precum HDTV sau Blue-ray DVD. HD Ready de 1080p este o tehnologie cu denumire protejată care oferă imagini de calitate, mult superioare celor obţinute prin HD Ready obişnuit. Această tehnologie respectă standardele stricte impuse de EICTA, oferind un ecran Full HD care afişează avantajele rezoluţiei calităţii imaginilor graţie unui semnal TV de înaltă definiţie Full HD 1920x1080p. Acesta are o conexiune universală atât pentru YPbPr analogice, cât şi conexiuni digitale necomprimate DVI sau HDMI, fiind compatibil cu tehnologia HDCP. Poate afişa semnale progresive de 1080p la 24, 50 şi 60 Hz.

 • Procesare a 2250 miliarde de culori

  Imagini naturale şi vibrante de la cel mai avansat sistem de procesare a culorilor. Cele 3 canale de culoare (RGB) sunt optimizate cu rezoluţia de 17 biţi, conducând la o putere totală de procesare a 2250 miliarde de culori. Astfel se produc culori vibrante, păstrându-se în acelaşi timp claritatea excelentă. Algoritmii avansaţi detectează tonurile pielii şi nuanţele subtile de culoare şi le procesează pentru a furniza cele mai naturale culori.

 • Contrast dinamic 66000:1 pentru detalii negre incredibile, bogate

  Vă doriţi ecranul LCD plat cu cel mai mare contrast şi cu cele mai vibrante imagini. Procesarea video avansată Philips, combinată cu tehnologia unică extremă de iluminare reglabilă din spate, are ca rezultat imagini vibrante. Dynamic Contrast va creşte contrastul cu un nivel superior de negru şi randarea exactă a umbrelor şi a culorilor întunecate. Imaginile oferite sunt strălucitoare, realiste, cu un contrast înalt şi culori vibrante.

 • Tuner digital integrat pentru recepţie DVB-T

  Tunerul DVB-T digital integrat vă permite să recepţionaţi transmisii TV digitale terestre şi prin cablu fără a avea nevoie de un set top box suplimentar. Bucuraţi-vă de transmisii TV de calitate fără dezordine.

 • DLNA PC network link pentru a naviga prin conţinutul computerului şi al reţelei la domiciliu

  PC-Network link facilitează accesul la fişierele personale cu fotografii şi muzică de pe computerul dvs. sau reţeaua la domiciliu. Utilizează conexiunea Ethernet (LAN) cu protocolul DLNA, care asigură faptul că produsele certificate DLNA vor funcţiona perfect împreună. Prin conectarea televizorului dvs. la reţeaua la domiciliu, veţi putea accesa informaţii din toate dispozitivele certificate DLNA. Navigaţi prin colecţia de fotografii digitale şi fişierele cu muzică de pe computer prin reţeaua LAN la domiciliu. Interfaţa intuitivă pentru utilizator a televizorului facilitează acest lucru prin apăsarea unui buton

Vezi toate Specificaţile
 • DVB-T, acceptat numai în ţările selectate
 • Adâncime maximă a ecranului: 49,8 mm

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa